anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi pun plasme termice sunt rentabile? dar consumul este mare?

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu cunosc pe nimeni care sa isi fi montat, insa am fost interesat la un moment dat si am cautat informatii pe forumuri. Nu am prea gasit pareri pozitive de la clienti, ci mai mult de la vanzatori, iar ceea ce m-a facut sa renunti la idee a fost faptul ca cei care comercializeaza aceste plasme nu le folosesc pentru a-si incalzi propriul magazin...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Plasma termica este reglabila electronic si mentine temperatura aleasa.Nu consuma mult, comparabil cu timpul cat functioneaza.

| LIN2010 a răspuns:

Sunt tot rezistente electrice sub o alta denumire mai atragatoare, alt aspect si sunt constructiv gandite sa atraga clientii, daca nu te lasi pacalit de aparente. atunci poti afla din multe surse ca o rezistenta de 1000 de watti, intr-o ora consuma 1 kv/h energie electrica, indiferent ca e resou, radiator, convector sau plasma.Respecte

| Oviiyy a răspuns:

Nu este rentabil, consuma destul de mult. eu am incalzire electrica in pardoseala si este ok, la o casa de 100 mp pe luna de iarna platesc 5-6 milioane si am 24 grade in casa. detalii la tel 0766720509