| Da3m0n a întrebat:

Vreau si eu un sfat, pentru o casa de 100 mp2, ce centrala face fata? Casa izolata partial.

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Ar fi suficienta una sub 20 kW, dar probabil gasesti mai usor una intre 20 si 24 kW. Nu amana prea mult izolarea restului casei si mai ales a tavanelor, iti vei recupera foarte rapid banii.

| Mihaela1964 a răspuns:

Va puteti face un calcul urmad pasii din link:
https://www.gdfsuez.ro/......-centrala/

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu se ia masura la exteriorul casei, se face calculul la fiecare incapere si cate radiatoare iti trebuiesc, dar ma gandesc ca ar fi buna o centrala care poate sa dezvolte 24 kilowati, nu trebuuie sa te uiti la bani deoarece o marca renumita face toti banii iar viata de funtionare a centralei tine mai mult, vorba aia "dai un ban dar stai in fata"

| TeodorL a răspuns:

Salut! Asa cum a spus si userul "SpitalulDeGlumeti" o centrala termica de 24kW ar trebui sa faca fata cerintelor tale. De preferat ar fi sa apelezi la o firma specializata ca sa nu ai probleme. Eu am discutat cu cei de la Prompt Service de unde am si achizitionat centrala. Poti afla mai multe de la ei:
www.prompt-service.ro

| MeraO a răspuns:

Este suficienta o centrala mica de perete. Eu am 130 mp utili mi-am pus vara asta centrala noua de la Viessman de 26 kw in condensatie cu ecran touchscreen si boiler incorporat si vad ca-i ok pana acum.

| geflomedia a răspuns:

Centrala 24 kw, de preferat centrala termica cu un schimbator de caldura din cupru, ex: Protherm