| FataAmintirilor a întrebat:

Vreau site-uri de gradinarit! va rog TPU pentru funda!

15 răspunsuri:
| FataAmintirilor explică (pentru floresdemayo):

Si eu iubesc florile ffff mult!

| floresdemayo a răspuns (pentru FataAmintirilor):

Ce frumos, ce mult ma bucur! Azi am fost in piața florilor si am venit incărcată cu răsaduri de flori! Mi-am facut o completare, mi-am luat de toate. Tata chiar m-a intrebat daca au mai rămas si pentru altii sa cumpere! Dar ce-a crezut, ca le-am luat eu pe toate? Ei, na! Mi-am luat clopotei, frumusetea noptii (nu regina noptii, e alta!), flori de piatra, petunii, ochiul boului, margarete galbene...si inca cateva, dar nici eu nu le mai stiu denumirea. Sa vad ce răsare! Esti fată sau băiat? Nu te supara ca intreb! Dupa nume, poate fi si baiat, dar judecand după dragostea ta pentru flori, aproape 90% cred ca esti fată!

Ma bucur tare mult ca si tie iti plac florile! DA sunt fata...dar aici pe TPU aproape nimeni nu isi pune numele real! siiii. florile atata de minunate! si eu am o gradina de flori minunate..am si flori de piatra, chair azi le-am plantat! am mai multe tipuri de flori! si regina noptii si petunii inflorite (acum au inceput sa infloreasca) si ochiul boului..mai multe! FELICITARI ca te ocupi de gadinarit!

Te superi daca te intreb ceva? Tu cunosti bine margaretele galbene? Uite ăstea: http://www.flickr.com/photos/95223965@N00/3827735616/ Am cumpărat si anul trecut, dar nu mi-au rezistat peste iarnă, desi mi s-a spus ca sunt perene. tu stii cumva cum se păstreaza/ ingrijesc peste iarnă? Ai dat din intamplare ceva legat de acest lucru? eu am tot cautat si nu gasesc nimic. Cei care mi le vand.tin secret, desi nu stiu de ce, pentru ca eu tot ce stiu de flori transmit mai departe, eu nu stiu cum sa ajut florile, nu sa fac o afacere din ele. Am plâns cand mi-a murit.

Cred ca am mai vazut de astea da nu stiam cum se numesc... imi pare rau ca nu pot sa te ajut.eu am flori de satea care le pui odata si rasar in fiecare an.sau le pui in fiecrae an ri infloresc toata vara.eu nu pun flori in ghiveciuri in casa ci plantez afara in gradina.imi pare rau inca o data ca nu te pot ajuta, dar decat sa iti spun ceva gresit... happy dar tu, daca nu te superi, locuiesti la casa sau la bloc?

Sunt margarete care le am in gradină, nu in ghiveci. In ghiveci le-am cumparat la fir, cu 7 lei bucata. Firul se dezvolta enorm...n-ar incapea intr-un ghiveci, cat ar fi de mare.Am apartament si la bloc, dar am si "casă" cu gradină, de fapt am un mic restaurant cu terasă. Acolo vreau sa fie totul ca in paradis.

Da am priceput si mi-am dat seama cum arta si am mai vazut, dar nu stiu prea multe despre ele, asa ca nu te pot ajuta...Si in gradina ta ce flori mai ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai pe gaga la asta:`calendrier du jardinage`

Răspuns utilizator avertizat
| marian1985 a răspuns:

Buna, Poti incerca http://degradina.com/. Este un blog cu idei si sfaturi pentru gradinarit dar si cu o enciclopedie de boli si daunatori din gradina.

| constructii24 a răspuns:

Aici gasesti 14 rezultate pentru cautarea ta!
http://www.webe.ro/catalog-web/casa-si-gradina/gradinarit