Sarmanul copil moare, iar tu iti bati joc de el. Daca ai fi tu in locul lui si cineva ar zicece ai scris tu cum te-ai simti?
Din pacate, Bibi nu mai este printre noi... s-a dus printre ingeri in luna lui august asa ca orice cuvant e de prisos...
Sincer, cred ca nu trebuie sa va bateti joc, eu cred, reclame cu Bibi sunt in tot internetul, sincer am plans pentru Bibi, insa el e un copil puternic special si incurajat de tot TPU-ul! Noi il iubim si nu uitam fiintele care au nevoie de ajutor! Am donat 10 euro, cu putin si din mana in mana se va face baiatul bine! Trebuie doar sa credem, si sa ne rugam!
Va... idiotule, n-am cuvinte, n-am cum sa iti zic. Tampit poate. Ori iti stergi contul' ori mai du-te la naiba. Deci tu vi cu raspunsuri inutile si tampenii? Ce oameni inculti sunt pe Pamant... Mai mananca putin si fa si tu 10 ani, dupa aceea mai povestim. Daca nici pentru atata nu ai da un ban du-te cumpara baloane si joacate
Bună seara sincer nu stiu de ce trebuie să i mi vorbiti asa, si cu ce v am deranjat, mă cunoaste ti?
Sunt Adina, Cristi! Parca erai o persoana educata! Sunt dezamagita!