Sincer ma bucur ca mai exista si persoane de astea.Serios
Pregateste-te bine pentru admiterea la facultate, ocupa un loc la fara plata, invata bine, ia bursa, ia-ti un job si astfel ii poti ajuta si pe ai tai
Au dreptate si colegii care au scris mai jos, fi optimista. O rugaminte am la tine, daca vreodata ai nevoie de ajutor, singura casa unde te poti ruga e casa lui D-zeu si prietenii.Sincer eu sunt mutat in Bucuresti de 3 luni si crede-ma ca ma descurc singur de la 18 ani.Am terminat o facultate si un master amandoua au acelasi prifil si anume:Teologia.Am stat 12 ani in pitesti sa muncesc si sa ma tin la facultate.Repet nu e usor la inceput, dara daca vi cu visul pe inima si cu gandul la ai tai o sa reusesti si ai sa vezi ca D-zeu te va ajuta f mult.Iti promit ca o sa ma interesez pentru tine la o facultate care o sa iti placa matematica si chimia; te pup si adresa mea id e:puiuarsu23.ai grija de tine si tine cont de raspunsurile oamenilor care iti vor binele si iti rasp la oful tau. pup
Eu sp sa mergi mai departe si sa ai incredere in dumnezeu pentru ca ai sa reusesti MULT NOROC