Buna sunt madalina(13) ani m-a impresionat cazul tau dar voi incerca pe 5 sa iti trim bani funda?
Cati idioti exista in ziua de azi... daca ar fi si ei ca saracii copii nu le.ar maii arde de ras.idioti ce poti sa le zici imi pare nespus de rau pentru copilasul tau sper sa se faca bine
Cerșetorilor, ne face-ți de rîs peste tot.Sindromul floppy, nu cumva e arsă memoria?
Cred ca tu ai probleme mari, cu perifericile, daca nu te durea mana sa dai o cautare pe google nu mai spuneai tampeni aici! http://www.desprestiri.ro/......-discovery iata ca acea afectiune exista!
Inclutule,chiar exista Sindromul Floppy.Se mai numeste si Floppy Baby Syndrome - o afectiune congenitala miopatie care determina bebelusii care urmeaza sa fie nascut fara capacitatea de a utiliza corect muschii lor.Mai informeaza-te si tu pe net.
Ori ce lucru se intoarce; iar daca minte pentru. a face bani unsor cine stie ce se poate intampla si chiar se poate imbonlavi el de o anumita boala. Sunt foarte multe familii cu un venit modest dar pentru tratamentrul sau operatia unui copil cu handicap necesita foarte multi bani si foarta multa atentie. Pentru ca aici toata lumea stie ca in Romania daca nu magi mana in buzunar sa ii mai dai si la doctor... nu stii ce se va intampla. Sau iti poate spune ca nu are materiale si sa trebuiasca sa cumperi tu tot[ de la bisturiu la ce iti mai trebuie].
Iar in stainatate costa si drumul si acolo costa ceva o operatie; dar macar ai speranta ca sunt mai bine dotati iar doctorii sunt buni. Plus de asta necesita si trantament si hrana ta si a lui in spital.
Parintii pentru copii sunt instare sa faca ori ce in ori ce circumstanta, deci nici un parinte care isi iubeste copilul si care are inimina nu il lasa la greu. Face ori ce, chiar si sa se umileasca cersind, doar ca sa isi vada copilul ok.
Ma rog. am invatat ca aici nu este vorba numai de funde desii multi cred acest lucru.
Genial raspunsu'. Stima. Iulia
Nu cred ca Irina minte Mai ales sa zica ca are propiul copil acest sindromCu aceste boli nu este de gluma... Stiu cum este cu bolile mintale pentru ca am cunoscut multe cazuri.Sindromul Floppy Baby inseamna o afectiune congenitala miopatie care determina bebelusii care urmeaza sa fie nascut fara capacitatea de a utiliza corect muschii lor.
Auzi irina dar de unde stim ca nu ne minti si faci asta doar ca sa primesti tu banii?:S:S si sa intre lejer in contul tau.nu ai postat dovada nu ai postat nimic.
Sti ca la 13 ani ea trimite bani, a impresionat-o cazul da mai cere si funda! cata prostie!
Vă ajut cu cel puţin 1.000 de lei! îmi pare destul de rău pentru copilul vostru dar cred că vă voi uşura treaba un pic! mersi! îmi place să ajut oamenii cu necazuri! vreau să vă spun că sunt şefă la o firmă cu haine! şi asta mi-a adus o vilă, maşină proprie şi bani desigur! trebuie salvată viaţa acestui copilaş!
Cum poti glumii, pe un astfel de subiect? Imi e, realmente, mila de persoanele care te inconjoara. O zi cat mai placuta, cu speranta ca poate realizezi care a fost problema, Iulia.
Si de ce crezi asa? ti-am spus ca nu mi-e jale de 1.000 de lei! un copil trebuie salvat de asa boala!
Buna, da, ai dreptate insa ai putea face publia si o chitanta pentru banii aceia? In astfel de cazuri se ofera chitanta pentru orice donatie. As' fi tare curioasa sa vad daca chiar ai donat. O zi cat mia placuta, Iulia.
Deci numai idioti care nu inteleg problemele acelor familii care trec prin asa ceva.pacat ca nu mai exista respect si fetelor va spun sa va fie rusine cu un asa comportament sa va mai educati si dupa aia intrati sa cititi aici
Sunt sigura ca e o minciuna! N-are dovada, poze, ceva, nimic n-are.Nu-mi vine sa cred ca voi credeti in aceasta chestie...Adica sindromul floppy... ce mai e si asta?
Ba noobi mai sunteti ma poate irinaursu(cea care a trimis intrebare) poate minti daca nu vedeti acea fetita nu stiti daca e bine sau nu eu in locul vostru sa dau bani i-as spune unde sta sa vad daca chiar are probleme...
Daca ai dovezi pentru caz, poti sa ceri ajutor aici http://forum.desprecopii.com/....../forum.asp sa fie ceva organizat de oameni care au mai facut asta. Succes si sanatate la copila.
Am un prieten cu sindromul CD-ROM. Saracu. incearca tratamentul cu dischete. Ar trebui sa mearga...
Desi esti nub.nu e de glumit cu asa ceva dar ai dat un coment ))bravo tie
Boulica nu se sc nub ci noob noob-ule(si inseamna jucator prost noob-ulr)
Uite aici un link sa te mai luminezi si tu! Daca taceai filozof ramaneai! http://www.desprestiri.ro/......-discovery
Scuze dar imi explica si mie cineva ce e aia sindromul floopy dar va rog pe romana
Oooo doamne... cunosc pe cineva la fel, am raspuns tarziu dar va rog sa imi comunicati daca fetita s-a facut bine
Ma coteti contacta pe privat pentru detalii am un ong poate va pot ajuta.
Si de ce nu deschideti un cont la Banca Transilvania, sincer mie personal nu imi convine sa mai donez si BRD-ului acel comision de depunere fie el cat de mic.
Ba voi unteti idiot? voi nu intelegetiprin ce trece acceasta familie?
Ba idoti ca voi umple lumea.nUU PRICEPETI PRIN CE CHINURI TRECE BIATA FATA? daca ati fi in locul ei ce ati face ma?
Mai taci wiggy saracul copil si nu mai rade atata de ea daca erai tu in locul ei nu iti mai era aminte de ras tu stii cat ar da aceasta fetita sa rada? Da vor aceea noi suntem romani nu ne pasa de nimeni...
Http://emedicine.medscape.com/article/1212978-overview
sa iti fie rusine pentru idiotenia ta, magarule
Tu stii cat de fraier demonstrezi ca esti prin raspunsul tau?