Buna sunt madalina(13) ani m-a impresionat cazul tau dar voi incerca pe 5 sa iti trim bani funda?
5 boli de care nu am auzit: e grav, nu? Sper ca s-a facut bine fetita.
Buna, imi pare foarte rau pentru ce are fetita dumneavoastra, stiu foarte bine ce este necazul si durerea. Mereu am sa o pomenesc si pe ea in rugaciunea mea speciala pentru toti bolnavii lumii. Ma voiu ruga pentru ea, ca Medicul Suprem Dumnmezeu sa aiba mila de ea si sa o vindece. Doamne, ai mila de aceasta familie greu incercata prin chinurile si suferintele fetitei lor, da-le acestor oameni multa forta si curaj, sa aiba increderea imensa in Tine. Da-le ocazia sa poata ajunge acolo unde se poate vindeca fetita. Fii mereu cu ei si binecuvanteaza-i, Amin. Multa sanatate ii doresc! Imi pare foarte rau ca nu pot face mai mult.
Nici nu imi vine sa cred cum poti face precizari despre o ferita de 8 ani care e bolnava doar in scopuri proprii! Trebuie sa fii inuman sa faci asa ceva!
Deci din astea vad peste tot ca nu stiu cine a fost diagnosticat cu nu stiu ce si nu mai stii ce sa crezi [unii chiar se prefac].
Prostilor, sindlomul Floppy exista. Mari destepti ce sunteti, va dati mari ca stiti, nici nu ati citit si va dati drumul la limbarnita.
Bai irinaursu cand mai minti nu mai pune atatea sindromuri ca e evident ca este inselatorie
Georgiana cea mai mare dreptate.Ba retarzilor va arde de ras? daca ati avea un copilas care are nevoie? Ceati face? Ati sta langa el si ati rade pana moare cu voi de fata netotilor?
La aceste cauze nobile poti da tzepe frate )))
minti ceva si sa tri mita bani pe nr tau de tel (Euro)
Eu nu-i invinuiesc paia care au donat ca dumnezeu vede tot si daca irinaruzu minte domnezeu a vazut-o si pe noi nea vazut ca suntem buni la inima si ne rasplateste
Eu am raspuns ultima, dar s-a facut bine fetita? sper ca da viata e mai presus decit banii!
Imi pare rau, nu pot face nimic pentru tine, imi pare rau daca asta chiar se intampla. Pot si eu sa postez si sa zic "mama va muri in 5 zile daca nu imi transferati cate $100". Imi pare rau pentru tine daca este chiar adevarat ceea ce ai spus mai sus, daca nu... esti un om de nimic.
Daca va las contul meu si inventez niste probleme, imi donati si mie niste bani, asa aiurea, macar de tigari
Frate la cate boli are mai traieste.nu zic ca nu cred dar ai cam exagerat cu atatea sindromuri.2 sindromuri, retard psihomotor SEVER si restul... cred ca ai pus de la tine pentru ca dc ar avea toate astea nu ar ma fi prins varsta de 8 ani.ar fi fost nevoie de cele 2 sindromuri timp de 3 ani si ar fi fost moarta