| irinaursu a întrebat:

Am o fetita de 8 ani ce a fost diagnosticată la naştere cu Sindrom Plurimalformativ, Sindrom Floppy, retard psihomotor sever cu nedezvoltarea limbajului, incontinenţă sfincteriană, palatoschizis. A fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale fiind necesară o altă intervenţie chirurgicală pentru îmbunătăţirea stării de sănătate. Situaţia materială a familiei este precară in momentul de fata si mai sunt necesari 2800 lei pana pe data de 10 septembrie 2011 cand e programata o noua interventie. Ajutorul vostru ar conta in a face posibila interventia, timpul fiind foarte scurt. Contul in care se pot vira banii este deschis la BRD: RO29BRDE340SV40782203400. Va multumesc foarte mult.

Răspuns Câştigător
| DeutzZa96 a răspuns:

Buna sunt madalina(13) ani m-a impresionat cazul tau dar voi incerca pe 5 sa iti trim bani funda?

112 răspunsuri:
| ioiomama a răspuns:

Eu nu-i invinuiesc paia care au donat ca dumnezeu vede tot si daca irinaruzu minte domnezeu a vazut-o si pe noi nea vazut ca suntem buni la inima si ne rasplateste

| cristianfitze a răspuns:

Pacat ca nu toata lumea se gandeste la cazuuri umanitare ci la cazuri gen bianca sau crudu.haideti oameni buni sa dam macar cate un leu si unul cate uul vom putea ajuta aceste cazuri.haideti sa readucem zambetul pe buze din nou copiilor

| werewolfbruno a răspuns:

Nu dati bani fraierilor poate minte prostilor!

| CompletMadGamerRacer a răspuns:

Bah prostilor ce fa adunati aicea sa radeti de altii? lasati copilul in pace e bolnav! in loc sa trimiteti bani voi va cacati pe voi idiotzy draq. iti trimit 200000000000000000000000000000000000Euro
L0L
$$$$ vam lasat ha HA ha!

| valyNo1 a răspuns:

Da si mie funde dau 10 mil

| Anndrey1234 a răspuns (pentru HamsTerita):

In tara asta nici cu dovezi nu mai cred nimic! Au dreptate francezii si itealienii despre noi...Cat despre dumnezeu? Am aratat preotilor si profesorilor de religie prin o gramada de argumente prin care neg existenta lui dumnezeu(cel despre care se invata...ca undeva exista o forta care ne ajuta!)

Irinaursu de unde stiu eu ca nu minti?

| craniw a răspuns:

In primul rand ii compatimesc pe parinti, in al doilea, ma gandesc la chinul ce-l va indura copilul, in al treilea, intrebarea : se va face bine, se va recupera? - Nu cred

| NoNameSiPunct a răspuns:

Daca as fi vzt mai devreme as fi trimis bani...

| SuNShiNe1947 a răspuns:

Daca e adevarat chiar imi pare rau... dar totusi. sindrom floppystraight face daca e adeevarat poate.

| Kazimir a răspuns (pentru valyNo1):

Ce frummy esti. Vreau sa the foot :X

| mihaitacelmare a răspuns:

Ohhh ce najpa. sper sa se faca bine.

Bai irinaursu cand mai minti nu mai pune atatea sindromuri ca e evident ca este inselatorie

| Evolution a răspuns (pentru WiGGy):

rolling on the floor Îl vezi mâine pe un băiat cu sindromul dvd laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nushh de ce dar nu te cred!
Daca este adevarat imipare tare rau dar...

| Zizzou a răspuns:

Georgiana cea mai mare dreptate.Ba retarzilor va arde de ras? daca ati avea un copilas care are nevoie? Ceati face? Ati sta langa el si ati rade pana moare cu voi de fata netotilor?

| MaGicElEmEnt a răspuns:

8septembrie vom muri

| Your5angel a răspuns (pentru diamond12):

Da haide fetito... nu te fa de rîs

| Tcm1721 a răspuns (pentru DeutzZa96):

Esti putin spus nesimtita... tare sunt curioasa daca ai bani macar sa iti cumperi prezervative si anticonceptionale... si dupa ce te-a "impresionat" cazul mai vrei si funda.

| shhhs a răspuns:

Nici nu imi vine sa cred cum poti face precizari despre o ferita de 8 ani care e bolnava doar in scopuri proprii! Trebuie sa fii inuman sa faci asa ceva!

| 3mY20002121 a răspuns:

Ba voi unteti idiot? voi nu intelegetiprin ce trece acceasta familie?sad
Ba idoti ca voi umple lumea.nUU PRICEPETI PRIN CE CHINURI TRECE BIATA FATA?sad daca ati fi in locul ei ce ati face ma?

| 3mY20002121 a răspuns (pentru aclean):

Desi esti nub.nu e de glumit cu asa ceva dar ai dat un coment laughing))bravo tie

| ramitzu a răspuns (pentru WiGGy):

Atat stii tu sa faci cand vezi ca un copil s-a nascut cu asa o problema? Sa multumesti ca esti sanatos si sa te ajute Dumnezeu sa te maturizezi ca esti prea copil.

| 8SlimShady a răspuns:

Imi pare rau, nu pot face nimic pentru tine, imi pare rau daca asta chiar se intampla. Pot si eu sa postez si sa zic "mama va muri in 5 zile daca nu imi transferati cate $100". Imi pare rau pentru tine daca este chiar adevarat ceea ce ai spus mai sus, daca nu... esti un om de nimic.

| Iuliiiiiiiii a răspuns (pentru diamond12):

Un raspuns deadreptul adevarat felicitari diamond12

| Anemona102 a răspuns (pentru WiGGy):

Mai taci wiggy saracul copil si nu mai rade atata de ea daca erai tu in locul ei nu iti mai era aminte de ras tu stii cat ar da aceasta fetita sa rada? Da vor aceea noi suntem romani nu ne pasa de nimeni...

| anonym_4492 a răspuns:

Impusco in cap

| Éηεяgý a răspuns (pentru WiGGy):

Vai de capu' tau!

| KeshaTikTok a răspuns:

Prostilor, sindlomul Floppy exista. Mari destepti ce sunteti, va dati mari ca stiti, nici nu ati citit si va dati drumul la limbarnita.

| Deedeek a răspuns (pentru WiGGy):

Esti cretinhappy