Buna sunt madalina(13) ani m-a impresionat cazul tau dar voi incerca pe 5 sa iti trim bani funda?
Eu nu-i invinuiesc paia care au donat ca dumnezeu vede tot si daca irinaruzu minte domnezeu a vazut-o si pe noi nea vazut ca suntem buni la inima si ne rasplateste
Pacat ca nu toata lumea se gandeste la cazuuri umanitare ci la cazuri gen bianca sau crudu.haideti oameni buni sa dam macar cate un leu si unul cate uul vom putea ajuta aceste cazuri.haideti sa readucem zambetul pe buze din nou copiilor
Bah prostilor ce fa adunati aicea sa radeti de altii? lasati copilul in pace e bolnav! in loc sa trimiteti bani voi va cacati pe voi idiotzy draq. iti trimit 200000000000000000000000000000000000Euro
L0L
$$$$ vam lasat ha HA ha!
In tara asta nici cu dovezi nu mai cred nimic! Au dreptate francezii si itealienii despre noi...Cat despre dumnezeu? Am aratat preotilor si profesorilor de religie prin o gramada de argumente prin care neg existenta lui dumnezeu(cel despre care se invata...ca undeva exista o forta care ne ajuta!)
In primul rand ii compatimesc pe parinti, in al doilea, ma gandesc la chinul ce-l va indura copilul, in al treilea, intrebarea : se va face bine, se va recupera? - Nu cred
Daca e adevarat chiar imi pare rau... dar totusi. sindrom floppy daca e adeevarat poate.
Bai irinaursu cand mai minti nu mai pune atatea sindromuri ca e evident ca este inselatorie
Georgiana cea mai mare dreptate.Ba retarzilor va arde de ras? daca ati avea un copilas care are nevoie? Ceati face? Ati sta langa el si ati rade pana moare cu voi de fata netotilor?
Nici nu imi vine sa cred cum poti face precizari despre o ferita de 8 ani care e bolnava doar in scopuri proprii! Trebuie sa fii inuman sa faci asa ceva!
Ba voi unteti idiot? voi nu intelegetiprin ce trece acceasta familie?
Ba idoti ca voi umple lumea.nUU PRICEPETI PRIN CE CHINURI TRECE BIATA FATA? daca ati fi in locul ei ce ati face ma?
Desi esti nub.nu e de glumit cu asa ceva dar ai dat un coment ))bravo tie
Imi pare rau, nu pot face nimic pentru tine, imi pare rau daca asta chiar se intampla. Pot si eu sa postez si sa zic "mama va muri in 5 zile daca nu imi transferati cate $100". Imi pare rau pentru tine daca este chiar adevarat ceea ce ai spus mai sus, daca nu... esti un om de nimic.
Mai taci wiggy saracul copil si nu mai rade atata de ea daca erai tu in locul ei nu iti mai era aminte de ras tu stii cat ar da aceasta fetita sa rada? Da vor aceea noi suntem romani nu ne pasa de nimeni...
Prostilor, sindlomul Floppy exista. Mari destepti ce sunteti, va dati mari ca stiti, nici nu ati citit si va dati drumul la limbarnita.