Heii oameni buni nu va grabiti sa donati bani ar putea sa fie un excroc in spatele acestei"povezti triste"
Imi pare rau pentru Andrei dar am vazut mesajul prea tarziu, daca il vedeam mai devreme sunt sigura ca il ajutam dar au trecut vreo 8-9 luni imi pare rau, sper ca a trait
Se zice undeva ca viata nu e Doar "Bani" Pai aici se dovedeste ca e,... A trecut mai mult de 1 luna cum se mai simte
E atat de grea viata asta si imi pare rau ca sunt neputincioasa.Nu va pot ajuta cu nimic ca nici eu nu am si depind de altii.Ma rog doar ca medicii sa se fi inselat si sa reusiti sa strangeti acei bani si sa traiasca multi ani de acum inainte.Eu incerc sa inteleg oamenii punandu-ma in locul lor si imi pun intrebarea "daca as fi eu in locul ei/lui oare ce as face?" Multa sanatate sa ii dea Dumnezeu si sa il lase sa isi mai traiasca viata.Nu mai am cuvinte si cred ca sunt de prisos pentru ca la astfel de caz este nevoie de fapte nu cuvinte de la oameni necunoscuti sau rautatile altora care nu se gandesc ce e in sulfetul vostru
Mi-a atins inima ceea ce ai scris, draga Eva. Ce-as putea sa spun eu? L-as sfatui sa lupte pentru viata lui! Nimeni nu stie cind va muri. Las] sa imprumute bani, nu stiu. E tinar si merita sa traiasca!
Sa sunam la un numar de tel si sa dam fiecare cate 3 euro la numarul de telefon pe care il aleg ei, asta ar putea sa il ajute, cum am facut si la cai care nu aud, nu au parti ale corpului, si bol, asta ar putea sal ajute.Scz dar nu am citit tot acel mesaj.
Cauta repede pe net Valeriu Popa nu e nici o smecherie am vazut cu ochii mei pe cineva care ia urmat sfaturile.[areun ucenic pe nume Petre Anca la Valenii de Munte PH.Consultatia e gratuita si conduita te4rapeutica]Dumnezeu sa va ajute.
Au trecut exact 7 luni, mai trăiește? A primit banii? Nu a murit atat de tanar, nu?
Din pacate andrei a murit pe 26 septembrie 2010 pe site-ul lui mai e si o poza cu el mort imi pare tare rau dar asta e Dumnezeu l-a luat la El si il va ingriji acolo la fel s-a intamplat si cu Laura Stoica o minunata fata care a murit fericita alaturi de familia ei alaturi de cristi. ginere ei si de bebelusul nenascut inca
Eu am doar 9 ani nu pot face multe dar voi ma voi ruga pentru el zi si noapte.
The bucket list cel mai frumos film ce te invata multe lucruri... exceptional filmu merita vazut
Cred ca va ajunge sa stranga banii,imi pare rau pentru el si ii doresc multa sanatate,imi pare rau pentru asta, nu stiu cum e sa ai cancer asa de tanar, si, sa stii ca poate te vei stinge intr-o luna imi pare atata de rau...DOAMNE AJUTA!
Pentru cei care zic ca oricum moare parerea mea este ca merita sa traga cu dinti pentru mai multe momente de viata si ce reprezinta banul o hartie dao in colo dar merita sa stranga si sa dea acesti bani pentru un termen mai lung de viata, trebuie sa se roge la Dumnezeu si sa ne rugam si noi pentru el de fiecare data cand apucam