Doamne! ce nedreapta e uneori viata!
am sa intru pe site, sa vad ce-i de facut!
dar era mai bine daca se afisa un cont!
era mai simplu!
sanatate bianca!
dumnezeu sa te ajute!
Am intrat si nu am vazut(sau nu am stiut eu unde sa ma uit!)nici un numar de cont!
unde pot trimite banii!
De unde stim ca nu esti doar lacoma de bani dane o dovad nu pe linkui si pe incredere
Buna! ce pacat de micuta o sa incerc sa-i conving pe parinti mei, si o sa ma rog la Dumnezeu pentru alexa ca este foarte mica. Doamne ajuta! pa pa!
Vom afisa atat pe site cat si aici pe TPU contul bancar in cursul zilei de astazi. Va multumim pentru intelegere si pentru ca sunteti alaturi de micul ingeras.
Datele bancare ale parintilor Biancai au fost trecute pe site, deoarece pe TPU nu pot fi trecute cuvintele cu majuscule, si daca as fi schimbat tot contul cu litera mica nu s-ar mai fi inteles la fel de usor :)
http://www.binefacere.ro/2009/07/haideti-sa-o-ajutam-pe- bianca/
Singura rugaminte pe care o avem este ca in momentul in care faceti o donatie pentru Bianca sa ne trimiteti un e-mail pe adresa binefacere[at]gmail[punct]com cu numele dvs si suma donata pentru confirmarea primirii banilor de catre familia Popa.
Sumele vor fi trecute si pe site-ul www.binefacere.ro (fara nume) pentru a avea o evidenta a sumei totale stranse.
Va multumim mult pentru ajutor si implicare si o zi superba sa aveti!