Emotionat chiar mi-a venit sa plang am sa ma gandesc si eu la o donatie mult noroc
Saracul, am citit povestea despre el, daca fiecare am dona, s-ar putea repara situatia
Imi pare foarte rau si mi se pare o poveste extrem de trista, intrebarea mea este : Se pot efectua dontii prin telefon ca daca da ajut cu orice suma e nevoie.
Imi pare foarte rau si mi se pare o poveste extrem de trista, intrebarea mea este : Se pot efectua donatii prin telefon ca daca da ajut cu orice suma e nevoie.
Din păcate noi doar spunem, nu şi facem. Deci. Nu te baza pe ce spun ceilalţi în legătură cu "donatul banilor". Te sfătuiesc să cauţi ajutor în altă parte.Succes!
Mda...e trist...as vrea sa donez si eu acolo cel putin 25 de lei dar..si eu depind de banii mamaei mele si ai tatalui meu. Oricum, se spune ca banii nu aduc fericirea dar in cazul acesta banii si speranta aduc FERICIREA!(((((((((((
Azµre explică (pentru Eviix):
Din păcate nu s-a mai putut face nimic, micuțul a murit acum trei săptămâni...
Salut! sincer eu personal nu pot ajuta material fiindca si eu depind de parintii mei! in shimb vreau sa fiu sufleteste alaturi de cei neajutorati si sa va rog in numele tuturor sa faceti un bine cat de mic! nu este greu sa fim putin mai bun si mai intelepti.sunt atatia oameni bolnavi, batrani, copii, tineri! haide-ti sa schimbam ceva...
Dureros...am citit povestea despre drama lui Andrei si parintilor lui, si doar atat pot spune... dureros.
Imi pare rau. Dumnezeu sa va dea speranta si rog pe cei care au mila, sa doneze din putinul pe care il au, pentru el.Doamne ajuta.
Imi pare nespus de rau pentru Andrei, Dumnezeu sa-l ajute sa se insanatoseasca cat mai repede
Nu pot dona, sunt minora, dar daca as putea, crede-ma, asi face-o.
In plus, ingerasul lui, de sus n-o sa lase o stea atat de scanteietoare si sclipitoare sa se stinga.
Sa ne rugam pentru el, asa bunul Dumnezeu v-a stii ca vrem sa il ajutam!
Cat de rau este sa fi bolnav!
Ii inteleg perfect pe aest copil pentru ca si unchiul meu avea aceiasi boala dar din pacate pentru el nu s-a mai putut face nimic si a decedat!
Fiecare dintre noi avem sau am avut cate un caz de acest fel in familie, cunoscuti sau prieteni!
Daca v-ati pune in locul familiei aceea ati intelege din ce cauza trebuie sa donati!
Daca ati doona si 1leu ar fi bine...de la fiecare cate 1 leu s-ar strange banii necesari pentru acest ingeras nevionovat.
Off...Ce rau imi pare de acest mic ingeras, sper din tot sufletul sa se faca bine si sa traiasca fericit!
Ii dorim toti binele aveti tot sprijinul nostru mereu o sal aveti dar imi pare sincer rau ca nu pot sa donez de pe telefon O sa-i trimitem ganduri de bine si eu si iubita mea
De ce altceva mai are nevoie familia, in afara de bani?
Speranță... de altceva de ce să mai aibe rost. După cum ai văzut pozele, au încercat să îi ofere o copilărie frumoasă, doar că nu prea se poate numi copilărie aceea în care a trebuie să crească în spitalele din România.
Ajutăm și noi cum putem, să ducem vorba mai departe, și poate se va găsi cineva să i-a atitudine. Cum eu am postat pe facebook, pe TPU, așa pot face și alții care au conturi pe diferite site-uri de socializare și în așa fel creștem șansele de a putea rezolva ceva.
Andrei12058 întreabă: