Hmm ai dreptate in lumea asta daca nai bani nu poti face nimic dureros dar asta este
Saracul, am citit povestea despre el, daca fiecare am dona, s-ar putea repara situatia
Off...Ce rau imi pare de acest mic ingeras, sper din tot sufletul sa se faca bine si sa traiasca fericit!
Imi pare rau. Dumnezeu sa va dea speranta si rog pe cei care au mila, sa doneze din putinul pe care il au, pentru el.Doamne ajuta.
Cat de rau este sa fi bolnav!
Ii inteleg perfect pe aest copil pentru ca si unchiul meu avea aceiasi boala dar din pacate pentru el nu s-a mai putut face nimic si a decedat!
Fiecare dintre noi avem sau am avut cate un caz de acest fel in familie, cunoscuti sau prieteni!
Daca v-ati pune in locul familiei aceea ati intelege din ce cauza trebuie sa donati!
Daca ati doona si 1leu ar fi bine...de la fiecare cate 1 leu s-ar strange banii necesari pentru acest ingeras nevionovat.
Din păcate noi doar spunem, nu şi facem. Deci. Nu te baza pe ce spun ceilalţi în legătură cu "donatul banilor". Te sfătuiesc să cauţi ajutor în altă parte.Succes!
Chiar nu inteleg cum de toata lumea se gandeste numai la bani! Eu credeam ca viata ii mai importanta nu banii. Dar mam inselat! Doctorii puteau sa il salveze pe bietul copil si dupa parinti puteau depune o anumita suma de bani in fiecare luna pana plateau tot. Chiar asa lacola ii lumea in ziua de azi? Dumnezeu sa-l ajute pe sarmanul copil si sa-i deie putere sa lupte cu boala lui.
Emotionat chiar mi-a venit sa plang am sa ma gandesc si eu la o donatie mult noroc
O poveste ingrozitoare eu am depus 100 de lei in cont sper sa ajute...dar imi pare foarte rau de baietel
Mda...e trist...as vrea sa donez si eu acolo cel putin 25 de lei dar..si eu depind de banii mamaei mele si ai tatalui meu. Oricum, se spune ca banii nu aduc fericirea dar in cazul acesta banii si speranta aduc FERICIREA!(((((((((((
Azµre explică (pentru Eviix):
Din păcate nu s-a mai putut face nimic, micuțul a murit acum trei săptămâni...
Imi pare foarte rau si mi se pare o poveste extrem de trista, intrebarea mea este : Se pot efectua dontii prin telefon ca daca da ajut cu orice suma e nevoie.
Imi pare foarte rau si mi se pare o poveste extrem de trista, intrebarea mea este : Se pot efectua donatii prin telefon ca daca da ajut cu orice suma e nevoie.
Andrei12058 întreabă: