Ohh saraca fetita sper sa prinda in greutate si sa se faca bine... apropo am vazut un comm cum de platiti netul baiatul ala trebuia sa se gandeasca ca poate v-ati dus la vreun prieten de familie care are internet in fine sper sa se faca bine fetita o sa ma rog j eu pentru ea succes!
Imi p.are rau de tot pentru voi =(.Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea tot ce aveti nevoie.
Da fata ca sa scape de rahitism trebuie sa manance mult peste, pestele este bogat in OMEGA3
Am sa te ajut, in fiecare zi o sa ma rog pentru tine, promit. Multa sanatate!
Sper ca fetita ta sa fie bine. Nimeni nu merita asa ceva, mai ales un ingeras. Nu stiu cu ce as putea sa te ajut, dar vad ca sunt atatea persoane care au facut-o. Ma bucur mult sa aud ca e mai bine acum si sper sa fie asa si in continuare. Multa sanatate si voua si ingerasului vostru!
Buna! imi pare rau de voi sper ca o sa fie cineva cu inima buna nu numai vb eu pot sa spun despr fetita voastra sa se faca bine va doresc multa sanatate
Saracuta! sper ca se va face bine :*
Du-te la un ong si te va ajuta ..cu siguranta..sau ia legatura cu alte familii care au copii un pic mai mari si iti pot imprumuta. succes
As putea sa va ajut dar nu am un numar de telefon.il dau pe al meu, e:0733326059 sunati numai intre orele14.00-16.00
Nu e vina ta ca nu ai bani sunt multi porci care au salari imense pentru a sta degeaba e vina lor ca noi oameni nu mai avem locuri de munca sper sa se faca bine copilasul sanatate din partea mea
POvestea asta e foarte trista.Dar totusi Cei cu inima mare sa vada ce poate dona.
Imi pare foarte rau pentru micuta.
Va urez tuturor tot binele din lume si insanatosire grabnica sa fie fericita, sa se bucure de copilarie.
Imi pare rau.Bine ca nu e ceva mai grav.Ma bucur ca ati facut rost de un cinta. Sper ca o sa se insanatoseasca micuta, deoarece merita asta!
Uite citi oameni au raspuns la intrebare si mie si lor le-a pasat si... esti un...
Doamna,eu nu inteleg de ce daca aveti problema asta nu mergeti la medicul care v-a prescris acele medicamente.este normal sa va cheme periodic si sa va faca Gratuit aceasta cantarire pentru a vedea daca copilul dumitale a luat sau nu in greutate.Numai ea ca si doctor poate sa verifice si sa supravegheze acest lucru si, fiind minor are consultatie gratuita.
Buna, eu sunt de doua zile noua aici pe TPU, abia acum descopar mesajele de aici. Poate ca a trecut ceva timp de cand ati pus aici mesajul. Eu am sa va rog sa imi lasati aici adresa dumneavoastra daca se poate, si sper sa va trimit si eu ceva. Mereu ma voi ruga pentru dumneavoastra in rugaciunile mele speciale! Doamne ai mila de famila aceasta si fa minunea Ta Dumnezeiasca, Tu care esti Medicul Suprem, vindeca pe toti si binecuvanteaza-le familia! Amin!