Întrebare recomandată | nico05 a întrebat:

in speranta ca mai exista oameni cu suflet bun si care stiu ce inseamna durerea unui parinte neputincios,fac apel la dumneavoastra in a ma ajuta cu orice lucrusor pentru copii:alimente, jucarii, produse de igiena pentru copii sau chiar alimente.sotul a ramas fara servici acum in prag de iarna, si singurul venit momentan e alocatia celor 2 fetite ale noastre.eu cred ca nu e rusine a cere ajutor, e rusine a fura si a face alte lucruri mai urate.si poate daca maine ati fi in situatia mea probabil ati proceda la fel fiind intro situatie disperata.daca aveti lucrusoare care nu va mai sunt de folos sau aveti posibilitatea in a ne ajuta cu orice va rog nu ramaneti indiferenti, mai ales ca acum se apropie sarbatorile de iarna. ajutati-ne sa le facem fetitelor niste sarbatori frumoase. Dumnezeu sa va dea sanatate, fericire si sarbatori fericite!

Răspuns Câştigător
| paul55 a răspuns:

Am citit mai tot si unii care au raspuns au judecat degeaba. Nico05 eu cred ca ai dreptate. Si soni... aia, daca japonia este tara ta de suflet, CE MAI CAUTI IN ROMANIA? Un japonez sau ce? Daca esti copil, inteleg dar mai lasa tupeuu. Si nico05 nu este o greaseala ca ai facut copii, si ai dreptate! Copii sunt bogatia unor parinti! Nu, 20 kg aur sau chiar tone, bun sa zicem ai 20 tone aur, si nai copii, sotie, rude, are vreun folos?
Nico05 eu iti urez sanatate si fericire la toate familia.

53 răspunsuri:
| nico05 explică (pentru Sonnayasashikushinaide):

Cine eu? nu.nu imi place deloc.am impresia ca are mai multe fete si nu stiu de ce am impresia asta.

| BreakingBad2013 a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Te-am intrebat daca esti „fan" pentru ca am recunoscut din ceea ce ai scris „gandirea" asemanatoare cu a lui si asemanatoare cu a mea. Nici eu nu sunt de acord cu tot ceea ce spune, dar nu cred ca este ipocrit si ca a luat vreun ban de la Gold Corporation. De altfel a precizat ca in acel filmulet s-au luat secvente din emisiuni cu teme diferite si ca RMGC a platit doar spoturile publicitare care s-au difuzat la A3, nu si pe cei care lucreaza acolo si parerea lor. S-a si exprimat de nenumarate ori ca este impotriva exploatarii, ca depinde in principal de oameni care locuiesc acolo ce vor si nu a inteles de ce l-au injurat protestatarii din primul minut fara un motiv anume. De aici si jignirile aduse lor plus titulatura de „basisti". In fine, nu incerc sa te conving sa-l „reevaluezi", doar am spus ce m-ai imi aduceam aminte despre subiect. Si cat despre faptul ca toti au pret sunt, din nou, de acord cu tine.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru BreakingBad2013):

Oricat de logic am incerca sa gandim pana la urma suntem oameni si gresim, poate si acei protestatari au gresit si s-au pripit in judecata.
Nu spun ca Mircea de altfel a devenit un om absolut rau dintr-o data, dupa parerea mea raul si binele absolut nu exista decat in basme si in imaginatia noastra. In realitate o chestiune de perspectiva, oamenii au parti bune, au parti mai putini bune, fac lucruri indemnati de circumstate de emotii, poate chiar si din motiv patologic et cetera.
Dar un lucru e sigur, Mircea Badea i-a insultat pe protestatari intr-o emisiune, chiar daca protestatarii au gresit in vreun fel, trebuiesc criticati dar nu insultati caci intentiile lor au fost bune. Asta m-a deranjat pe mine, si pana nu isi cere scuze fata de ei nu pot sa il mai urmaresc din respect pentru protestatari.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru BreakingBad2013):

Si eu totusi am o banuiala ca a luat bani de la ei, s-ar putea sa ma insel, dar asa cred eu pentru ca si-a schimbat atitudinea fata de protest in general, prea repede.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Sunteti putin cam agitat, domnule inginer. Beti un ceai sa va mai calmati... japonez!

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru nico05):

Eu ma bucur ca v-am putut ajuta si ca lucrusoarele v-au bucurat, v-au placut si v-au fost de folos. Imi pare rau ca nu am putut face mai mult.
Ai grija de tine si de familia ta frumoasa!

| nico05 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Multumesc din suflet mihaela.iti multumesc aici in public si eu m-am bucurat de ele, dar fetitele.....pfooo nici nu vreau sa-ti povestesc.cand au vazut atatea lucrusoare doamne.nu mai stiau la care cutie sa mearga.iti multumesc mult pentru ce mi-ai trimis si iti multumesc si ca m-ai sunat si asa mi-am mai descarcat si eu sufletul.multumesc mult.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Nu pot sa fiu calm atat timp cat tara se duce de rapa, desteapa-te romane.

| Doctorfishadi a răspuns:

Imi pare rau pentru dumneavoastra, dar aici nu cred ca veti gasi o rezolvare!

| vikisim333 a răspuns:

Sa-mi lesi adresa ta sad

| Jardelin a răspuns:

Ti-am trimis un mesaj privat.

| BlackAngel33 a răspuns:

De unde sunteti?

| nico05 explică (pentru BlackAngel33):

Susenii bargaului, judetul bistrita nasaud.

| nico05 explică (pentru paul55):

Multumesc frumos pentru incurajare.si eu practic sunt un copil.am 23 de ani, dar am avut multe greutati si am invatat.multumesc frumos.Sa dea Dumnezeu sa fie bine

| bilopart a răspuns (pentru nico05):

Lasati-mi adresa dv in mesaj privat, vreau si eu sa ajut!

| nico05 explică (pentru bilopart):

Multumesc din tot sufletul pentru intentia dumneavoastra si imi cer scuze pentru intarziere.
moldovan dora nicoleta
adresa strada principala nr 21 sat susenii bargaului, comuna prundu bargaului, localitatea bistrita, judet bistrita-nasaud.

| bilopart a răspuns (pentru nico05):

Cati ani au fetele acum?

Cea micuta are 1 an si 8 luni, cea mare are 5 ani si 8 luni.

| inimadeinger a răspuns (pentru Sonnayasashikushinaide):

Asta e motivul pentru care ai o parere atat de urata despre oamenii saraci care totusi au copii...toti au trecut si trec prin probleme dar tu ce ai face sa aflii ca iubita ta e insarcinata cu tine? o trimiti la avort daca inca nu esti realizat? nu e asa un copil e miracolul unei femei. Mi s-a intamplat si mie la fel chiar daca nu sunt prea bogata nu am vrut sa fac avort asta e un pacat si Dumnezeu spune ca daca dai din averea ta unui sarac vei primi de 10 ori mai mult! Pace

Cea micuta 1 an si 9 luni.cea mare 5 ani si 9 luni.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, abia ce acum am dat de mesajul de aici. In caz de mai aveti nevoie de cate ceva pentru copii, ati putea sa-mi lasati aici adresa dumneavoastra sa va trimit prin colet postal? Si eu sunt o femeie in cazul dumneavoastra, dar din putinul ce il am, ofer si altora. Dar di dar se face Rai! Va rog frumos sa imi raspundeti!

| Mădălllinna a răspuns:

Foarte frumos gandint happy
Multa sanatate!