Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.

Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.

Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?

Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.

434 răspunsuri:
| accescrang a răspuns:

Acum 3 luni

| SIsi321j a răspuns:

Ieri.

| popescu400 a răspuns:

Din pacate, nici eu nu imi amintesc

| AlyAlx07 a răspuns:

Acum 5Minute

| MisterSecret_1898 a răspuns:

La școala altfel, la donații. happy

| mihai9770 a răspuns:

Fac des asta.

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Inainte de vacanta Am fost la o scoala si am donat pentru o clasa de elevi alimente si haine.

| DaFuqDuck a răspuns:

Acum 2 zile, am dat o tigara rolling on the floor

| maddyy112 a răspuns:

Luna trecuta cand am da haine la nevoiasi!

| Diana_Albu_1999 a răspuns:

Vara trecuta cand toata clasa a strans un morman de haine mai mici si am facut pachetele pentru copii de la orfelinate.Cred ca au fost foarte bucurosi.

| MihayJupanu a răspuns:

Ultimul Lucru caritabil l-am facut acum 2 zile ajutand o familie care nu are posibilitati materiale mari si nu prea are din ce traii

| DarkAngel0o0 a răspuns:

Nu am facut

| INCREDIBILus a răspuns:

Cand ii ajut pe altii de pe TPU cu intrebarile lor:-)

| AlexandruGrecu a răspuns:

Ultima data a fost acum cateva zile cand i-am dat bani unui om al strazii pentru ca tremura de frig pentru cativa banuti.

| casandru a răspuns:

Ultima fapta caritabila este cand am ajutat un copil cu bani

| jasminedenissamaria a răspuns:

Azi cand ma intorceam de la magazin am vazut un copilas la care se resteau o haita de caini. Atunci l-am luat de manuta si ne-am ascuns amandoi pana ce haiata a trecut apoi l-am dus acasa!

| anna9999 a răspuns:

Vara trecuta

| Kriis99 a răspuns:

Nu pot spune că am făcut lucruri ''caritabile'', dar fapte buna fac destul de des.

| Fen0men0 a răspuns:

Ultima dată a fost cam prin... Noiembrie
Când m-a trimis mama să cumpăr pâine și i-am dat unui bătrânel una...
M-am gândit că noi mâncăm 3 mese pe zi
Iar el mănâncă 3 mese pe lună

| Xella1234 a răspuns:

Ultimul act caritabil a fost acum o saptamana, cand am strans bani impreuna cu colegii mei de clasa pentru copii nevoiasi si apoi le-am cumparat rechizite s.a.

| Hessa13Bullet a răspuns:

Pai ieri seara...

| Bogdantpu98 a răspuns:

Ieri

| MiruuuDeea a răspuns:

Salut happy
Cum a spus si ''caramela'' cand ma mai duc la Biserica cu familia, observ multi oameni care nu au putere financiara. Mi se face mila! De obicei le dau pachetul meu, sau chiar o particica mica din banii mei personali.Sau mai sunt copii care ''Cersesc''[Ma scuzati ca folosesc termenul acesta'' Si la fel, ori le dau un pachetel, ori o mica valoare financiara happy

| unknown12345 a răspuns:

Am dat 1 leu la un cersetor...

| DeleteAcount a răspuns:

A fost momentul in care am strins carti pentru niste copii orfani..si asta nu e singurul....nu e primul si nici ultimul...

| soni2001 a răspuns:

NU, de ce?

| Neacşu_George-Andrey_1937 a răspuns:

Acum cateva saptamani cand am dat niste bani unor sarmani

Întrebări similare