imi pare extrem de rau pentru el (
fii puternic pentru cei dragi Alex
o sa vie soare si pe strazile tale
Dumnezeu are grija de toti (
mariutsa dragut din partea ta ca ai postat asta sa afle mai multe persoane, sal poata ajuta.((
Chiar imi pare rau pentru alexandru, nimeni nu merita asa ceva, dar daca nu am posbilitate sa-l ajut financiar macar aici pe site moral, sa aiba grija de el si sa aiba credinta in dumnezeu, ca intr-o zi se va gasi multi oamneni cu suflet sa-l ajute!
Imi pare rau pentru Alexandru, dar din pacate nu pot face nimic, am doar 11 ani.
Hai sa fim seriosi, cunosc oameni care s-au vindecat de cancer fara nimic altceva decat puterea propriei fiinte.Si eu am reusit sa trec peste o perioada indelungata de hemoragie severa prin capacitatea de a ma controla, eu numai cred in boli.
Daca ne puteti spune de ce viata e asa cruda cu el? este ceva greu dardaca vad eu bine el e din republica moldova nu de la noi cel mai bine ar fi noi sa ne ajutam romanii nostri
Si ce-i daca ii din moldova? roman ii si el pe bune, tu numai romani ai ajuta?
Mariutsa te respect pentru ca ai pus acest articol..eu nu il pot ajuta material dar ma voi ruga pentru el.
Daca as fii in locul lui nu mi-ar mai pasa de nimic si as face tot ce am vrut sa fac toata viata si nu as asculta de nimeni.
Care-i partea amuzanta?
E naspa pentru boala ta. imi pare rau
Incearca sa uiti de ea si sa te gandesti la lucrurile frumoase funda daca i-am fost de ajutor