Da, as face asta, dar eu deja mi-am tuns parul foarte scurt.Nu mi-am dat seama de asta atunci cand m-am tuns.I-as fi putut ajuta poate, aveam parul foarte lung, dar, cel mai probabil, a ajuns la gunoi.
Mie imi creste parul repede dar cum traim in Romania parul se va vinde faza cu batranei e vrajeala in fine, traim in rooomania
Nu am nimic cu cei ce vor sa ajute oamenii bolnavi, dar tu crezi ca de par le arde lor in momentele alea?
Fara suparare.dar se pare ca tu nu sti cum se simt fetitele bolnave care inainte au avut codite, par lung, iar acum vad pe strada sau oricare alt loc fetite de varsta lor cu par lung, aranjate... Crede-ma! Nu vrei sa stii ce batalie este in sufletul copiilor bolnavi de diverse boli aspre! De la joaca limitata-spre deloc, pana la aspectul fizic de dinainte si din prezent cat si a altor persoane!
Dorinta de a avea par paleste in comparatie cu dorinta de a fi sanatoase.
Adevarat!
E vorba de copii. E foarte logica treaba
Cunosc personal o organizatie de caritate ce strange fonduri de la oameni pentru a ajuta un copil bolnav, problema este dupa cum mi-au marturisit ca 90% din fonduri le revine lor si doar 10% copilului
O prietena a facut asta cu organizatia aceasta si dupa aceea a fost foarte fericita!
Aici am vazut cateva persoane ce vor sa doneze
https://gamesandmoviesonline.wordpress.com/informatii-utile/
Da, suntem siguri că ai fi donat.
Am o coada de 43cm par natural nici un strop de vopsea grosimea de 9cm...dar l-am vandut scuzeee
Oamenilor bolnavi nu le trebuie par
nu conteaza
le trebuie sanatete si bani de medicamente
Stima de sine ridicata este un bonus adus refacerii mai rapide.
anonim_4396 întreabă: