Mult succes şi la mai multe donări! Ce sindrom diliu, mai bine nu ar exista. bieţii oameni.
Eu una am in scoala o fata cu Sindromul Down.
Ea, cand nu o enerveaza nimeni, este super de treaba si ma inteleg cu ea
Multumim pentru postare. Ma bucur sa vad ca ne aduceti la cunostinta astfel de cauze care chiar merita sprijinite. Felicitari si Cristinei pentru initiativa!
"cum sa-i zic celui mai bun prieten cu care sunt eu la moment ca nul iubesc?"
Multumesc pentru sprijinul vostru. Am reusit sa strang 1333 RON pana acum. Dar mai e si maine o zi... poate reusesc sa adun o cifra mai rotuna
Nu mai spuneti ca o ajutati si nu o ajutati, donati! Prin asta demonstrati ca o ajutati
Multumesc CInEmAx! Intr-adevar ajutorul in bani ar fi mai de folos in acest moment decat sprijinul moral
Si verisorul meu are Sindromul Down, si are si o problema la inima, dar a fost operat...a si mai are si 4 ani
Succes... bietii oameni ... mai bine ar disparea de pe fata pamantului acest sindrom
Poti da bani sa ajuti sa le urezi sanatae fericire.etc. sa vada ca esti un om bun si nobil
Pai nu stiu...Dar cred ca ar fi frumos din partea nostra sa le dam o mana de ajutor adica sa le daruim bani, mancare, haine si chiar jucarii.Am face o fapta buna si an ajuta o viata.Iti urez mult succes!
Eu am o colega de clasa cu acest sindrom, e foarte naspa
mult succes cu strangerea de fonduri