Pacat ca nu pot sa va donez fiindca sunt minor, dar as dona.Saracuta Sara..eu zic sa postati asta si pe TPU, si pe Google, ca oameni sa va ajute.
Sper sa strange ti destui bani, ca Sara sa isi revina.Il rog pe Bunul Dumnezeul sa va ajute la aceasta intamplare.
Multumesc.
Poti apela un site in SUA unde s-au facut sise finanteaza experimental membre cu tot 'nervos' ...ma voi interesa.
Speranta moare ultima!
...haideti sa ne rugam pentru biata Sara sa se faca cat mai bine
... Dumnezeu sa ii dea tot ce e mai bun, totul pentru a se face bine!
Imi pare atat de rau pentru micuta Sara,nu pot dona,deoarece sunt minor,dar, sper sa iti revina, sper sa va poata imbratisa, sa se poata imbraca, mult noroc
MULT NOROC!
Imi pare rau pentru ce a patit dar nu pot sa donez pentru ca sunt minor. Bunul Dumnezeu sa o ajute.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute pe fiecare dupa necesitati.
Am eu vreo obligaţie să ajut copila fără aripă? Nu, n-am. Dispăreţi cu cerşitul.
Daca vrei sa-i ajuti pe ceilalti si nu te-ai ajutat pe tine prima data, vei privi actiunea ca pe un sacrificiu. Insa in momentul in care esti implinit, actiunea nu mai este sacrificiu, ci un alt nivel de iubire.
Şi ştii tu sigur că am nevoie de ajutor? Mă simt destul de bine în pielea mea şi destul de "împlinită", mulţumesc.
Daca nu vrei, nu mai comenta, dupa cum vezi, lumea nu este ca tine, avem inima!
DOAMNE AJUTA-O PE SARA (si pe QueenOfSpades cu o inima, ca sa vada cum este faza cu " cersitul " )
Tu nu cred ca intelegi. Cersitul a ramas singura optiune. Daca tu ai avea o problema atat de mare crede-ma ca paritnii tai (daca nu ar avea posibilitati) ar face orice pentru tine. Da chiar si sa cerseasca.Si daca crezi ca nu este adevarat... poate nu este dar tu faci o fapta buna, iar cel care minte intr-un final va ajunge sa ii para rau de lucrul pe care l-a facut
Multumim...Facem tot posibilul ca Sara sa duca o viata normala.
Aici este blogul Sarei cu acte medicale, povestea micutei...http://helpsaraemanuela.blogspot.ro/
NyanCat întreabă: