Am sa donez si eu pentru el o suma de bani si sa speram ca se mai gasesc oameni buni care au potenta financiara si sa il ajute. Sper din tot sufleul sa se faca bine
Am trimis in contul tatalui (desi mi-as fi dorit in contul baiatului), o suma modesta - Doamne Ajuta!
Imi pare rau pentru el...imi plac f mult copilasii si ma intristez cand aud de cei bolnavi
sanatate lui alexandru!
Vreau sa ajut si eu. Incearca la umanitare sa pui anuntul. Multa sanatate si succes!
Imi pare nespus de rau... mie imi plac foarte foarte mult copilasi, cred ca am sa donez si eu, va rog si eu cei care au suflet mare sa doneze pentru un mic ingeras care nu a facut nimic rau
Imi pare rau pentru el
dar aici e lumea egoista nu au bani de donati
Multa sanatate lui Alexandru
Imi pare foarte rau pentru el
as fi vrut sa-l pot ajuta dar nu am nici un venit din care a-i pot oferii si lui o parte...
pot sa-i fer doar sprijin moral...
INSANATOSIRE GRBNICA:*
Nu i-as dori asa ceva nici celui ma aprig dusman.nu pot sa fac prea multe dar sper ca credinta noastra in dumnezeu sa il ajute dar va rog cat se poate sa ne rugam pentru el.Am sa fac tot ce pot pentru acest copil care in fiecare clipa lupa cu moarte si am sa vorbes cu toti ca sa ii chem sa ne sfatuim si sa incercam sa il salvam daca voi putea voi da in toate ziarele povestea acestui inger care s-ar putea sa ajunga cu mult ajutor si sprijin financiar sa devina un copil normal cu doar o urma de groaza lasata in urma
Imi pare rau pentru. el.Cineva de acolo de sus, in vede si il va ajuta.Chiar daca ai un ''nick'' satanic, ai facut un gest frumos
Datorita dumneavoastra Alexandru are in cont pana la data de 20.07.09 :
142.279 ( ron )
12.056 ( euro)
2. 195 ( usd )
...va multumesc in numele lui.
Saulut! Ma numesc Bogdan am 44 ani
din Bucuresti si nu suport sa vad niste copii nevinovati cum sufera.....am ajutat si eu cu 2.000 euro
DOAMNE AJUTA!
AnNA_6128 întreabă: