Speranta moare ultima!
hai sa ne rugam cu totii pentru acest copil...si nu numai ...pentru toti aflati in suferinta...si poate DUMNEZEU face o minune!
Dumnezeu sa-l ajute!
si putere parintilor!
Uni scriu saracul si din astea...da macar o zi sa va rugati pentru el va rugam frumos.Este o pierdere foarte mare daca v-ati pune pe voi in situatie nu vas vedea bine.Deci va rog frumos haideti sa ne rugam pentru el
Imi pare si mie foarte rau de asta, dar sa nu ne pierdem speranta.Imi pot imagina cum este sa stii esti bolnav:nu mai ai chef de joca, sa mananci, pe scurt esti tris si pus pe ganduri mereu.Chiar daca e bolnav el se poate vindeca.Sa ne rugam la Dumnezeu.Voi puteti sa il ajutati si voi intr-un fel, pe langa faptul ca il duceti la doctor, incercati ca in familie chiar daca s-a intamplat ce s-a intamplat sa pastrati o admostfera vesela ca el la un moment dat sa inceapa sa se simt mai bine. Dupa multi ani o sa uite de asta si va revenii totul la normal.Trebuie sa fiti optimisti cu totii si daca sunteti optimisti totul va fi bine.
Multa bafta si nu uitati sa va rugati la Dumnezeu mereu si va va ajuta.
Buna, imi pare foarte rau pentru acest mic ingeras doar de 3 anisori. Mereu il voi aminti si pe el in rugaciunile mele speciale, sa-i dea Medicul Suprem Dumnezeu, multa sanatate, sa ii intareasca pe ai lui parinti, si sa nu-ti piarda speranta in Tine Doamne, ca Tu si numai Tu, poti face minunea, ca acest mic puiut de om sa se vindece! Doamne, binecuvanteaza familia aceasta si intareste-i cu harurile Tale Sfinte. Amin!
Eu l-as ajuta daca as avea salariu... Am sa fac si eu promovare pe diverse site-uri...
Multa Sanatate!