| Hyourinmaru a întrebat:

1. Ce parere aveti de anime-ul Mirai Nikki? Dar nu de genul "mi-a placut", "nu mi-a placut", "a fost frumos". Vreau o parere cat mai elaborata (o sa tin cont de asta cand dau funda).
2. Ce manga frumoasa si de care nu te poti lasa pana n-o termini imi recomandati? Weekendul trecut am citit Ao haru ride si a fost ca un drog laughing Preferabil romance, dar poate fi si alt gen daca e foarte interesanta happy

6 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

1.Mi-a placut.laughingAdica a fost interesant, mi-a placut evolutia lui Yuki, iar Yuno...meh.Nu stiu, nu-mi plac tipele yandere.Plus ca mi-a doborat ship-ul, adica YukixAkise, care acum nu mai merge pe apa ci pe sub apa, e submarin.Haha,mda.Nu e tocmai preferatul meu deci habar n-am ce sa zic.
2.Chestii romantice:
Horimiya
L-DK
Hirunaka no Ryuusei
Taiyou no Ie
Hibi Chouchou
Dengeki Daisy
Namaikizakari
Ookami Shoujo to kuro ouji
True love
Orange
Tonari no kaibutsu-kun
Watashi ni xx Shinasai!
Stardust Wink
Obaka-chan Koigatariki
Chestii mai putin romantice, care mi-au placut:
Tokyo Ghoul
Ajin
Kuroshitsuji
Pandora Hearts
Oyasumi Punpun
Onani Master Kurosawa
Gangsta
Donten ni warau
As, si vreau sa ma apuc de Blame!, pare bun.

| BlackRaven45 a răspuns:

1. Îmi pare rău dar nu am văzut anime-ul aşa că nu-mi pot da cu părerea.

2. Îţi recomand Kuroshitsuji! E genială! big grin

| TempestUV a răspuns:

1)Sincera sa fiu, nu prea mi-a placut din cauza tipei cu par roz.Mi s-a parut cam psihopata.Parca la sfarsit il omoara pe saracul baiat?
2)STROBE EDGE-are acelasi autor ca si Ao haru ride.E un adevarat drog.Nu te poti oprii pana nu termini. Sper ca te-am ajutat

| puppetmaster a răspuns:

Animeul nu l-am vazut, dar iata niste manga care au fost ca un drog pentru mine:hirunaka no ryuusei
pandora hearts(on-going si e si anime)
kamisama hajimameshita(on-going si e si anime)
inorihime wa sora ni warau(on-going)
dengeki daisy(on-going)
rakia(on-going)
akagami no shirayukihime(on-going)
black bird
kyo, koi o hajimemasu
love berrish
rockin heaven
reimei no arcana(on-going)

| MihaiAvd a răspuns:

Mirai Nikki este foarte interesant, te tine in suspans, merita văzut. Cat despre manga, nu prea ma uit dar iti recomand nisekoi manga, este si nisekoi anime.