Stie cineva unde pot sa vad manga gratis va rog? Daca se poate dati-mi si link.
Cine stie cam pe la ce ep din naruto shippuden este openingul 9 lovers? Imi place rau melodia si in anime apare si pronuntia. Am gasit-o si pe YouTube dar nu stiu cum sa o des car c.
Vreau sa gasesc melodia intreaga din naruto shippuden opening 9 lovers dar nu stiu numele melodiei. Idei?
Cand eram mica ma uitam la un anime in care era o fata blonda, cantareata, care tot manca dar nu se ingrasa niciodata. Avea parca un manager si un tata careia ii placea sa faca prajituri. Era indragostita...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un anime gen super lovers și hitorijime my hero? Țin să menționez c-am văzut deja junjou romantica și love stage.
Cunoaște cineva un desenator pentru a realiza câteva desene pentru o carte destinată copiilor? Sunt scriitoare și-mi trebuie urgent, contra cost.
Salut TPU, Pot cumpara manga-ul,,Please,don't bully me,Nagatoro din Romania si de unde? Sau de pe un online shop, daca da care?
Hey! La ce anime-uri vă uitați acum, în 2019? Care sunt "la modă"?
Vreau si eu niste animeuri cu baieti gen:Sasuke Uchiha, Itachi Uchiha, Neji, Kaname(Vampire Knight), ca cei din Diabolical lovers.Adica astea sunt gusturile mele, pe scurt, vreau animeuri cu baieti...? (mai mult)
Cum se numeste rivala lui Sharon Spitz e una cu parul rosu ca focul? Prietena ei e Maria Wong sau ceva de genu...
Vreau sa scriu o banda desenata amuzanta dar nu am idei, ati putea sa imi dati idei sau sa-mi spuneti niste glume?
Este pe Facebook la videoclipuri o secventa în care Burt sau Bart din familia Simpson se săruta cu o fata, cine știe ce episod și sezon ii ala?
Am vazut acum ceva timp un anime in care un tip (elev) se muta intr- un oras si in timp ce se ducea spre noua lui casa o ia pe niste strazi unde da peste niste tipi care rezolvau cazuri, nu politisti....? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati niste anime- uri/webcomicuri? Doar nu alea populare si nu alea cu iubire si viata la scoala. Vreau ceva horror, thriller, fantasy. Ex: Zankyou no Terror (anime) Sweet...? (mai mult)
Ce desene animate educative ( fara prostii!) produse in Romania cunoasteti in afara de?: Robotii Adi si Lulu https://youtu.be/-o4fAnhtFA4 si de BabyRicky https://youtu.be/LtEcn9so144
Cunoaste cineva vreun magazin de benzi desenate (americane) din Romania? Vreau, daca este, sa fie unul care sa le aduca frecvent, fiindca vreau sa fiu la curent cu serii precum noul Daredevil...? (mai mult)
Ce filme animate japoneze/ americane sunt bune? Sa nu mi le recomandati pe cele populare, ca sigur le-am vazut. Ceva ce nu multa lume are habar de ele dar sa fie bune.
Când o să apară Sword art online sezonul 3?
Știți pe ce site romanesc pot găsi un comic book cu Namor The Sub-Mariner?
Care sunt anime-urile/ manga/ manhwa la care asteptati sa apara episodul saptamanal/lunar in aceasta perioada?
Imi puteti sugera va rog mai multe animeuri gen danganronpa? Adica cu cazuri si actiune de "detectiv"
Imi puteti scrie va rog mai multe animeuri gen danganronpa? Adica cu cazuri si actiune de "detectiv"
Am vazut un anime mai demult si am uitat cum se cheama. Era despre un tip care atunci cand se excita exploda pamantul sau ceva de genu :)). Stie cineva cum se numeste?
Am o intrebare despre seria Fate. Am vazut Fate/Stay Night(versiunea 2006) si ma intrebam acum sa ma uit la Fate/Zero sau Fate/Stay Night versiunea 2014+ sezonul 2?
imi poate da cineva niste exemple de anime foarte faine si care merita sa fie vazute dar sa nu primesc animeuri cu viata la scoala si iubire ca sunt jalnice prefer bataia sau magia sau chiar...? (mai mult)
Era un serial pe Cartoon Network cu o Doamna la 30- 40 de ani care călătorea in timp, numele ei parca începea cu S. călătorea in timp și găsea chestii care făceau rău. nu îmi amintesc ...? (mai mult)
daca ma poate ajuta cineva sa gasesc un desen animat foarte vechi... Era despre o nava mare(era albastra cu rosu daca nu ma greșesc) care venea si lua de acasa 2 baieti(frati probabil) si ...? (mai mult)
Ce superputere ați vrea să aveți?
Ce sunt alea doua linii de sub ochii lui Itachi? Sunt cearcăne?
Salut din nou TPU! Acum va dau un test din naruto shippuden, dar acelasi lucru ca la celalalt mai bine nu cititi testul daca nu ati terminat tot shippudenul daca nu vreti spoylere. Si intrebarile: 1.care...? (mai mult)
cine vrea un test Naruto(mic) facut de mine special pentru voi? Dar cei care nu au terminat Naruto mic mai bine nu citesc acum testul pentru ca isi iau spoyler, sa- l cititi dupa ce il terminati....? (mai mult)
Vreau sa incep un site de unde sa traduc benzi desenate de la Marvel, Dc manga și multe altele iar programul ar fi cam o banda pe săptămână la început dar înainte trebuie sa am mai multe benzi ...? (mai mult)
Un anime ecchi care să NU de-a în Harem există? Și preferabil să aibă un story bun.
FMA sau FMAB și de ce? Ce impresie v-au lăsat cele două anime-uri?
Am si eu nevoie de un anime (sau mai multe daca stiti) care seamana la concept cu BTOOOM sau mirai nikki adica mai multi oameni care trebuie sa supravietuiasca. Multumesc aniticipat ^-^
Dau funda.Personajul vostru favorit din Naruto? Argumentati.
Uitați aici dilema: Am citit toate doujinshi pe care le- am putut găsi cu Kuroshitsuji, manga originală, m- am uitat la anime, așa că, mai știe cineva un site cu doujinshi înafară de mangago?...? (mai mult)
Hei! Știți niște animeuri asemănătoare cu Sailor Moon?
Îmi puteți spune dacă nr. 17 din Dragon Ball este băiat s- au fată pentru că încă nu sunt sigur, știu că am numele NarutoTheGAMER dar în fine mă uit și l- a Dragon Ball că am terminat Naruto...? (mai mult)
Are cineva lucruri de vânzare w.i.t.c.h.?
1. Incerc sa gasesc o editura pentru benzi desenate si ma intrebam ce ar trebui sa fac ca sa imi publice o carte caci tot ceea ce am gasit pe internet a fost sa dau comanda de carti deja publicate de o...? (mai mult)
Care villain vi se pare a fi cel mai complex/interesant din anime-urile vazute de voi?
Tot caut niște anime în care personajul negativ se indragosteste de personajul pozitiv (protagonista)de exemplu în Mew Mew power Kisshu se indragosteste de Ichigo dar din păcate eu nu o sa...? (mai mult)
Salut, caut un anime cu un baiat ce are un corb pe nume kurasame sau ceva genul si corbul se poate transforma in sabie dar nu mai stiu cum se numeste, help my pleas.
In urma unor aprinse discutii cu niste prieteni, legate de vechile desene animate, am devenit confuz cu privire la existenta rau famatului episod Tom's basement (Subsolul lui Tom). S- a vorbit...? (mai mult)
Are cineva de vânzare reviste WITCH?
Ce părere aveți despre site-ul Nb-collection? E sigur? E sigura plata cu cardul?
Ce s-a intamplat cu AnimeKage?
Un anime in genul Koe no Katachi? Drama in care personajul principal sa fie o persoana cu dizabilitati. Multumesc anticipat :)
Cum pot sa raportez un quiz de pe insusi TPU? "1. Delta Dunarii se afla in... Ucrainei." raspunsul "corect TPU e:" Partea Sud- Estica Ucraina e la vest de Romania... CUM POATE DELTA DUNARII CARE FACE...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!