Heloo TPU! stiti vreun anime asemanator cu shinrei tantei yakumo sau cu ghost hunt? cu detectivi de liceu si oamenii vin la ei cu mistere.
Hey! As vrea si eu niste anime- uri de dragoste si comedie gen Kaichou wa maid sama, Ao haru ride sau tinari no kaibutsu- kun. Baietii sa fie draguti, iar fetele sa fie mai dure(nu stiu ca in exemplele...? (mai mult)
Anul asta in Naruto apare un nou sezon dupa Shippuden?
A aparut anime-ul vampire knight sezonul 3? Si daca da unde il gasesc?
Hei! Nu inteleg ceva, sunt la Naruto Shippuden ep 176. Am auzit de Naruto Shippuden Movie...Ce este acesta si cate sunt? si cand ar trebui sa le urmaresc?
TPU am o intrebare in ce episod din Naruto Sasuke pleaca din sat? numarul episodului va rog!
Recomandati-mi niste desene animate foarte interesante de dorit sa aiba o dimensiune de o ora. Sa fie cu mai multa actiune. Mersi!
Hei. mmm. stie cineva un anime asemanator cu Diabolik lovers? fara vampire knight.
Desre ce este vorba in Amnesia?
Buna TPU :* imi puteti da anime- uri romance, gen sukite ii nay yo si inu x boku ss, nu vreau sa fie numai lapte si miere... va rog sa imi dati si o scurta descriere a anime- urilor, nu mai prea ...? (mai mult)
Imi puteti spune un anime/manga care sa semene cu ookami shoujo to kuro ouji? Funda :-)
A aparut vreo veste in legatura cu sezonul 2 din Kamisama Hajimemashita? Ador acest anime. Daca stiti un sit de manga unde as putea sa citesc va rog sa mi-l lasati aici.
Stiti vreun generator gratuit de personaje manga/anime?
Heei fani anime,imi puteti spune niste anime de dragoste,gen kimi ni todoke sau hakuouki? Si daca se poate, sa imi ziceti si cateva descrieri :D Fundaaa :)
as dori un anime cu vampiri romance numai sa nu fie de groaza. urasc animeurile groaznice
Heloooo TPU! stiti vreun anime gen coppelion? despre oameni blocati intr-un loc dar niste oameni care incearca sa ii salveze.
Am doua intrebari privitor la The Last Naruto The Movie: 1 Cind apare in U.S.A ( Daca se poate mai multa imformatie...) 2 De ce are Naruto freza asa ciudata
S- a încheiat Naruto Manga?! Așa am înțeles... Mă "omoară" curiozitatea, singura curiozitate pe care o aveam: ce s- a întamplat cu Sasuke și Sakura? Avand în vedere că se zvonea că va exista...? (mai mult)
Am auzit ca Naruto se termina in curand, ce va urma dupa capitolul 700? sau cum va fi continuarea :) Funda!
Heii! Cine imi poate da sezonul 2 din Kamisama Hajimemashita.Nu vreau OVAuri! Va rog. :( Macar in engleza daca in romana nu stiti.
Cate episoade are anime.ul Ookami Shoujo to Kuro Ouji? Initial am inteles ca sunt 12 dar am gasit doar 5, anime.ul nu e terminat? Daca nu, stiti cand apare urmatorul episod?
Exista vreun anime care sa fie despre self harm sau suicide? gen super drama cu depresii?
Stiti cand apar urmatoarele episode din Ookami Shoujo to Kuro Ouji?
Bun deci oficial s-a terminat naruto shippuden manga. ce credeti? apare si naruto akippuden? am citit undeva ca urmeaza un proiect in februarie, dar nu specifica despre ce este vorba.
Hey! Ce animeuri cu multa drama și supranatural știți? funda :)
In ce desen am intalnit "iubi bubu dulci mumu"?:)))
Un film-desene comedie pentru copii si saitul va rog. azi
imi puteti recomanda animeuri romantice cum ar fi Kamisama Hajimashita, Kaichou wa Maid sama, Special A, Inu x Boku SS, DN Angel. Mersi mult si astept raspuns cit mai
Imi puteti da niste nume be familie japodeze va rog! :)
Heii! Uni zic ca se poate crea manga pe internet este adevarat? Funda
Am văzut mai demult Kaichou wa Maid-sama. Era un episod în care servitoarele de la Maid-Latte s-au deghizat în majordomi şi Usui ţin minte că era bucătar. Ce episod era? Dau fundă! ^^
Este adevarat ca se termina Naruto? :((
As vrea sa vizionez un anime care sa semene cu naruto. Daca stiti unu va rog sa-mi ziceti
Am vazut un desen animat era cu un baiat care era ninja stie careva cand incepe si cum se numeste
Sal TPU, era mai demult un anime pe animax tv cu un tip blond imbracat intr-o haina alba si care avea o motocicleta si o sabie cu care se batea cu monstri. Stiti cum se numeste?
.. stie careva un anime asemanator cu highschool DXD sau macar ceva de genul asta. dau funa pentru cel mai bun raspuns
Este un desen animate pe nume UN MONSTRU IN PARIS as dori sa stiu cum se numeste melodia care se are la basa LESEND LESEND LESEND.
Unde pot gasi agrafe ca ale lui kuchiki byakuya? Si ma refer la agrafe reale nu cosplay, in caz ca nu stiti cine e byakuya reformulez si spun ca am nevoie de agrafe care separa parul in shuvite! Funda!...? (mai mult)
Helooo TPU! stiti vreun anime asemanator cu shinrei tantei yakumo, danganronpa, mirai nikki, psycho pass, umineko no naku koro ni? cu crime si detectivi. mersi!
Care este top 20 anime-uri la nivel global?
Cand apare Attack on Titan sezonul 2 manga? Dar anime?
Hey toata lumea! Îmi puteti da descrierea animeului uta No prince sama si câteva detalii despre Tokya?
As vrea un anime gen Soul Eater doar ca mai putin "scary" fara monstrii, suflete si chestii reau un anime interesant cu toate calitatile celui orecizat mai sus dar nu infricosator mersi ...? (mai mult)
Imi poate zice cineva cam la al catelea capitol din manga se afla One Piece anime- ul? Vreau sa citesc manga One Piece... Dar nu vreau sa incep de la zero, ci de la capitolul unde s- a ajuns cu...? (mai mult)
In ultimul episod din Gekkan shoujo Nozaki-kun, la sfarsit, ce ii spune Nozaki Sakurei? Chiar acolo cand sunt artificiile. Multumesc frum :3
Hei, TPU! Stie cineva personaje anime (se presupun a fi) nascute pe 21 februarie? :)
FUNDA! Cine imi recomanda anime-uri yaoi cat mai noi si sa merite sa fie vazute?
Imi puteti spune niste animeuri asemanatoare cu Ao Haru Ride?
Ştiţi vreun anime cu o poveste gen Kaichou wa Maid-sama? Adică cu o fată care întră la o şcoală de băieţi. Dau fundă! ^^
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!