Stiti daca o sa fie si seznul 2 din Sukitte Iinayo? Si daca da imi puteti spune cand?
Puteti sa-mi dati link de la desenul tutenstein in care tut e "mustrat" in fata zeilor sau ceva de genul? am cautat episodul ala o gramada.
TPU, sunt in criza! Am vazut aproape toate anime- urile romance posibile traduse in romana! Va rog dati- mi niste anime- uri care le stiti voi romance, cu o grafica gen Vampire knight sau Bokura Ga ...? (mai mult)
Cand incepe si daca incepe sezonul 2 din Ao haru ride.Dau finda
Heii lume :) Stie cineva animeuri care sa tina 15 minute. Dar sa aiba dragoste si comedie in el. ( Ceva gen Diabolik Lovers) Fundita!
Cand apare Mikakunin de Shinkoukei? (Sezonul 2 )
Din ce anime este poza din video? https://www.youtube.com/watch?v=LSMSlbtcwnI&list=UU1kyPoOoGbhYwtDVNndiZ5g
Cum pot sa fac desene animate pe calculator iar personajele să fie desenate de mine? :o3 :) Fundaa
Unde pot gasi agrafe ca ale lui kuchiki byakuya? Si vorbesc despre agrafe reale nu cosplay, si daca se poate sa- mi ziceti un loc in Romania gen mall sau ceva de genul! Si daca va intrebati ce fac...? (mai mult)
Heii! Cine stie animeul ao haru ride? sezonul 2 daca se poate, cine mi-l poate da? helpppp plssss! :'(
Care credeţi că este cel mai bun film de animatie apărut până acum?
Vreau si eu un anime de 12 episoade, horror, gen: Another, Tokyo ghoul, Psycho-pass, Mirai Nikki. Fundita pentru raspunsul cu cele mai interesante.
Am o intrebare, erau niste desene animate, destul de vechi. Era vorba despre mai multi copii si inca 2- 3 persoane mai mari ca ei. Calatoreau intr- un fel de nava care vorbea. Unul dintre personaje...? (mai mult)
Ce episod din Maken-ki este asta? http://4.bp.blogspot.com/-UipSNUIDAEE/UzhRJUhHqxI/AAAAAAAAAqM/wwj-s7RvVsE/s1600/Maken-ki%252521-8.jpg
Niste titluri de manga romance dar mai perverse asa... (intelegeti voi) Funda!
Animeul Sword Art Online II cate episoade are in total?
Salut. Cine stie niste animeuri ecchi/romance gen school days sau to love-ru dar fara partea de supernatural?
As vrea cateva animeuri de dragoste.
Buna era un desen pe minimax "zâmbetul lui sharon " unde as putea sa vad sezonul 2 sau 3 daca este al 3lea sezon? Sezonul 1 l- am văzut vreau sa vad in special un episod în care Maria, brok, olden...? (mai mult)
Un site unde pot să citesc manga Naruto? Înafară de Anime Kage.
Salut.Stie cineva unde pot vedea animeu kemono no souja erin subtritrat in romana? FUNDA.
Îmi puteţi spune un anime gen Kamisama Hajimemashita sau Inu x Boku SS? Adică o fată care are un servitor\majordom şi în final ajunge să se îndrăgostească de el. Sau un anime gen Kuroshitsuji?...? (mai mult)
Heei fani anime! Stiti animeuri gen itazura na kiss? Adica un cuplu se casatoreste si fac si un copil? Dau funda! Arigato!
Hey fani anime! Nu stiu ce întrebări sa mai pun, asa ca spuneti-mi care este cel mai oribil anime si care e cel mai frumos! Astept răspunsuri.
Naruto Akkippuden chiar va exista sau este ceva inventat?
Heei! Este URGENT! Stiti animeuri care se aseamana cu Itazura na kiss? Dau funda! Arigato!
Stie cineva cand o sa apara in Romania animatia Book of life?
Ibuki mangaka(colorful5) E anime sau doar joc? am cautat ai nu am gasit nici una din ele
Imi puteti da si mie niste idei pentru desen. Mi- am folosit deja toate ideile si acum nu stiu ce sa mai desenez. De preferat e ca desenul sa se poata faca numai din culorile alb negru si gri. Dau FUNDA!...? (mai mult)
Ati putea sa-mi spuneti cand va incepe al doilea sezon din Diabolik Lovers?
Funda! Cine imi scrie cele mai faine animeuri de dragoste?
Cum se numeste filmul care cade o cometa si un baiat isi pune o dorinta, si a doua zi poate sa vorbeasca cu animalele. Filmul la aratat la jetix, sau disney chanel. ajutati-ma va rog frumos!
Ci care au privit anime-ul Kaichou wa maid-sama acolo la ep 11 episodul e numeste APROAPE DE SECRETUL LUI USUI dar care e secretul nu am mai inteles. Dau funda.
Exista benzi desenate Ao Haru Ride in limba romana?
Hey! In hiiro no kakera, yuuichi rămâne cu tamaki? Si in ce ep din sezonul 2 devine vulpe?
FUNDA! Exista vreun anime despre al doilea razboi mondial?
Am vazut mai demult un film sf animat pe AXN.Parea facut dupa un joc video.Ma puteti ajuta?
Helooooooooooo TPU! stiti vreun site cu anime yuri in romana?
Salut as vrea si eu anime cu fotbal mersi
Niste animeuri cu vampiri gen diabolik lovers, o fata si mai multi vampiri.
Yuuki din Vampire Knight este vampir? Daca da, de unde si pana unde? Dau funda! :*
Heloooooooo TPU! intrati pe google si cautati "zerochan„. acum spuneti-mi : asta e un anime? zerochan e numele anime-ului? care e numele anime-ului?
Stiti vreun program de creat online sau de downloadat pentru manga sau anime? p.s. va rog un link. arigato!
Salut TPU Stiti animeuri in care personajele sunt implicate in jocuri? Gen: BTOOOM, No Game No Life, Inox DT, SAO... V-ati prins voi :D Funda mare!
Hey! Un top 10- 15 al anime- urilor voastre favorite si descrieti- le. Cine are cele mai multe anime- uri care imi plac ii dau funda. [P.S in afara de Bleach(vazut), Naruto(nu imi place), Gintama(nu...? (mai mult)
Mai tineti minte programul KidsCo? As vrea sa stiu ce desene dadeau prin vara lui 2009 acoli. Caut niste desene si nu le mai tin minte cu niste fete care aveau puteri! Sau cam asa ceva... Si cred ca erau...? (mai mult)
Îmi spune şi mie cineva nişte manga in romana romance gen: Ah itoshi no caramel boy Antique wish Santa claus panic 99% dragoste Ceva cu bad boys şi alte chestii. Fundiţă! :D
Urgenta! Am găsit acum câteva minute o secventa dintr- un anime cu un băiat akari, are parul alb si se bate cu niste tipi. Si mai e un tip cu sabie parul negru si ochii rosiiiii. Stiu jumătate din...? (mai mult)
hei TPU mai demult în 2006- 2008 era un serial animat japonez cu un băiat care ea cyborg pe animax Și se transforma într- un fel de robot cu capul jumătate rosu jumătate albastru Și era Șmecher...? (mai mult)
unde pot viziona si eu anime-ul,, Vampire Knight,, si sa mearga ep 7-8-9 etc. din el si,, Vampire Knight guilty,, Voi da funda celui care le stie unde pot viziona ambele sez, si
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?