Salut,Stie careva dintre voi un film de categoria animatie,, cele mai frumoase filme iau fundita! :)
Heei! Natsume din Tokyo Ravens este fata sau baiat? Si cine este reincarnarea lui Yakou? Imi explicati si mie va rog? Dau funda :*
Helooooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime yuri, asemanator cu sakura trick. arigato!
Fundaa. Anime-uri gen Sugar Sugar Rune? Fara site-uri pline de alte 1000 de anime-uri. Doar gen Sugar Sugar Rune.
Am o intrebare despre Naruto. Eu banuiesc ca el este filu celui deal patrulea Hokage (sunt la episodul 84 din primul Naruto, inca nu am ajuns la Shippuden)si sa fiu sincera vreau sa trisez putin.Deci ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti cand incepe sezonul 2 din Ao Haru Ride.
Sall! Puteti sa-mi dati un anime gen Kamisama hajimemashita? Îmi place la nebunie... Si, va apărea si sezonul 2? Sper ca da.
Cand itachi ii da lui naruto cioara? si va rog frumos daca imi dati un link cu episodul asta cu cioara si ultimul epsiod din naruto shippudne va rog si va multumesc! funda
Vreau o lista cu anime gen Karneval sau K-project. Ceva cu pistoale, mafia si o poveste interesante :) Dau FUNDITA :*
Vreau si eu o descriere la animeul MWKS! Fundita!
Fundaa. 1. Anime-uri gen Sugar Sugar Rune? 2. Idei pentru improvizarea unei incuietoare la camera?
Dati-mi linkul ca cartile night scool
zice- ti- mi niste anime tari, gen Attack on titan, sau Tokyo Ghoul dar sa nu fie prea hentai gen The high school of the dead, cu cat mai putin cu atat mai bine xD Dar. sa nu veniti careva cu...? (mai mult)
FUNDA! Ce anime- uri gen no.6 mai stiti? Ma refer sa ma faca sa simt toate acele lucruri minunate si sa aiba si actiune. Si sa nu fie o iubire perfecta, si personajele sa nu fie perfecte. Daca sunt si...? (mai mult)
Hello,o intrebare pentru otakus. Imi puteti recomanda un anime care sa ma tina in suspans? Cam ca Highschool of the dead la inceput cand fugeau de la scoala. Multumessc :)
Era mai demult un serial pe minimax(desen animat) cu un baiat care mergea mereu in spatiu pe alte planete cu cainele lui. Avea o nava gomfabila intro servieta si o umfla cu un sifon :)))) imi zice...? (mai mult)
Am auzit ca se termina naruto manga si ca devine sasuke hokage si moare naruto sau ceva de gen sincer ma asteptam sa devina sasuke hokage dar totusi nu cred ce face kishimoto isi bate joc de noi ba termina...? (mai mult)
:D Stie cineva vreun anime care sa fie romantic si cu magie? Nu stiu... orice, numa' sa fie si cu magie, actiune de-astea si sa fie si romantic! :D Dau funda! :D
Cine stie in ce episod moare Neji si tatal lui Shikamaru?
BUNA TPU! As vrea sa imi ziceti care este mai puternic : Sasuke,Sakura,Jugo,Karin,Lee, Sasori si Sai. (daca puteti sa ii puneti in ordine exemplu (1.Sasuke; 2. Karin...).!
Helooooo TPU! stiti vreun anime gen umineko no naku koro ni sau danganronpa? despre niste oameni blocati intr- un loc si unu cate unu mor misterios si ceilalti incearca sa deslusasca misterul mortii....? (mai mult)
Unde pot vedea si eu desenul animat preferat din copilarie Willy Fog ce se dadea la minimax?(calatorie in jurul lumii in 80 zile cu Willy Fog)
Imi puteti spune despre ce este Kurojitsuji? Si sa nu- mi spuneti ca despre un majordom si un baiat, k stiu deja, dar ma intereseaza ce trebuie sa faca ei. impotriva cui lupta? PS frate ce tare e Sebastian....? (mai mult)
Helooo TPU! stiti unde pot gasi all episodes ro sub din anime-ul alice in county of hearts?
Buna TPU miam adus aminte de un vechi desen... Da nu tin minte cum ae numeste stiu ca era cu niste animale furau mancare de la oameni. Era parca o broasca testoasa si ratoni nu e ratatu dak il gasiti va...? (mai mult)
In ce episod din winx club sezonu 5 Blom isi gaseste parinti? FUNDA
Va rog spuneti-mi niste anime 2013-2014 Gen:Actiune,Dragoste, Comedie etc
Hei TPU, acum ceva timp am vazut un gif, la un anime cred un tip imbracat la costum ( cred ca era un majordom sau ceva ) se lupta cu un tip care folosea o lancie, iar majordomul folosea cutite, ...? (mai mult)
Unde pot gasi benzi desenate sau manga cu Arrow? Multumesc!
In openingul de la ep 231 la 256 din naruto shippuden apar unele imagini cu naruto, sai si sakura luptându- se cu madara si kisame, fac semne ale mâinii impreuna. parțin unui film, sau? Ca ...? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste episoade tari la Naruto Shippuden si Naruto! !
Hey...ce animeuri cu multa drama, supranatural și horor stiti dar care sa nu fie vechi?
Ce parere aveti de...desenul animat "Mr. Pickles"? https://www.youtube.com/watch?v=B3IkiIEtcBs&spfreload=10%20Message%3A%20Unexpected%20end%20of%20input%20(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DB3IkiIEtcBs) ...? (mai mult)
Cine e fata aia din ultima poza care plange? http://sgcafe.com/2014/10/anime-positive-pregnancy-tests-latest-popular-anime-meme/
Sall! Ce se intampla la sfarsit in uraboku? Vreau fiecare detaliu, daca se poate, mai ales despre Zess.
Cine poate sa imi recomande si mie un anime cu ingeri decazuti? sau si ingeri sfinti, nu conteaza. Multumesc anticipat
Vreau un anime gen HighSchool of the dead dar sa fie in mare parte sa fie vorba despre supravietuire(daca se poate si ecchi daca nu, nu)HOTD a fost dupa mine cel mai awesome anime si chiar ...? (mai mult)
In ce episod pleaca naruto de pe insula de antrenament pentru a se alatura razboiului?
Stie cineva un anime asemanator cu Elfen Lied? Ceva in genu, dau funda de haur!
Intrebare p/u fanii manga naruto.Am auzit ca se termina foarte curand...cite capitole au ramas sa apara?
Salut,imi puteti spune cateva anime-uri mai smechere si poate aveti si link? Funda
Stie cineva vre-un magazin de benzi desenate in cluj?
Heeii fani amine! imi puteti spune va rog ce animeuri sunt in pozele acestea? 1) http://4.bp.blogspot.com/_junHNknSPUM/S7pS1_ZcJVI/AAAAAAAAAQo/phK2tjjlHe8/s1600/Spiral01060.jpg 2) http://animeserialefilme.files.wordpress.com/2013/03/hakuouki-...? (mai mult)
Ce animeuri romantice stiti? (p.s. de ce nu imi merge chatul(nu apare) de la niciun site de animeuri?)
Hey! In uraboku, Yuki devine iar fata, sau rămâne mereu băiat? Si Zess ce va face, va suferii mereu după ea?
Nu stiu daca e cea mai potrivita categorie, dar... Caut un desen animat, vechi, dat pe TVR1 demult. Nu stiu cum se numeste, daca stiam cum se numeste, nu mai puneam aceasta mica intrebare. ...? (mai mult)
Buna am auzit de la un prieten ca Sasuke se va lupta cu cineva(nu stiu exact cine) si aproape era sa moara, dar va aparea un susan- o rosu(al lui Itachi)cu niste flacari negre(ceva gen Amaterasu) si Itachi...? (mai mult)
Hey! Cine mai tine minte desenele acelea cu Sandokan, cine poate sa imi dea si mie un link daca a-ti gasit ceva, dar acelea care le dadeau la noi ca sunt mai multe versiuni. Funda :)
Heii fani animee! Am auzit ca se va produce in 2015 kamisama hajimemashita II. Este adevarat? Dau funda. Mercii
TPU! Am vazut anime- urile: Inuyasha, hakuouki, baka to test to shoukanjuu, Vampire knight, zero no tsukama, anohana, nana, ouran high school host club, Itazura na kiss, gosick, Lovely...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!