Pana acum am vazut Tokyo Ghoul, Deadman Wonderland, Ao No Exorcist, cine stie niste animeuri asemanatoare?
As vrea sa stiu cine este mai puternic dintre : Sasuke,Sasori,Deidara,Itachi,Madara(Tobi, Obito) si Gaara?
Care e diferenta intre Full Metal Alchemist si Full Metal Alchemist Brotherhood?
Îmi spuneţi nişte anime- uri cu Spirite Vulpi? Ştiu de: - Tomoe *Kamisama Kiss* - Kokkuri *Guguru! Kokkuri- san* - Inuyasha *Inuyasha* - Gingitsune *Gingitsune* - Miketsukami *Inu x Boku...? (mai mult)
Îmi puteti da va rog anime-uri de dragoste noi?
Îmi puteți da exemple de animeuri horor? Fără Deadh Note, When they cry, Vampire Knight, corpse party, another, hell sing, hell girl, blood c și +, ghost hunt, elfen lied, blade.
Helooooooo TPU! stiti vreun anime fain? nu prea conteza genul, dar sa aiba grafica buna. arigato! ps. scrieti va rog si genul
Deci ca sa incep asa. am vizionat sezoanele 1si 2 din Kuroshitsuji si acum observ ca a mai aparaut si Book of Circus. Si circa este facuta dupa nu stiu al catelea arc. Ok... Poate sa- mi explice si mie...? (mai mult)
Ce anime-uri de iubire dar cu baieti "duri" si fete "moi" si cu batalii, ceva de genu. Si tipa sa devina din ce in ce mai puternica, ca sa-l impresioneze pe baiat
Deci sa zicem ca as vrea sa fac un videoblog pe youtube sau vreau sa fac un tutorial pentru un anumit joc! vreau sa filmez jocul si sa postez pe youtube video- ul.:))) ezvid si screen recorder nu merg...? (mai mult)
Dati-mi animeuri multe cu supernatural+school+ecchi daca nu se poate si fara echi dar sa fie in principal supernatural+school. Funda
Cine stie cand incep episoade noi din huntik? nu-i neaparat in romana ca eu le-am vazut pana la 52
Stiti vreun anime de dragoste gen Clannad sau Sword Art Online?:3
Îmi spuneţi un anime yaoi? Făra hentai. Mersi! ^^
Cum vi se pare anime-ul Gintama? Merita vazut?
Cum se numeste iubita lui uta din tokyo ghoul?
Va rog, spuneti-mi si mie niste anime interesante.Chiar nu mai am idei.Nu-mi plac anime-urile vechi si ca gen sa fie drama,comedie,thriler,mister, psihologic.
Cei care s-au uitat la Tokyo Ghoul știți când va apărea sezonul 2? Funda ^.^
Heloooooo TPU! stiti vreun anime fain? nu prea conteaza genul dar sa aiba romance. descrieri please!
Hei TPU, din ce anime face parte personaju asta? https://www.dropbox.com/sh/9qvnidp26k9em0z/LBT3y5FMQD#lh:null-CnHRf.jpg Dau funda :)
Deci tocmai am terminat Zankyou no terror, care e absolut genial, si mai vreau anime-uri de genu', cum e si Death note, Psycho-pass... Geniale :) Binenteles ca dau si funda
In Death Note chiar moare L si nu se mai intoarce?
Helooooooooooo TPU! dati-mi niste anime-uri, nu conteaza genul, dar sa aiba baieti draguti. arigato!
Salut,sunt fan Naruto si vreau sa trimit un mail catre cei care fac Manga si Anime-urile, mi-l puteti da? Dau funda
Cum se numeau desene acelea de pe minimax unde era un licurici (cred ) care zicea : cine? unde? cand? cum? :)))) cine stie cum se numea :)) stiu intrebare tampita
Baghemonogatari Nisemonogatari... Cand apare SEZONUL 3 am auzit ca o sa-l faca Dau funda
Cine imi poate spune un anime ceva gen Tokyo Ghoul sau Deadman Wonderland?
Imi spune cine unde pot vedea cele 4 filme din Inuaysha ro sub? Si, exista cumva o ordine anume, adica trebuie sa le vad aleatoriu sau au o ordine anume? Adica, trebuie sa le vad dupa the final act sau...? (mai mult)
Heii TPU! Ma plictiseam si vroiam sa ma uit la un anime, care este animeul vostru preferat? Dara acum vine faza ca eu probabil mojoritatea animeurilor mai cunoscute care va vin voua in minte, eu le- ...? (mai mult)
Ce credeti pana la urma va fi narusaku? eu sunt narusaku app :) si din ce am vazut cam au sanse :3
Sall! Îmi puteti spune din ce anime este Sebastian, stiti voi, , tipul acela brunet (stiu, o descriere cam proasta a lui
Cand mai apar episoade din deadman wonderland?
Spuneti-mi si mie cele mai horror anime-uri pe care le-ati vazut.
Care e personajul vostru preferat din Inazuma Eleven :>? Al meu este Aphrodi
Salut, stie cineva un site cu traducere in romana a a anime-ului Death Note sezonul 2? Funda!
Salut.Puteti sa imi spuneti daca va aparea continuarea la Tokyo Ghoul, daca da cand si unde il pot vedea.
Prin anii 2003- 2004 s- au difuzat o serie de desene animate pe TVR 2 cu un doctor/savant nebun, chelios care urmărea o fetiță și dorea să o prindă să facă experimente pe ea. De ...? (mai mult)
Cine vrea sa-mi dea lista lui de anime de pe MAL? A mea e asta http://myanimelist.net/animelist/ShiroiTsubaki
Exista cumva pe internet vreo lista cu toate personajele din Naruto (nu Naruto Sihppunden) care sa aiba eventual si poza alaturi? Am nevoie de ea, pentru ca stiu ca era cineva care avea o voce foarte ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie din ce anime- uri fac parte urmatoarele imagini: 1)http://postimg.org/image/cr1gqq4iv/ 2)http://postimg.org/image/qz2runut9/ 3)http://postimg.org/image/3ldu0mmt1/ 4)http://postimg.org/image/6wb30vifz/...? (mai mult)
Stie cinve un site de unde pot descarca animeuri care merg si pe android. Adica, vreau un site de unde sa pot descarca, sa zicem, kuroshitsuji si dupa sa il pun pe telefon, ma puteti ajuta? Funda
Nu stiu daca stie cineva dar sa zicem ca as vrea sa- mi fac un propriu serial de desene animate (gen: STAR WARS CLONE WARS) toate animatiile si videourile unde le- as putea face? sunt anumite studiori ...? (mai mult)
Salut TPU am o problema, am ramas in pana de anime- uri si as vrea ceva recomandari. Pana acuma am vazut fullmetal alchemist, death note, tokyo ghoul, naruto si as vrea un anime cu temele acțiune,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor,caut un episod pierdut din Tom si Jerry numit,,Beciul lui Tom" sau Tom Basement in engleza, cine poate sa-mi dea un link catre video cu episod full>?
Heei! Am o intrebare: In Uta no Prince- sama cei 6 baieti devin o trupa la finalul animeului sau erau dinainte o trupa adica cand a intrat acea fata la academie? Poate sa imi explice cineva? Dau funda!...? (mai mult)
Credeti ca se va face vreodata un remake pentru Great Teacher Onizuka? Am impresia ca multi fani anime sunt speriati de el din cauza graficii de prin '90 si e pacat; a avut momente unice.
Site-uri unde pot sa vad desenele animate care au fost pe jetix, minimax, kidsco?
Tocmai am terminat animeul Yahari Ore no Seishun si voiam sa imi dati un anime in gen cu el dar sa nu fie scos acum 30 de ani vreau unul mai nou gen-2012 in sus. Funda
mi- ati putea spune va rog care le considerati cele mai bune anime de dragoste? ceva gen Nana, profunde. pe cele mai populare le- am vazut deja ( gen lovely complex, kaichou wa maid sama, vampire...? (mai mult)
Funda si tot ce mai doreste sufletelul lui pentru ala care- mi zice cum se numeste aceasta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!