Cand va aparea primul episod in romana din Bonjour Koiaji Patisserie?
De ce atunci cand Yakon i-a absorbit energia lui Goku el a revenit la normal?
Cand Gohan din Dragon Ball devine ultimate Gohan inseamna ca el se transforma sau isi deblocheaza toata puterea?
Cand se va face sezonul 3 din serialul Calareti Dragonilor/Dragoni aparatori insulei?
Cum se numesc cei 7 eroi din filmul Star Wars Rebels?
Stie cineva pe ce site pot gasi desene animate coreene?
Salut,cind va aprea violetta 3, dar daca a aparut unde pot privi? Dau funda...
FUNDA! Ce parere aveti despre higurashi no naku ni? Am vazut primul episod si nu mi s- a parut chiar interesant, plus ca personajele sunt desenate prea dragut. Am vrut sa ma uit la el pentru ca am auzit...? (mai mult)
FUNDA! Cine stie un aanime bun, cu violenta sau logica? Sa merite sa fie vazut ge attack on titan sau death note sau tokyo ghoul.
FUNDA! Cine stie unde pot gasi tokyo ghoul necenzurat?
Care imi zice si mie niste anime faine? Inafara de Naruto, DethNote, Tokyo Ghoul, High School of the Death.
Salutare, caut si eu niste anime-uri cu familii adica "parinti si copii", ceva gen Sword Art Online sau Clannad After Story, thanks.
Helooo TPU! stiti vreun anime cu spirite vulpe? EX: Tomoe din kamisama hajimemashita Kokkuri din gugure! kokkuri san Miketsukami din inu x boku ss
mi- ati putea spune va rog care le considerati cele mai bune anime de dragoste? ceva gen Nana, profunde. pe cele mai populare le- am vazut deja ( gen lovely complex, kaichou wa maid sama, vampire...? (mai mult)
Aceste asunt animeurile vazute de mine. 1) Dragon Ball 2) One Piece 3) Fairy Tail 4) Bleach 5) Hunter x Hunter 6) Detah Note 7) Atack on Titan 8) Naruto 9) Code Geass 10) Sword Art Online 11) Akame...? (mai mult)
Hei! Cine poate sa-mi dea si mie niste anime-uri horror? :D Fara Another, Corpse Party sau Blood-C. Le-am vazut! :P
1) Am o intrebare pentru fanii anime. Era un anime despre un pusti care a gasit in peretele camerei lui un fel de bayblade sau ceva de genul si dupa incepe sa se bata cu alti... 2) Niste...? (mai mult)
Am vazut Naruto amundou, Bleach, Death NOte, Tokyo ghoul si Fairy Tail. Ce imi mai ziceti sa vad? De preferat tot actiune. Nu One Piece sau Atack on Titan ca nu imi plac. Mersi anticipat. PS. nu...? (mai mult)
Naruto il invinge pe Pain?
Hello fani animee! In ce episod afla Naruto ca a murit Jiraya?
Puteti sa imi dati exemple de anime-uri gen fairy tail,naruto shippuden,attack on titan, fullmetal alchemist etc... :)
Unde pot citi manga Kyou, koi wo hajimemasu in romana? :D Fundă! :)
Hey! puteti sa-mi faceti o descriere a animeului Uraboku, si a personajelor daca se poate. Mersi mult.
Care este episodul din Naruto in care echipa lui Kakashi fac o poza de grup? E pe la ince[ut cred, dar care este numarul? [in naruto cand erau mici, nu shippuden]
Hei fani animee! Mai stiti vreun animee de genul Amnesia adica pe aceeasi tema? dau funda :D
Mdeci... Pokemon are mai multe sezoane sau cum? Pentru ca la un moment dat era pe Jetix ceva cu o fata Si in primul episod era ea stand la fereastra (avea par albastru) si era bucuroasa ca implinea 10...? (mai mult)
Sall fany animeuri! Va rog sa- mi dati un anime cu grafica buna, personaje frumoase, sa fie ceva si de groaza, sau cu crime, dar si cu putina comedie. (Frate ce greu este sa gasesti un anime bun in...? (mai mult)
imi puteti spune si mie de unde pot downloada manga in engleza, astfel incat se le poti traduce si sa nu.ti spuna nimeni nimic si ce program as putea folosi la tradecere? va rog frumos!
Helooooooo TPU! stiti niste anime faine? sa scrieti si genul lor please!
Buu,lord Slug, Picollo si suprem Kai pot sa se transforme ca si Goku?
Vreau si eu poza oficiala din transformers prime, nu filmele transformers, in care sa apara toti.Prin toti ma refer la toti autobotii si toti decepticonii.Dau funda
Este oficial, povestea lui Naruto (manga) ajunge la final, data fiind 10 Noiembrie a.c. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-10-06/naruto-manga-to-end-in-5-weeks/.79600
Știe cineva dacă v-a mai apărea un nou sezon din Sukitte ii na yo? Și îmi puteți spune câte episoade are și câte OVA-uri? Mulțumesc anticipat^^
Heii fani anime! Stiti cumva daca se mai face si sezonul 2 din Code:Breaker? Adica eu ma gandesc ca ar trebui sa se face pentru ca altfel nu se mai facea referire la 'cel cautat.
Cea inseamna un a de tipar intors,, A,, in matematica clasa 5-6...
Sall.Puteti sa imi spuneti de unde pot descarca episoadele cu naruto si naruto shippuden? FUNDA
As vrea sa imi spuneti cateva canale TV pe care se difuzeaza anime-uri (din grila Telekom daca se poate). DAU FUNDA!
Hei otaku ^ ^ Am o intrebare... am vazut mai demult un video pe youtube cu un anime... era despre o fata care desena/picta toata ziua ca sa se angajeze sa faca un manga?! Si tot incerca, tot incerca...? (mai mult)
Pentru cei care sau uitat la Zankyou no terror, ce parere aveti despre aces anime? eu una am inceput sa plang la sfarsit sincer mai ales ca mi- a parut cel mai rau atunci cand Nine a murit, era frumos...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare.Ce pot face cand vreau sa ma uit la un anime se blocheaza si se face toata imaginea verde?
Hello,stiti un anime gen: Ao no exorcist,sau demoni,vampiri, etc? Multumesc!
Heloooooo TPU! stiti vreun anime asemanator cu umineko no naku koro ni? cu crime misterioase. descrieri please!
Ma, vreau si eu ceva anime dar nu anime dinalea animate, gen fairy tail sau acel world, naruto.Dar dati- mi ceva actiune sau daaca nu orice gen dar sa fie macar un baiat si o fata 'macar'.Si daca le-...? (mai mult)
Stie cineva unde pot vedea desenele animate online Invazia Americii? le tot caut pe net si am gasit doar primul episod pe youtube. multumesc
Imi puteti spune niste personaje care sa semene cu Jolly din Arcana Famiglia? Ma refer in principal la personalitate. :) Mersi anticipat!
Http://i.imgur.com/YCZFvux.png Imi poate spune cineva din ce anime e? Onegai
Bunaa! Unde pot citi Say "i love you" manga in romana? Fundăă! :)
Am nevoie urgent sa imi spuneți unde pot sa îmi umplu tușurile de la imprimanta in secsectorul 4? VVa rog am nevoie urgent de răspuns! Va dau FUNDA va implor!
Buna! Cum se numeste desenul animat cu o fetita mica, blonda care avea un fel de nava spatiala (cred) in forma de capsuna. E mai vechi si era difuzat pe FoxKids. Multumesc mult! :*
Hei! Știu că întrebarea asta a fost pusă des, însă știți vreun site din România care are costume otaku? Am căutat, dar nu am găsit nimic. Sper că voi știți ceva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!