Aveti un creator de benzi desenate(aici intra si mangaka) preferat? Pot fi si mai multi. Daca da, faceti o lista mai jos in care sa includeti numele, opera preferata si ce mai simtiti voi ca ar fi interesant...? (mai mult)
Stiti vreun serial de desene precum Naruto? Sau un serial ce considerati voi mai fain, dar cu actune si umor :)
Am vazut naruto iar acum ma uit la naruto shippuden! In afara de astea mai exista si altfel de naruto? ....am inteles ca sunt si ceva filme dar nu am habar in ce ordine trebuie luate sau ce legatura au...? (mai mult)
Ce benzi desenate vor fi in 2015?
Îmi puteţi spune un anime cu băieţi drăguţi? Ceva revers harem. Mersi! Dau fundă!
Am ajuns pe la episodul 2 cu anime-ul Amnesia. La sfarşit n-am mai înţeles nimic. Cum e posibil să se trezească pe data de 1 August? Mă puteţi lămuri? Dau fundă!
Cine îmi poate spune o lista a episoadelor din sezonul 4 de la Avatar legene of Korra. Adică sa fie scris nr episodului denumirea si pe ce data va avea loc premiera lui ca am înțeles ca sunt...? (mai mult)
Ştie cineva din ce anime face parte fata asta?: http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/7fd0a668846e8f581a291c5911b65807/http://i118.photobucket.com/albums/o116/kookies_1234/Vampiregirl1.jpg
vreau sa stiu daca exista un episod in care apare sarutobi sasuke, adica tatal lui al treilea hokage? Daca exista vreau sa stiu care e, si FUNDA cel mai bun raspuns! :)
Heii... Poate sa imi spuna cineva animeuri de dragoste, drama, actiune, etc gen Fairy Tail, Naruto, Hunter x Hunter, Nana, Sukitte Li Na Yo, Kimi Ni Todoke, Ao Haru Ride. P.S. dau funda ce- lui...? (mai mult)
Ce manga-uri dragute imi recomandati? Daca se poate, sa fie terminate. Funda! ^_^
Bună tuturor! Unde pot vedea anime-ul Tokeijikake no Ley Line? Fundițăă! :)
Salut.Am o intrebare.Ce pot face cand vreau sa ma uit la un anime se blocheaza si se face toata imaginea verde?
Helooooooo TPU! stiti vreun anime gen bokura wa minna kawaisou sau sakurasou no pet na canojo? despre mai multi oameni care locuiesc intr-un camin? descrieri please!
stie cineva cum se numeste anime-ul din imaginea din link-ul asta? http://s10.postimg.org/f7mr6pstl/anime.jpg dau funda pentru primul si cel mai bun raspuns
Cand va aparea anime-ul Okami Shojo to Kuro Ouji? Funda? :3
Anime- uri cu povesti frumoase? Cat mai multe, va rog! Nu conteaza genul. Doar sa nu fie hentai, ecchi sau mecha. Am vazut: Amnesia, Another, Diabolik Lovers, Noragami, Kamigami no Asobi, Karneval,...? (mai mult)
La Nurarihyon no Mago am vazut sezonul 1, 2 sunt sigura ca va fi si sezonul 3 pentru ca fiindca la ultimul episod de la sez 2 zicea: data viitoare = ( titlul) Stiti cand apare sezonul 3?
cine ma poate ajuta? era mai de mult un film in care un baiat merge prin ploaie dupa o carte la biblioteca. Acesta intra si tot cauta printre marile rafturi dar la un moment dat ajunge in mijlocul...? (mai mult)
Helooooooo TPU! ma ajuta cineva cu o descriere a anime-urilor :katekio hitnan reborn, nagi no asukara, mirai nikki? please!
Http://s21.postimg.org/kakrj75on/10599521_861820953836413_8814064833925722036_n.jpg cum se numeste serialul?
Imi explicati si mie va rog ce se intampla in anime-ul Amagami SS ca nu inteleg. Dau Funda!
Va rog sa imi ziceti si mie niste anime-uri de dragoste ce actiunea se intampla intr-un liceu dar nu numai! Dau funda.Multumesc!
Salut, as vrea un site cu traducere in romana a anime-ului Fairy Tail : Houou no Miko Prologue.
Buna am 15 ani si sunt un fan foarte mare al animeurilor. Cele care miau plecut cel mai mult au fost: Bleach, Dragon Ball, Death Note, Sword Art Online, One Piece, Hunter x Hunter, Fairy Tail, ...? (mai mult)
Heloooooooo TPU! dati-mi niste animeuri faine, sa aiba romance! descrieri please!
Salutare! Caut un episod cu Scooby Doo in care aveau de- a face cu fantomele a 3 presendinti ai Statelor Unite. Parca erau intr- un muzeu de istorie, sau ceva, si raufacatorii incercau sa tipareasca...? (mai mult)
era mai demult un serial de comedie si in el aparea un porcusor maro, specific nu este vorba de mapetz numai stiu cum se numeste acel serial, cel care ma ajuta si cu un link si cu tot o sa primeasca...? (mai mult)
In ce episod ii spune sakura lui naruto ca-l iubeste?
Https://www.youtube.com/watch?v=fNJABIMqN9g Asta e pentru cei care vor sa vada trailer-ul de la Kamisama Hajimemashita sezonul 2. :D ^^
Helooooooo TPU! stiti animeul durarara, exista DOLLARS! uite site- ul http://www.dollars- bbs.org/. stie cineva parola? spuneti- mi va rooooog mult, mult, muit, mult, mult, mult, mult, mult, mult,...? (mai mult)
...Mai demult era un serial pe animax in care un tip semnase un pact cu diavolul si dupa vroia sa scape de el si facea tot ce zicea diavolul....mai stiti cum se numea?
Deci, am niste prietene care se uita intruna la seriale anime...si m- am gandit sa ma uit si eu, dar nu stiu ca care adica din cate mi s- a zis sunt o gramada de genuri: comedy, romance, drama etc....? (mai mult)
Anime.uri interesante care pot fi de actiune, horror aproape orice ( excluzand comedie si romantism ) am vazut another, death note, code geass, hellsing, mirai nikki, deci niste anime.uri asemanatoare...? (mai mult)
Caut niște anime- uri frumoase, nu conteaza genul. De asemnea ați putea spune ca sunt „ciudat" dar caut si o persoana care să se uite la anime- uri cu mine în timp ce vorbim pe skype, mi se pare...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste seriale anime? :o3 in-afara de Naruto, Bleach si Fairy tail
Helooooooo TPU! stiti vreunn anime gen durarara, baccano, kamisama no memochou? cu detectivi, multe personaje si putintel romance. descrieri please!
Cine mi-ar putea desena asta ---http://hdw.eweb4.com/wallpapers/8881/ ---?
Caut un site de anime-uri de unde pot face parte in staff, ca encoder si editor video.
Bunăă! Care sunt cele mai romantice anime-uri vazute de voi? Descrieri, vreau si descrieri. :)
Hey TPU! Stie cineva niste anime?! De preferabil romance si comedy, dar fara demoni? Si descriere! Funda!
Hey, TPU! Mai stiti cum se numeau acele desene animate de pe Minimax, care nu se mai difuzeaza acum, cu o fata blonda cu parul pana la umeri, mai scunda, care poarta o fustita scurta si o camasa alba ...? (mai mult)
care este diferenta dintre Fullmetal Alchemist si Fullmetal Alchemist brotherhood? aduca este sezonul 1 si 2 sau sunt serii total diferite? Va rog explicati-mi mai indetaliat. Fuda! ^^
Hey TPU Am nevoie de doua lucruri : 1. Un anime, in gen Kaichou wa Maid Sama. Dar vreau sa spun e, Ca... Anime- ul sa fie cu servitoare de- alea... 2....? (mai mult)
Era pe Jetix un fel de serial (animat, normal) care imi placea foarte mult. Era genul ala de serial in care fiecare episod il continua pe ala din urma; stiti voi, o poveste continua. Era ceva legat...? (mai mult)
Stie cineva daca anime-ul Ao Haru Ride va mai avea sezonul 2 sau episodul 12 a fost ultimul? Dau funda. :P
Heya TPU, Stie cineva vreun anime gen : Elfen Lied sau Mirai Nikki? :3 Funda.
Salut (all) cine imi poate spune cand apare sau daca a aparut sezonul 2 din "Attack on Titan"
Caut niste anime cu fete pisici si nu gasesc ma puteti ajuta? dau funda la cel care scrie cele mai multe animeuri cu fete pisici
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?