In animeul The last airbender : Legenda lui Aang cine il invata pe Aang sa controleze focul? DAU FUNDA!
Cand apare sezonul 2 din Ciudateni?
Ce anime-uri/manga-uri istorice/despre Shinsengumi imi recomandati? Exceptie Hakuouki si Peace Maker.
Caut un desen care imi aduce aminte de copilarie dar, nu mai stiu cum i zice si nici nu imi mai prea aduc aminte...Doar ca vreau sa il reved! La- m cautat pe net cu tot cam ce stiu dar nu il...? (mai mult)
De unde pot descarca serialul de desene animate Bakugan, toate sezoanele dublate in romana sau macar cu subtitrari.
cum se numeste melodia de pe fundal la preview naruto shippuden? Aia din prezent... Dau funda! :D
Revista Terra Magazin se gaseste la orice chiosc de ziare sau cum pot face rost de ea?
Heloooooooooo TPU! stiti niste anime faine? preferabil romance. si descrieri please! cine scrie cel mai frumos anime are raspunsul castigator!
Deci azi am terminat de vizionat anime- ul Inu x boku ss si ma intrebam daca exista si sezonul 2, iar daca este va rog sa imi dati link- u (si in engleza daca e nu'i nici o problema)l. Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Hei! Ce anime-uri/manga-uri gen Hakuouki imi recomandati?
Heloooooooo TPU! stiti vreun anime cu demoni? gen kamisama hajimemashita, inu x poku ss, otome youkai zakuro, ao no exorcist, hataraku maou- sama? si descrieri please! P.S. sa nu aud inuyasha si...? (mai mult)
Hei! Stie cineva care e din orasul Roman jud. Neamt unde pot gasi postere cu The Hobbit sau LOTR?
Salut, am citit acum ceva timp o manga horror ( daca imi aduc bine aminte) in care era vorba despre un tip care tocmai a iesit din inchisoare, sistemul inchisorilor din aceea manga era in felul urmator:...? (mai mult)
La ce sa ma uit dintre : The Croods si Khumba?
O sa mai apara un sezon din highschool dxd, ar fi destul de fain, adica din 2013 nu mai e nimic nou? Dau funda pentru cel mai concret si complet raspuns. :D
Salutari TPU, era un film(anime/animatie) cu un razboinic care este trimis in iad pentru a- si da seama de pacatele lui. Acolo se bate cu diferiti bossi.Am uitat cum se numea... Daca stiti va rog sa- ...? (mai mult)
Ce anime-uri imi recomandati si mie cu comedie multa? Dau Funa ♥
As dori sa achizitionez cartea The lord of the rings, respectiv partea 1 fellowship of the ring, sa fie tiparita in romana, stie cineva de unde o pot cumpara?
Heloooo TPU! stiti vreun anime reverse harem? si descrieri please! sa nu scrieti ouran high school haos club, brothers conflict, yamato nadeshiko shiki henge, arcana famiglia, starry sky, sa nu le...? (mai mult)
Helooooooo TPU! stiti vreun anime despre un baiat care se indragosteste de o fata si o tot tachineaza? descrieri please! am vazut deja :sukitte ii na eu, kotoura san, kaichou wa maid sama, tonari ...? (mai mult)
Heloooooooo TPU! stiti vreun anime asemanator cu durarara? si descrieri please! P.S. : care vi s-a parut voua cel mai draguț personaj? eu cred ca Shizuo.
Intrebare pentru cei care sa uita la Naruto si Naruto shippuden: Aceasta melodie nu este din Naruto? adica stiti ca in primele apisoade era o melodie de genul acesta, ascultatio pe toata ...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa gasesc un desen/video pe yt in care o fetita il striga pe cainele ei, spunandu-i " Salam, vino inapoi! "? Va rog, dau funda celui care il gaseste!
Unde pot vedea Kuroko no Basuke (Basket) dupa episodul 50 din sezonul 2? Manga sau anime. Dar sa fie in romana.
Unde pot sa vad date despre toate personajele dbz si nivelul lor de putere? dau fudna
Salut tpu.Am incercat sa-l desenez pe Sasuke la 12-13 ani dar nu imi iese parul oare de ce?
Buna spuneti va rog ce este mai interesant naruto shippuden sau beyblade metal masters...dau funda...
cate anime bleach sunt? Stiu cel clasic (2004), dar am auzit ca ar mai fi unul in 2010 si cica mai apare unul in 2014 sau 2015? Ce se intampla? Va rog sa- mi trimiteti un link daca mai este...? (mai mult)
DE pe megamax filmul The Avatars cu cine este? Cu cei albastri sau cu cei de pe Nick™?
Heloooooooo TPU! stiti vreun anime fain? preferabil romance and comedy. si descrieri please!
Cum se numeste animeul in care fata era mai prostuta iar baiatul era un geniu. ei doi nu se suportau si din cauza unui cutremur, ea a ajuns sa locuiasca in casa familiei baiatului? dau funda :D :*
Modurile ssj chiar sunt moduri sau sunt transformari?
Helooooooooooooooo TPU! stie cineva un anime gen sukitte ii na eu, kimi ni todoke, kotoura- san? despre o fata ciudata cu care nimeni nu vrea sa fie prieten si un baiat se indragosteste de ea? si descrieri...? (mai mult)
Salut, stie cineva de unde pot lua melodia din anime-ul Fairy Tail ep 70 (melodia de început) si cea din Naruto Shippuden ep 70? Dau funda
Sal TPU, cine stie filmul din care a fost inspirat Clash of Clans. DAU FUNDOI
Era un anime cu o sabie care plangea si o stafie(samurai) sau ceva de genu, stafia sabiei intara in corpul celui care o purta si parca era ninja :)) Era odata in copilarie pe animax!
Heloooooooooo TPU! stiti vreun anime care sa fie exact ca ao no exorcist? despre un baiat cu puteri speciale. si descrieri please! P.S. :sa fie si putin romance. :)
Helooooooooo TPU! stiti vreun anime la fel ca shugo chara? despre un baiat care era de partea raului care se indragosteste de o fata care e de partea binelui. si descrieri please!
:). Imi spuneti si mie un anime Romance/Comedy? Pana acum am vazut: Kamisama Hajimemashita, Suki- tte ii na eu, Ao haru ride, Kimi ni todoke, Itazura na kiss, etc. Deci vreau un anime gen...? (mai mult)
Ce animeuri reverse harem stiti?
Heey Societate! Revin din nou cu o intrebare, si se incadreaza tot la categoria 'Anime'... Deci. de ceva timp caut un Anime mai diferit, in sensul sa fie tot gen Romance numai ca fata sa fie putin...? (mai mult)
Cum se numeste acest anime: https://fbcdn- sphotos- e- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpa1/v/t1.0- 9/10392329_823135757707184_4775537384376909175_n.jpg?oh=215cfee3ce7f328b2abea961d1443515&oe=54951E69&__gda__=1418116561_f558793f63980ef1dd5d45f2eae8508a ...? (mai mult)
Heloooooo TPU! stiti vreun anime in care cativa baieti si cateva fete locuiesc impreuna? de exemplu : bokura wa minna kawaisou. si descrieri please!
Cum se numeste anime-ul asta? http://33.media.tumblr.com/d572dc5bc5ff3e460d2419f8e2d13feb/tumblr_nc45q54ljg1r890b8o3_500.gif
Buna TPU :* Imi puteti da cateva anime- uri romantice? sa nu fie totul lapte si miere :)) si doar cu comedie :)) ma refer sa fie si drama... ceva gen sukitte ii na yo sau vampire knight :o3 Multumesc...? (mai mult)
Http://pinlin.deviantart.com/art/Reverse-harem-380830857 este dintr-un anime?
Pentru cei ce se uită la Kuroshitsuji (Black Butler): Deci...tocmai am terminat episodul 6 din primul sezon. Aş vrea să vă întreb: Ce pedeapsă a primit Greil? O să mai apară în acest sezon?...? (mai mult)
Momentam m- am apucat de anime- ul Furoshitsuji (Black Butler). O colegă a spus că după ce termin S1 să mă uit direct la S3 şi după la S2. De ce? E bine dacă mă uit în ordinea asta? Dau...? (mai mult)
Cine imi poate spue cum se numea serialul de pe animax in care un pusti cu o casca pe cap lupta cu zombi si are o motocicleta monstruoasa funda cine imi zice si unde il pot vedea
Imi poate da cineva o imagine originala a lui Goku ssj1?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!