Unde pot vedea animeurile de pe animax si A+
Cine stie un site de anime dublat in liba roman?
Helooooo TPU! stiti vreun anime gen nisekoi sau MM!? despre o fata si un baiat care nu stiu cum ajung sa fie "legati„ unul de altul si fata tot il cearta si il bate?
Salutare, imi puteti da si mie un link cu Bakugan Noua Vestroia/New Vestroia – Episodul 50 dublat in romana?
Hei buna TPU o sa pun intrebari despre naruto cine le stie pe toate funda! - de cine era indragostit Naruto in primul sezon? - cine este rivalul lui Gai? - din ce clan e Neji? - cand i s- a ...? (mai mult)
Hey sunt din buzau am 11 ani si imi place Naruto, cina faca cosplay- uri (daca sti ce este, daca nu cautati ce inseama) ca as vrea sa fac si eu dar iti trebuie echipa si nici materiale nu am.Dar uricum...? (mai mult)
Heloooo TPU! stiti vreun anime despre un baiat rau (ca si ikuto din shugo chara ) care sa se indragosteasca de o fata si sa o tot tachineze?
Buna ce parere aveti despre acest site? ce ar trebui schimbat si ce nu? http://deseneanimatedublte.blogspot.ro
Care e mai draguta Rias, Akeno, Koneko sau Asia? Din highschool dxd daca nu v-ati prins! :) Eu cred ca Rias e cel mai draguta, vreau sa vad parerile voastre :D
De ce la desenele "Un show obisnuit", doar Mordecai, rigby si ceilalti din parc, Margaret si Eileen arata altfel(de obicei ca niste animale), iar ceilalti sunt oameni.Si de ce Margaret isi alege ca iubiti...? (mai mult)
Are cineva idee cand va aparea Avatar legend of korra season 4?
Helooooooooooo TPU! stiti vreun anime romance in care sa fie vorba de mai multe cupluri? gen special A? descrieri please!
Poate cineva sa-mi traduca Melodia din Naruto Shippuden Blue Bird, in romana? Multumesc, ofer funda!
Stie cineva un anime asemanator cu Ao Haru Ride?
stie cineva benzi desenate frumoase? am citit pe internet w.i.t.c.h. pana la ultima revista si imi pare atat de rau ca s a terminat... devenise o mare parte din timpul meu... dau funda :)
:3 Știe cineva un anime de groază mișto? ✔♥シ
In Naruto - Shippuden ce se intampla cu Kakashi dupa ce se lupta cu Obito?
vreau sa stiu ce pret are naruto shippuden ultimate ninja storm rvolution, stiu ca a aparut in 12 septembrie dar nu il gasesc de vanzare nicarieri, vreau doar pretul sa stiu daca se merita ...? (mai mult)
Hei,imi puteti spune cateva animeuri de groaza?^^
O animatie dublata in romana...
Este adevat ce se spune despre desenul animat: Ed, Edd si Eddy? Cum ca au fost dusi intr- un purgatoriu in viata reala? Miturile despre care se spune ca ar fii facut acest desen animat au un oarecare...? (mai mult)
Inafara de arhitect ce meserii mai exista in legatura cu desenatul? Ce imi place sa desenez:personaje si peisaje!
Bună, nu ştiţi când se va termina Animeul Naruto Shippuden, vă rog să-mi spuneţi doar cei care au citit Manga, nu să vă daţi toţi cu părerea, vă mulţumesc.
Heei! In ce episod se intalneste Sakura cu Sai? Dar cu Deidara? FUNDA :*
Îmi spuneţi un anime de gen romance în care sunt băieţi drăguţi? Dau fundă! :D P.S. Deja am văzut: - Brothers conflict - Kamigami no Asobi - Starry sky - Hiiro no Kakera - Kaichou...? (mai mult)
Bunaa! Ce noutati despre Naruto Akippuden mai aveti?
Va aparea un nou sezon din Legend of the legendary heroes? Ms
Http://deseneanime.ro/bleach-episodul-146/ La voi se incarca acest episod? La mine nu. Unde il pot vedea in afara de Trilulilu? FUNDA! :)
Spuneti- mi niste anime care sa aiba urmatoarele genuri sau macar sa se aproprie.Mie imi plac in general cele cu multa actiune si in special cele de fantezie cu sabi si tot felul de arme de genul ala. ...? (mai mult)
Heloooooooooo TPU! stie cineva un anime gen kimi ni todoke, sukitte ii na eu, kotoura - san? despre o fata ciudata cu care nimeni nu vrea sa se imprieteneasca si un baiat se indragosteste de ea? si...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac credite pe IMVU, dar sa fie gratis? Un generator de likes sau ceva? Mersi anticipat!
Stie cineva unde pot gasi manga Nana in romana? :D Un link, va rog...
Îmi spuneţi vreun anime în care este vorba de o fată care se îndrăgosteşte de un valet\majordom\servitor? Dau fundă! P.S. Am văzut deja Kamisama Kiss (Kamisama Hajimemashita) şi Inu...? (mai mult)
Hei,TPU. Imi poate spune cineva cate ceva despre Hellsing? Adica, in afara de faptul ca e cam infricosator.....pentru ce varsta este recomandat? Dau fundita.
Am rămas în pană de idei când vine vorba de anime. Puteţi să- mi recomandaţi ceva anime de gen romance? Gen Kamisama Kiss (Kamisama hajimemashita). Unde un baiat cu super puteri protejează...? (mai mult)
Hei, TPU. Ce manga/anime imi recomandati? Sa fie de genul actiune, drama, comedie, superputeri si sa fie pentru 13+, dar in afara de Naruto, One Piece, Regele Shaman, Bleach. Dau fundita!
Hei, TPU. Imi poate spune cineva cate ceva despre Fullmetal Alchemist (subiectul, personajele si pentru ce varsta este recomandat)? Dau funda
De la ce capitol manga incepe sezonul 2 din Attack on Titan?
Vând benzi desenate japoneze cunoscute sub numele de manga. Rosario to Vampire Sezonul 1 - Complet (10 volume) Genuri: Action, Comedy, Ecchi, Fantasy, Magic, Romance, School, Shounen, Vampire,...? (mai mult)
Salut cate episoade o sa aiba Tokyo Ghoul in total?
Heloooooooo TPU! stie cineva un anime cu mult romance si putin horror, gen tosogare otome x amnesia? si descrieri please.
Cum se numea anime-ul cu niste elevi japonezi dintre care o fata avea un jurnal despre fantome si o pisica vorbitoare?
Ce anime bune imi recomandati? (Dau funda bineinteles)
Unde pot vedea Hanasakeru Seishounen in romana? Adica, de la episodul 9 in sus le gasesc pe Trilulilu, dar de la 1-8, zici ca-s moarte. Deci stie cineva unde le pot vedea in romana? Dau funda :3
Cum il cheama pe cel din naruto cu un ochi acoperit
O descriere la anime-ul Earl and Fairy ar fi chiar super. Credeţi că mă puteţi ajuta? Fundă! :)
Am nevoie de ajutor din nou. Acum ca am terminat si Death Note, nu mai stiu ce anime sa urmaresc. Pana acum am mai vazut Bleach si Naruto si mi- au placut foarte mult( in special Bleach- ...? (mai mult)
Mai cateva ore sau minute si apare naruto shippuden episodul 376, uare ce personaj este sub pelerina, cred ca mecha- naruto, adica un robot ca naruto... Ce credeti? Dau funda! :D
Heii fani anime :D Imi puteti spune cum este anime- ul Toaru Majutsu no index? Si daca mai are vreun sezon. Deasemenea..imi puteti spune alte anime- uri cu zei si alte chestii din astea, in afara de...? (mai mult)
Eroii Marvel sau DC De ce? comentati doar daca aveti idee.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!