Helo TPU! stiti vreun anime gen inu x boku ss, bokura wa minna kawaisou, arcana famiglia, kamisama hajimemashita, earl and fairy, otome youkai zakuro? si descrieri va rog. P.S sa fie minim un baiart...? (mai mult)
unde gasesc digimon tamers episodul 2 in subtritare in romana acuma in 2014, Dau funda
Stie cineva une pot vedea Yu-Gi-Oh Duel Monsters tradus/dublat in romana? Caut de ceva vreme si nu gasesc.
Nu stiti anime in genul anime-ului "Mikakunin de Shinkoukei", adica in genul unei logodne aranjate, sa zicem ca personajele nu se plac la inceput, dar ajung sa tina unul la celalalt.
Http://illusiondust.tumblr.com/image/97143682470 ce anime e? :(
Va propun un joc care va castiga urmatoarele personaje din Desene animate din toate. 1.Chid Buu vs Uciha Madara 2.Hasirama vs Alucard 3. Minato Namikaze vs Picolo 4.Frizar vs Uzumake Naruto ...? (mai mult)
1.Son Goku 2.Chid Buu 3.Vegeta 4.Broly 5.Son Gohan 6.Maito Guy 7.Son Goten 8. Kurama 9.Picolo 10.Cell 11.Frizar 12.Uzumaki Naruto 13.Hashirama 14.Pein 15. Tsunade 16.Kakashi Hatake 17....? (mai mult)
Unde pot vedea anime-uri yaoi?
TPU! Sunt o mare fana anime. 1) Am vazut multe anime- uri cu romence. Hidan no Aria, Ouran High School Host Club, Kaichouwa maid- sama Special A Kimi ni todoke.Ce alte anime- uri cu genurile...? (mai mult)
Cine stie un film de animatie in care povestea sa fie ceva de genul: Sa fie vorba despre un pusti de care toti isi bat joc si toti cred ca e fara speranta. Dar la un momendat pustiul dispare...? (mai mult)
Poti face bani din desene? daca da cate metode sunt? Cine face asta asi dori sa vorbim sa-mi vedeti si mie desenele pentru o parere.
Stie cineva un anime asemanator cu Sword art online, dar sa nu fie Accel World. Dau Funda celui care imi sigereaza un anime forte tare :D :P
stiu ca nu este categoria perfecta dar am o intrebare, animeul black bullet va avea sezonul 2?
Hey! Acum cativa ani se difuza un anime (cred) cu un baiat care a fost crescut de pisici, apoi a fost gasit de o femeie. Desenul era gen Bakugan... Jucatorii stateau la o masa si aveau niste "figurine"...? (mai mult)
Buna, Tup:Am o in trebare si un interes de afla daca va merge ce propun eu, un film Dragonball Evolution partea 1: Titlu:Kruniri super Kami Pamantean Dupa 400 de ani, de pace vine un nou criza de, razboi...? (mai mult)
Eu cred ca este cei mai puternici personaje din anime. 1.Son Goku 2.Chid Buu 3.Broly 4.Son Gohan 5. Cell 6.Vegeta 7.Frizar 8.Gaiy Sensei 9.Son Goten 10.Uzumake Naruto 11. Uciha Sasuke 12.Hasirama ...? (mai mult)
Va rog sa mai adaugati niste calasamente cu presonaje principale puternice din alte anima?
:3 Imi puteti recomanda niste anime-uri super horror? Gen Another, Highschool of the Dead ^^ Dau funda pentru cele mai bune :*
Stiti cumva daca aceasta imagine face parte dintr- un manga? http://mangafox.me/manga/nekoka_kareshi_no_ayashikata/v01/c001/4.html Am vazut- o de cateva ori la inceputul unor seri manga si eram...? (mai mult)
M-am uitat mai demult la "Peach Girl", pe atunci l-am vazut in romana. Vreau sa-l revad, nu stiti unde il gasesc cu sub in romana?
Heii TPU! Imi puteti recomanda niste desene create de Walt Disney? Funda!
Un site bun de anime-uri nu trebuie neaparat subtritate in romana pot fi si in engleza Dau funda :)
Am nevoie urgenta de ajutor :( deci caut un anime, sau hentai..nu stiu sigur ce e, dar povestea este interesanta: este vorba despre un tip inteligent care tachineaza fetele si le santajeaza, le pune...? (mai mult)
Era mai demult un desen animat pe minimax, parca. Era despre o fata roscata cu par cret, care avea un dragon verde, acesta putea vorbi, iar ei locuiau la un castel, printre personaje imi mai...? (mai mult)
ma scuzati in cazul in care nu am postat unde trebuie. Cand eram mic, prin anii '99- 2003 erau niste desene animate difuzate la tv( numai tin minte ce canal, TVR1 sau Pro TV) cu un grup de...? (mai mult)
Care credeti ca este topul puterii intre aceste personaje:Naruto,Sasuke,Madara,Hashirama,Kaguya,Goku,Vegeta,Buu,Cell,Broly, Frieza si Picollo?
Bunăăăăăă! Caut un serial anime de dragoste, ceva gen Mermaid Melody sau Lovely Complex. Voi ce anime-uri imi recomandati? Funda! :*
1.Va aparea un nou sezon din SNK ( Attack On Titan)? 2.Imi puteti spune niste anime gen Bleach, Fairy Tail, Black Bullet. - sau sa fie genurile astea :superpower, demoni, vampiri,...? (mai mult)
Cand eram mica ma uitam la niste desene animate pe Terra Sat parca. Erau niste desene gen concurs cu un Robotel care punea animalele- concursanti sa raspunda timp de cateva secunde la diferite intrebari...? (mai mult)
Era un desen pe jetix cu un tip musculos care trebuia sa aiba grija de un print si sa culeaga niste sabii de foc apa aer pamant etc.si mai aveau si o echipa si calatoreau pe un dita mai animalul
E adevarat ca Jetix va reveni in octombrie 2015 sau ceva de genul am citit undeva?
Repede,vreau.multe.site-uri.cu.imagini.cu.personaje.din.animeuri.FUNDA!
erau odata pe protv (cand eram eu mic) niste desene cu unu care era jumatate extraterestru jumatate om si avea o motocicleta, apoi a venit invazia sa ceva de genu si il cautau. aveti idee despre...? (mai mult)
Din ce anime? :3 https://www.facebook.com/154111948112593/photos/a.154116448112143.1073741828.154111948112593/195083357348785/?type=1&theater
Salut sunt ub maaaaaaaaaaare fan naruto si vreau sa imi iau un kunai din romania si nu gasesc site nu vreau din alta tara ca nu vreau sa stau cu complicatii cu card cu etc Dau funda
Salut, Cine poate sa-mi zica unde pot gasi duel master dublat sau substritat in romana(un link, site.).
Cite episoade are in total anime-ul Ao Haru Ride?
Buna,muti mi-au spus ca in naruto shippuden neji o sa moara este adevarat? :((((
La ce anime-uri sa ma uit? Gen naruto cu batalii,actiune, aventura, suspans Nu imi ziceti death note
Hei TPU, din ce anime face parte personaju asta? https://encrypted- tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9ucHbKxA4sUBaN8qrR50XBB4HYjAnQ8rig73aLEtXys5fUHaswA stiu ca e cam mica imaginea. dau...? (mai mult)
Exista in Iasi un magazin cu benzi desenate si figurine?
Intrebarea mea e simpla, daca ati vazut anime- ul Naruto/Naruto Shippuden. In ce episod ( si sezon ) s- a intamplat faza cu statuia aia in forma de urs de aur? De niste talhari ( imi pare ) au rapit-...? (mai mult)
Hei! Am auzit ca autorul de la Shingeki no Kyojin (Hajime Isayama) a facut mai nou un anime cu dragoni.Stie cineva cum se numeste?
De unde e tipa asta /din ce anime? https://www.google.ro/search?q=anime+ no+ limit&biw=1366&bih=588&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ww8LVIOlBqTMygOSioDQCw&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=anime+ no+ limit+ ads&facrc=_&imgdii=_&imgrc=sotZbiRVK8vleM%253A%3BCDXE-...? (mai mult)
Cei care au privit animeul DEATH NOTE spuneti-mi dupa ce a murit L va mai invia pina la sfirsitul animeului. cu ce se termina animeul, cu L va invia.sau ceva de genu? Dau funda.
Am facut multe desene si m- am perfectionat as vrea sa postez ceva pe Deviant art sau un site de desene. Dar ce sa desenez? am inteles ca trebuie ceva unic..sa atraga..si trebuie neaparat digital...? (mai mult)
De la un timp am inceput sa desenez perspnaje din Dragon Balls Z, dar nu-m iese parul lor.Cum pot sa le desenez parul?
As vrea sa scot si eu la xerox o foaie A4 color stiti cat mar costa si daca as plastifiao? Fujda si va rog fiti precisi.
Lumea am terminat si eu Avatar the last Airbender..si am citit si manga..si are doar 3 capitole.dar restul? sau este un film ceva? Cu ei in continuare sau cand vor fi mari? Etto. Zuko si mei se vor impaca?...? (mai mult)
Caut pe telefon episoade OVA din naruto si nu mi le da. Stie careva un site pe cae ma pot uita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!