A comandat cineva de pe AliExpress?
Care imi zice un serial Romace (anime) ca Btooom/Zero no Tsukaima (dragoste intre 2 personaje, nu mai multe)?
Hey, TPU! as cam avea nevoie de ceva anime pe care sa nu le fi vazut inca. Va las lista cu ce am vazut pana acum. PS: sa fie in romana, preferabil si site- ul... FUNDA! - amnesia - b gata h kei - ...? (mai mult)
1. Ce animeuri cu vampiri stiti? gen Vampire Knight si Diabolik lovers 2. Din ce animeuri sunt pozele? https://33.media.tumblr.com/4c4bad4545eb2fddc42c30ee0f08ae71/tumblr_nbe0c4ClAa1tnkw0bo1_500.png...? (mai mult)
vreau sa stiu daca yamato mai traieste, nu a murit cand a fost rapit de kabuto cu experimentele lui, dau funda? :)
Era un film cu scooby- doo in care el si cu Shagy(cred ca se scrie asa) au mers la casa bunicului lui Shagy(sau al unui unchi de al lui Shagy) si unhiul/bunicul avea o comoara pregatita pentru Shagy.Pentru...? (mai mult)
.. Ma- m apucat de jucat metin 2 Nexus si nu ma pricep cum sa- mi fac itm, setu universal mi l- a facut unu d epe metin si as vrea sa- mi fac asa set anti- ninja, set anti- saman, set anti-...? (mai mult)
Am vazut o reclama la o revista in care iti dadea emelemte pentru a construi globul pamantesc. Revista e noua acum a aparut primul numar. Cum se numeste revista?
Heii... Puteti va rog sa imi spuneti niste animeuri de dragoste, drama si actiune... Dau funda. Multumesc P.S. Plzz repede
Ce e cu voi oameni buni? Categoria se numeste "Benzi Desenate" nu "Anime- uri". N- am vazut nici o intrebare de genul: "Hey, salut TPU. De ce Harvey Dent nu vrea sa- i omoare pe Batman si pe Joker?". ...? (mai mult)
(^o^) Um, stiti niste animeuri cu o grafica buna si cu o poveste buna/interesanta? Nu conteaza genul [ fara yuri/yaoi ] Dau fundita. P.S. Imi placea grafica din Hyouka/SAO/SAO2 Multuuu'.
Helo TPU! am vazut pana acum : full metal alchemist, hellsing, 07- ghost, ouran high school host club, kimi ni todoke, brothers conflict, yamato nadeshiko shiki henge, sukitte ii na eu, onegai ...? (mai mult)
As vrea si eu o lista cu animeuri cum ar fi Elfen Lied
Mă puteţi ajuta? Îmi puteţi da o poză cu Tomoe *din Kamisama Kiss* pentru poza de profil? Să fie gif dacă se poate şi înconjurat de flăcări albastre ca în poza mea curentă de profil....? (mai mult)
Episodul din johnny test unde bling bling se alatura la piscina la final?
Https://33.media.tumblr.com/4c4bad4545eb2fddc42c30ee0f08ae71/tumblr_nbe0c4ClAa1tnkw0bo1_500.png din ce animeuri sunt pozele?
Unde pot gasi manga-ul Ao Haru Ride? Dar la Ookami Shoujo to Kuro Ouji? Funda! Mersi!
Buna TPU. scuze daca am gresit categoria. cand eram eu mica de tot, din spusele lui tata era un desen cu un sobolan pe care il chema sobo sau sobi. daca exista un cunoscator va rog sa- mi spuneti, pentru...? (mai mult)
Ce.se.intampla.la.sfarsit.in.Death.Note? Si.L.moare.cumva?
Din ce hentaiuri sunt pozele astea? https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpf1/v/t1.0-...? (mai mult)
Shisui este baiatul lui kagami?
Cand apare episodul 10 dinu tokyo ghoul?
Are cineva idee cum se numeste seria asta din Dragon Ball? https://www.youtube.com/watch?v=WBXpSOhb0es Nu am nici cea mai vaga idee si mi-as dorii mult sa o vizionez!
Cum se numea desenul de pe minimax in care erau doua gemene blonde care erau spioane si aveau un caine vorbitor?
Care vi se pare cel mai bun shounen anime pe care l-ati vazut?
Sal TPU. As vrea sa-mi spuneti niste animeuri ecchi gen Highschool dxd sau Kampfer.
Hey lume! Ma ajutati si pe mine va rog sa gasesc niste imagini din manga/anime? Am nevoie de un fel de fundal cu interiorul unei cladiri vechi/abandonate care sa nu fie foarte incarcata si de cateva din...? (mai mult)
Pentru fanii Naruto, am o intrebare legata de o melodie din serial. In episodul 135 din serialul original, Shikaku ii tine un discurs lui Shikamaru despre cum ar trebui sa se comporte cu adevarat un ...? (mai mult)
Hey! As vrea si eu un anime adolescentin de dragoste dar stiti voi genul ala in care cei doi se cearta si in final ajung impreuna. Vreo idee ceva? :D
Heii fani anime :D Cine imi poate recomanda niste anime- uri reverse harem? Am urmarit pana acum:diabolik lovers, brothers conflict, kamigami no asobi, hiiro no kakera, ouran high school club, si nu...? (mai mult)
Hey! In.amnesia.sunt.decat.12.ep,sau.mai.e.si.partea.a.II-a?
FUNDA! Caut anime- uri de dragoste! Am vazut multe si nu mai gasesc. Vrea in afara de: Kaichu wa maid sama, Sukitte ii na eu, Vampire Knight, Nana, Bokura ga ita, Lovely Complex, Brothers Conflict....? (mai mult)
Salu stie vre un fan D.Gray-man la ce episod Alee este aproape omarot de unul din clanul noe, sti ca era intro zona plina cu bambus in fine la ce episod era? funda!
Salut lume.Acum ceva timp am vazut un anime cu un tip care necajea o fata.Ii spunea mereu ca-i o buruiana.Nu imi mai amintesc cum se numea.Ma puteti ajuta?
Aş dori câteva îndrumări de la persoanele pricepute în domeniul arhitecturii/desenului tehnic/etc... Dacă s- ar putea şi un link pentru exerciţiul anatomiei umane mi- ar prinde extrem de bine. ...? (mai mult)
Buna TPU. am inceput sa urmaresc pe youtube desenele " vechi " : viata cu louie, cei cu andy, copii de la 402 si spioanele. Intrebarea mea este : stiti cumva cum se numeste episodul din spioanele cand...? (mai mult)
Helooooo TPU! stiti vreun anime in care stapana se indragosteste de serviror / valet? si descrieri please! merci!
Imi puteti zice va rog anime-uri gen Shugo Chara si Tokyo Mew Mew?
Ce animeuri as putea viziona? Ati putea sa- mi dati si o mica "introducere" in anime? (Am vazut : Naruto, Ao No Exorcist, Yu Yu Hakusho, Noragami, Death Note, Kaichou wa maid sama (pe care il recomand...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din ao haru ride episodul 8 pe la minutul 16? Funda! As vrea si link-ul mersi, anticipat!
Hey, caut mai multe site de manga in romana. Ma puteti ajuta? :D
Va rog imi puteti da repede episodul din hunter x hunter in care killua si gon se reintalnesc? Stiti. Atunci cand Gon vroia sa il salveze' cam asta e faza, dar tot baga chestii fara nicio legtura....? (mai mult)
Care ste mai tare dintre aoda (sarpele lui sasuke) si manda (sarpele lui orochimaru)? As vrea sa cred ca manda dar nu sunt sigur.
Heii! Cand apare episodul 9 din anime-ul Ao Haru Ride? Funda! Multumesc!
Daca va uitati la intrebarile mele de pe TPU aflati ca hobiul meu e sa ma uit la animeuri asa ca azi vreau sa pun o intrebare tot despre animeuri.Eu caut animeuri tari cu suspans si cu batai...? (mai mult)
Buna TPU. E mai buna Tsunade ca Lord Hokage decat a fost Sarutobi? Konoha o sa aiba parte de o creste vizibila odata cu venirea lui Tsunade? Daca ar fi sa alegeti, cine credeti ca e mai puternic din...? (mai mult)
Cand incepe naruto akkipuppden?
Hei minna de unde pot comanda fugurine anime cu " puncte " din japonia?
Cand va aparea avatar korra sezonul 4?, dau funda!
Daca caut la google " anime demon" apar caractere din animeuri, unele cu X. aveti idee de ce? https://encrypted- tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWdaj1dHdz3hCX69gfnLIlrxY7xvi3s7rybwB- fbaXfrm2QWiQ ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!