Imi dati si mie top 10 anime-uri preferate voua? Sau 5
Hey! Oare de ce nu pot desena ceva din mintea mea? Desenez bine doar daca vad o poza.
Stie cineva ce se intampla cu site-ul "ak10.anime-kage.eu". Nu il pot accesa si imi apare ca eroare "Acest site nu ppate fi accesat". Multumesc.
Salutari! In urma cu ceva timp urmaream un anime de tip comedie, mai ciudatel. Era ceva despre un elev ce s- a mutat la un nou liceu iar imediat a intrat in consiliul elevilor. In consiliu erau 3 fete....? (mai mult)
Stie cineva daca Tokyo Ghoul va avea si sezonul 5 sau se termina cu :re2?
Buna, stie cineva sa deghizeze o persoana in asa fel incat sa nu fie de recunoscut(din pers. tanara in om batran de ex.) multumesc
Animeul Boku no Piko e hentai?
În manga : https://carturesti.ro/carte/tokyo-ghoul-vol-1-265873 Este pana în tokyo ghoul re? (Scuze de categlorie )
Mai tineti minte din naruto mic cand s- au luptat cu rayga(cel cu cele 2 sabii de elementul fulger care era unul din cei 7 spadasini ninja)? Stiti ca in rusacul din spatele lui statea baietelul ala care...? (mai mult)
As vrea o legenda despre curaj cainele fricos (eu am un canal de YouTube si ma cheama The Real Movie si vreau sa fac un video și cel care zice cea mai tare legenda ii fac promovare).
In animeul Tokyo ghoul (root, re/re2) in ultimul sezon episodul 10 apare hide la final, isi scoate masca si i se vede faptul ca nu mai are carne si ceva pe gat. Stiu ca kaneki i- a facut asta fiindca...? (mai mult)
Hey, imi puteti da un top 10 manga yaoi?
Hey, vreau sa fac un site cu manga, pentru ca in Romania nu prea gasesti astfel de site-uri, dar exista o problem, nu am idei de nume, ma puteti ajuta?
Heei????Sunt noua pe aici. Îmi puteți spune, va rog, când începe sezonul 3 din blue exorcist? Mulțumesc! ????
Sal baieti, aveti idee careva. gasesc carti duel masters in "Dragonul Rosu" in Bucuresti?
Cum ar fi fost daca Kabuto ar fi reusit sa obtina ADN- ul lui Jiraya ca sa- l invie cu ENDO TENSE si sa- l puna sa se lupte cu Naruto? Ce lupta tare ar fi fost daca s- ar fi luptat amandoi pe modul eremit...? (mai mult)
Ce animeuri aparute anul asta merita vazute? In special imi plac cele slice of life.
Isi mai aduce cineva aminte cand a intrat Sai in echipa 7, a spus ca "Sai" nu era numele lui adevarat(ori a spus- o el ori am vazut cand i- a ordonat Donzo sa aiba un nume fal, oricum ar ...? (mai mult)
Cine ar castiga dintre Thanos si Thor?
Top 5 animeuri frumoase care contin supernatural dupa parerea voastra.Am vazut tokyo ghoul, serami no seraph si grisaia
Hey, am și eu o întrebare (evident că doar de asta sunt aici) mai sunt site-uri cu manga yaoi în română (în afara se Anime Kage)? *
Hey,(o intrebare pentru cititori de manga) in manga Ten Count in ce capitol se ating Riku si Tadaomi? *Nu va ganditi la prosti
Vine itachi cu sharinganul in fata ta, ce faci in cazul asta?
Caut episodul din Tom si Jerry numit Tom's Basement sau mai este numit si Episodul Pierdut.
Imi dati si mie niste Anime.uri bune? Tin sa mentionez ca am vazut: toata seria Naruto Death Note Bleach Nanatsu no taizai One punch man Sword Art Online Boku no hero academia Parasyte Maxim ...? (mai mult)
Buna, TPU :3 Vreau sa ma uit la anime- uri ca Ao Haru Ride (Blue Spring Ride), deci vreau ceva Comedy/Romance/Slice of Life in principal, de preferat si Drama. Stiu ca sunt multe, dar vreau unele ...? (mai mult)
Cine stie unde pot gasi poze cu toate simbolurile de pe bandanele shinobiurilor, alea care arata din ce sat ascuns sunt. Ar fi bine sa scrie si fiecare simbol ce sat ascuns e.
Sunt la naruto shippuden episodul 55. Acum tusnade a chemat vechea echipa 10 sau 8 sau cat era(snikamaru, chojoi, ino si asuma) sa le dea o misiune. Cand i- a numit pe cei 4, la asuma spus sarutobi...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va cer o parere. Credeti ca mai sunt multi oameni care are prefera manga- uri traduse in romana sau acum sunt mai preferate cele in engleza? Intreb asta pentru ca am incercat sa caut...? (mai mult)
Buna, TPU! Ce anime-uri imi recomandati? Doresc un anime gen Tokyo ghoul,B: The begginning, Deadmen Wonderland stil dinasta de sf cu puteri speciale
Hei TPU, știți un site unde pot găsi manga în română?
Cine îmi trimite niște poze cu Marinette și Adrien din Miraculous?
Mi- am amintit de un desen pe care l- am vazut cand avream intre 2 si 3 jumatate de ani. Acum am 12. Da am o memorie foarte buna daca este vorba de cand eram eu micuta. Mai tin minte si acel...? (mai mult)
În ce episod adrien din mi este acumatizat?
Caut un desen animat foarte vechi. Probabil de acum 10 ani. Îmi mai amintesc din el doar secvențe: un băiețel găsește într- o cutie cred o lume a jucăriilor iar el intră în ea lasandu-...? (mai mult)
Cine știe când o sa apară sezonul 3 din Miraculous(buburuza si motan noir)?
Stie cineva cate sezoane sunt din Nurarihyon no Mago si ca te episoade sunt? Vazusem undeva ca sunt in jur de 60 de episoade si l-am gasit doar cu 24. Merci.
Vreau sa gasesc o poza din naruto shippuden, una frumoasa si interesanta si atragatoare dar nu gasesc. Stiti unde sa gasesc un s ite cu multe poze din care sa imi aleg eu una?
In Naruto la sf ep 220 Naruto arata catre al 4 de parca i-ar face o promisiune ca va fi mult mai puternic cand se va intoarece. Dar de ce a aratat catre el? Stia ca al 4 e tatal lui?
Vreau sa fac niste benzi desenate, da nu prea am idei..imi puteti da cateva.
Ce preferati dintre MARVEL, DC comics, anime, sau altceva daca mai stiti?
Acum sunt la episodul 179 din Naruto mic dar nu știu cum să fac. Naruto mic are 220 de episoade, iar după urmează filmele Naruto in care știu că apare și susuke. Aici sunt confuz: Sasuke...? (mai mult)
Această întrebare e din animeul One Piece. Aș vrea să știu in ce episod luffy incepe antrenamentul pentru haky. Mai exact cand a ajuns pe insula aceea.
Ce cuvinte ştiţi în japoneză? Eu deocamdată din anime ştiu doar 4- 5 cuvinte. Spuneţi cum se citeşte (că la scris trebuiesc simbolurile) şi ce înseamnă în română. Apropo de limba japoneză:...? (mai mult)
1)De ce sasuke avea 2 virguliţe la sharingan, iar acum are 3? Cu ce era în minus când avea 2? 2)Cum la bătut sasuke pe naruto? Adică rasenganul e mai puternic decât chidori şi puterea ceacrei roşii...? (mai mult)
Unde pot asculta melodiile din naruto şi alte anime-uri?
Cum imi pot conecta tableta grafica la telefon/tableta? Tableta:https://m.emag.ro/tableta- grafica- trust- flex- design- negru-...? (mai mult)
Emperor Eye al lui Akashi a luat nastere din panica creata de frica ca ar putea pierde?
La naruto mic pe la episoadele 95- 103 (când naruto şi jiraya au găsit- o pe tusnade pentru a deveni al 5 hokage) la sfârşitul episoadelor în ultimele secunde îi arată pe naruto, sasuke, sakura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!