Parerea vostra, top 10 anime?
Salut TPU, Stie cineva un site pe care sa pot vedea anime-ul slayers in romana, da sezonu ala cu dragonii antici, ca n-am vazut ultimele episoade... :(. Funda!
Oare dragon ball AF o sa devina o serie? sau o sa fie numai manga?
Pe youtube de ce sunt peste 200 episoade din dbz in eng sub? si daca scriu pe google dbz ep 200 nu imi da zice ca ultimul e 98?
Cei care ați citit vampires knight mangasezonul 3 ce se întâmplă mai exact în ultimul capitol? funda :)
As vrea cateva idei de rage comicsuri dar haioase rau. Cea mai buna primeste funda.
Am 18 ani si cand eram mai mica existau niste desene cu pasarele care gateau croissants. Aveti idee cum le spune?
Cand apare noul film naruto?
Buna TPU. Propunetimi niste anime de dragoste cv legat cu highschool sper sa nu fie ceva cu lupte. ci cu scoala Mersi.
Hey TPU,revin c-o intrebare, Junjou Romantica si Sekai-ichi Hatsukoi sunt aceleasi anime-uri sau nu? Sau vreo continuare ceva? x_x Funda!
Am vazut avatar legenda lui korra si vreau sa aflu urmatoarele: 1.cand va fi lansat capitolul 4 macar in engleza? 2.despre ce este vorba in capitolul 4? 3. exista un site care sa vad The promise legatura...? (mai mult)
Heii TPU erau candva pe jetix niste desene A.T.O.M. pe care nu le pot gasi nicaieri in romana ma puteti ajuta vreau un link sau ceva ( nu vreau subtitrari) FUNDA
Heii...poate cineva sa- mi spuna in ce ordine apar episoadele si benzile desenate din Avatar: the last airbender? Acum am aflat ca exista si "Book 4- Energy"...e adevarat? va aparea si la tv? sezonul 4...? (mai mult)
Stiti ceva de animeul Bleach, va mai aparea un nou sezon?
unde pot sa vad nurarihyon-no-mago toate ep ro sub site va rog Cate sezoane sunt?
Buna caut un anime care sa fie cu adolescenti si supranatural si despre scoala gen bleach Blue exorcist Naruto SAU GEN Dragon ball sa aiba antrenament si o evolutie constanta a puterilor (imi ...? (mai mult)
Cine stie unde pot sa gasesc scooby doo camp scare dublat in romana?
Niste animeuri ecchi, poate si gen Rosario Vampire, dar si cu highschool life, fara paranormal. Funda
Am si eu o intrebare si as fi recunoscatore daca m-ati ajuta.Stiti cumva unde pot sa gasesc sezonul 2 din W.I.T.C.H. cu sutitrare in romana? Sunt sigura ca ati auzit de desenul asta.
Heei! Intrebarea este pentru fanii Anime. Mai nou am ramas in pana de Anime si nu mi se intampla foarte des... Deci ma gandeam daca imi puteti sugera niste Anime Romance- Comedy gen kachou wa ...? (mai mult)
Am vazut mai demult un desen. Era cu o fata care gaseste un fel de portita care duce spre alta lume. Fata aia a intrat in poarta aia si a duso..in aceeasi casa, aceasiparinti. Doar ca acolo pisicile...? (mai mult)
Episodul de astazi din fairy tail m-a lasat cu gura cascata, cel putin finalul.Acum intrebarea:Gray moare?
Am mare nevoie de ajutor! Imi spuneti unde pot gasi episodul 12 din "Special A" in romana? Va roooog! Am incercat pe DAO dar nu stiu de ce dar nu- mi merge videoul de pe trilulilu si alta spursa...? (mai mult)
spuneti-mi niste anime-uri romance (o descriere scurta) funda!
Tocmai am terminat sezonu 3 din the legend of korra. se stie ceva de sezonul 4? in ultimele doua episoade nu exista nimic (in afara de posibilitatea de a mai exsista membri red lotus undeva in lume) care...? (mai mult)
Ce anime-uri romantice imi sugeratii? Multumesc mult!
Dati-mi animeuri ecchi + supernatural ceva mai noi si sa nu trimiteti ceva gen Hig School DXD pentru ca toata lumea il stie.Trimiteti cat de repede puteti. Funda
Urmaream un anime cand eram mai mic nu mai stiu cum se numea. era vorba de niste extraterestrii care distrugeau pamantul si erau niste oameni alesi care intrau in niste roboti si se luptau cu ei....? (mai mult)
Imi ziceti va rog anime de dragoste, in care personajul principal este o fata? Inafara de: Uta no prince- sama; Tonari no Kaibutsu- kun; Diabolik Lovers; Uraboku; Bakura ga ita; Vampire...? (mai mult)
Cine imi poate da exemple de anime. ceva de genul "Sukitte ii na eu" sau "Kaichou wa maid sama", "Tonari no kaibutsu kun"
Sunt anime-uri in care personajul principal moare la sfarsit? Daca da insirati exemple. Funda
Pot gasi undeva anime-ul Kodomo no Omocha in romana? Dau funda.
Stie cineva un site de unde pot descarca subtitrari pentru anime in engleza? Doar in engleza!
Helooooooooooo TPU! stie cineva vreun anime despre un baiat rau si pervers care se indragosteste de o fata ciudata, sau de o fata cuminte :)? si va rog sa puneti niste descrieri scurte. mersii!
Salut, TPU! Vreau sa ma uit la anime- ul No Game No Life, de preferat cu subtitrare in romana, dar si subtitrarea in engleza e ok. Asa ca, primul care imi da un site bun pe care sa pot viziona anime-...? (mai mult)
Era undea prin anii 2001- 2004 un desen animat cu un oras care plutea cu ajutorul unor cristale pe care cavalerii acelui oras le adunau de prin lava cu ajutorul unor dragoni...va rog, , daca stie cineva...? (mai mult)
Cine stie cand Toriko va incepe din nou? Au facut 147 de episoade si au luat o pauza. Ultimul episod a aparut pe 30.03. 2014 Stie cineva cand va revenii cu 148 si altele?
As vrea si eu o lista cu anime- uri in care sunt fete cu parul roz. Vreau sa revad un anime pentru ca nu mai tin minte nimic din el decat ca o fata avea parul roz. Iar de aceea as avea nevoie de o lista...? (mai mult)
In Full metal alchemist erau acei homunculusi care erau intruchiparea celor 7 pacate. Puteti sa imi spuneti ce pacat ii apartine fiecarui homunculus?(invidie,furie,lene, etc.)
Ce reprezinta Dragon Ball Z? Taekwondo, box, muway - thay? Ce? am vazut bataile, si nu stiu ce batai sunt... funda
Stiti site-uri unde pot citi benzi desenate, de la Marvel in speial in Romana? Multumesc muult!
Vreau sa creez niste benzi desenate hentai "virtuale" care sa le incarc pe un site(ceva de genul asta http://g.e- hentai.org/g/628472/f98d5c7a01/).Acum intrebarea e cum sa le creez, exista site-...? (mai mult)
Hei fanii anime: (stiu ca nu la aceasta categorie trebuia sa pun aceasta intrebare insa aceasta categorie este cea mai vizitata) Ziceti- mi un anime fain dar sa aiba mult romantism dar sa fie si...? (mai mult)
Hei! :) Stie cineva la cat timp apar capitolele din Naruto manga? Au diferente de zile, saptamani?
Hei TPU, stie cineva niste anime-uri gen highschool dxd, highschool of the dead, rosario+vampire ...etc, dau funda
Helooooo TPU! stie cineva vreun anime cu lesbiene :).va rog sa puneti si niste descrieri. multumesc!
Imi puteti da un link cu videoul:cum sa traduci un videoclip cu programa aegisub
( 'u') Sunt interesata sa fiu editor - traducator pentru manga, si tocmai am gasit din intamplare un site pentru manga in romana care recruteaza editori. Conditiile pentru recrutare sunt...? (mai mult)
Cum se numesc desenele alea animate cu un copil, un ardelean si unu gras..si parca mai era unu...nu mai tin minte bine.sunt amuzante si nu reusesc sa mai dau de ele. funda pt primul raspuns...? (mai mult)
Daca aceasta intrebare apare in categoria Benzi desenate; este o greseala pentru ca aproape tot continutul intrebarii a fost sters, si nu apare decat o portiune din ce- am scris, pentru ca am dat " ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!