Imi puteti spune cind va aparea huntik episodul 53
Cum sa gasesti episoadele naruto shipuden care inca nu au aparut
Stie cineva cateva anime-uri mai frumoase si interesante cu episoade mai putine?...
Hey hey hey TPU As vrea sa va intreb daca stiti ce anime apar in acest Amv... https://www.youtube.com/watch?v=mavX9Ra9Dxk Va multumesc, si cel care raspunde primul si le spune pe toate... pai, are...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa fac rost de niste omagini cu megatron cat mai faine pentru 150x250 pxl, stiu e cam mica rezolutia dar e pentru un profil din cs Multumesc anticipat
imi puteti spune un anime gen Naruto?
Heii! imi poate da cineva versurile openingului 1 din one piece in romana? Cel mai rapid raspuns primeste fundita :*
De unde pot cumpara benzi desenate(nu online)
am vazut acum 2 zile al 3- lea ova din atack on titan. S- ar putea sa apara sezonul 2? Si am vazut niste manga tot din atack on titan care se numeste inaintea prabusiru si acum sunt decat 3...? (mai mult)
TPU se stie ceva despre Beelzebub o sa mai apara vreun sezon? Daca da puteti sa-mi dati niste informatii?
Imi puteti spune un anime cu o poveste de genul: Sa fie un baiat rau si pervers care se indragosteste de o fata si o tot tachineaza. Sau ceva de genul. Meris! Dau funda! :) P.S. Nu- mi spuneti...? (mai mult)
Buna! care imi zice si mie un program cu care sa pot sa imi colorez casa sa vad cum ar veni inainte sa o vopsesc in realitate adica... daca vreau sa aleg o culoare si sa dau click pe o parte sa mi- o...? (mai mult)
TPU, cei care va uitati la Naruto, imi puteti spune ce se intampla cu Sasuke si Sakura? Cei care sunteti cu episoadele la zi, ce se va intampla? Vor fi impreuna, sau sunt deja? P.S. Fara raspunsuri gen...? (mai mult)
Ce se mai aude de sezonul doi al anime-ului "Dangan Ronpa"?
Imi spune si mie cineva cind va parea episodul 37 in romana din shugo chara? Dau funda.
stie cineva niste anime de dragoste si comedie? ceva in genu ouran high school host club sau brothers conflict? sa fie si un pic perverse. :) daca putezi puneti va rog si descrieri....? (mai mult)
Am o intrebare pentru iubitori anime! :> Stiti vreun anime ceva gen: Pandora Hearts si Elfed Lied? ♥ Daca nu stiti vre'unul imi puteti da ceva (aproape)orice :> Va multumesc! :*
Hallo! Puteti sa imi spuneti care capitol din Naruto manga corespunde cu episodul 372 din anime? Nu am citit pana acum manga dar vreau sa continui sa citesc de unde a ramas anime- ul cu episoadele la zi....? (mai mult)
Caut anime sa aiba neaparat:romance,supranatural si daca vreti dati urmatoarele :drama, vampiri
Imi poate spune cineva din ce anime sunt Ciel si Sebastian Mechaelis? ( pe Ciel am uitat cum il cheama. ) Oricum, vreo idee?
Cand apare urmatorul episod din Ao haru ride?
stiti cand apere sezonul 2 din strike the blood? Ms
Bună, știți și voi ceva anime`uri romance? Ceva așa mai. siropos; însă accept și comedii- romantice. Totuși, am văzut: Kaicou wa Maid- sama, Sukkite Ii na eu, Kyoshiro To Towa no Sora, ...? (mai mult)
:* Dau fundita! Exista manga sau anime-ul: Ao Haru Ride in romana? :o3
Buna stiti de unde pot cumpara hartie B4 (nu A4), caci am tot cautat pe net dar fara folos.
S-a anuntat data cand se termina manga Naruto?
Am vazut o imagine a anime-uli Shugo Chara in care Ikuto si Amu se saruta e adevarat?
Salut, unde pot vedea Naruto Manga ro sub
De ce n-a aparut manga de la naruto saptamana aceasta? Sau daca a aparut, dati-mi linkul.
caut si eu un anime bun (actiune.romanta, nu conteaza) caut un anime gen baiatul retras de toti care nu pare inteligent, puternic care mai tarziu sasi dovedeasca aptitudinile si sai uimeasca...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa stiu de unde pot face rost de animeuri? Fiindca vreau sa fac subtitrari! Si desigur vreau sa fac un site cu animeuri si ma gandesc mereu sa nu am probleme cu copyrightul! ...? (mai mult)
Vaaii m-am itat azi la naruto shippuden ep 372, a fost prima data cand mi s-a facut pielea de gaina pentru un anime, voua cum vi s-a parut episodul?
Imi ziceti un set de creioane colorate care sa contina aproape toate culoriile gen culoarea pielii si sa fie cat de cat bune
Am decis sa prezint o pagina de facebook pentru cei interesati de manga-uri. Pe scurt cum vi se pare? https://www.facebook.com/pages/Miauti/246791645517969
As vrea sa citesc manga la Rave Master si nu stiu la ce cap s-a terminat animeul.Ma puteti ajuta?
Hey, vreau si eu o descriere a anime-ului Ao no exorcist. Dau funda:* ))
Hey lume...Imi poate face si mie cineva o descriere a animeului Nevereverland? Dau funda:*
Stie cineva numele animeului? https://i.4cdn.org/wsg/1407871057588.gif
TPU stiti daca va aparea sezonul 2 din Keniki? Dau funda
DAU FUNDA Exista jocuri in care poti castiga bani reali? Daca da dati-mi linkul catre acel joc
Vreau sa incep sa colectionez timbre si nu stiu de unde le pot cumpara?
Hey TPU Anime romantice? + o mica descriere? Am vazut : Clannad, Bokura ga ita, My little monster, Kaichou wa maid- sama, ZnT, Diabolik Lovers, SAO, Amnesia, Mirai Nikki, School days, Myself-...? (mai mult)
Niste animeuri cu grafica okaii si cu o poveste interesanta? Nu conteaza genul. Daca imi spuneti ceva despre ele, cu atat mai buna. Puteti sa- mi spuneti si parerea voastra. Cu cat mai multe ...? (mai mult)
cum pot face AMV-uri? Dar vreau un site cu u tutorial sau sa imi explicati voi Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
vreau si eu un anime de dragoste dar sa aiba putina actiune (si o scurta descriere) cu vampiri dar de dragoste neaparat ceva gen diabolik lovers, vampire knight sau chiar dance in the vampire...? (mai mult)
Hei imi pute.ti da un site(sau mai multe) cu desene anime|manga?:o3
Hei! Puteti va rog sa- mi dati niste nume de personaje din anime/manga/jocuri care sa aiba partea de sus a papucilor gen bandaj infasurat pana aproape de genunchi? Nu stiu daca e prea clar dar daca nu ...? (mai mult)
am 2 intrebari: 1. Stiti vreun site unde Detectiv Conan este ro sub sau in spainola ( in afara de youtube care e doar in spaniola si alte limbi) 2. Stiti cum pot sa fac AMV- uri? Daca da ...? (mai mult)
O romanca pe nume Florea Flavia, makeup artist, a facut furori in lumea otaku cu un makeup cosplay avand ca personaj Female Titan, plus un interviu dat celor de la OtakuMode. Mai multe poze si interviul...? (mai mult)
Care este episdoul in care Itachi se lupta cu Kisame? si episodul in care se intalneste cum Kisame si episodul cand intra an Akatuski:)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!