Fani "Hiiro no Kakera" îmi puteţi spune cine este Kutani Ryou? Eu sunt pe la episodul 5 şi se pare ca încă nu şi-a făcut apariţia în serial. Când va apărea? Dau fundă! :)
Cum se numeste animeul ala care o faya se muta singura si acolo sunt mai multi care au fiecare servitorul or, dar acei servitori nu sunt niste simpli servitori ei se transforma in fulpi cu 9 ...? (mai mult)
Am o intrebare, dar va dau ce trebuie sa faceti ca sa puteti sa raspundeti.Mai intii srieti pe google (poze cu shugo chara Ikuto). Apoi numarati la al 6- lea rind poza 1 intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Dupa anuntul de saptamana trecuta in care manga- ul "Working" ajunge la final, vol 13 fiind lansat pe 25 Decembrie a.c. Iata ca noua saptamana o incepem cu acordarea green- lit- ului pentru inceperea...? (mai mult)
In naruto Shipuden daca un Uchiha a orbit cu ajutorul chackrei poate sa-si recapete vederea dar fara sa-si consume chackra?
Am asa o intrebare manga la shugo chara se incepe cu o conversatie a lui Utau si Kuukai? Funda.
Am o intrebare, dar va dau ce trebuie sa faceti ca sa puteti sa raspundetyi.Mai intii srieti pe google (poze cu shugo chara Ikuto). Apoi numarati la al 6- lea rind poza 1.intrebarea mea este daca...? (mai mult)
cine stie daca o sa apara sezonul 2 din Atack on titan. Ms
Cine a vazut animele Ao No Exorcist, cum se numesc demonii aia mici negri care zboara peste tot? :)) mi-ar place sa am mai multe poze cu ei :o3 dau FUNDA :o3
Salut, acest anunt este adresat pentru toti fanii anime. Datorita unei intrebari postate de LegionarulRoman, nestiind ordinea de vizionare a anime- ului "Haruhi Suzumiya", dar cunoscand situatia din...? (mai mult)
Citiţi Homestuck? Who's your patron troll? :o)
stiti cand apare Black Bullet sau daca apare sezonul 2? Si daca stiti niste anime asemanatoare sa imi ziceti :D
Hei lume imi dati si mie un site unde pot invata sa scriu si sa invat sa vorbesc coreeana? Onegai :3 Dau funda :3 Arigato
Buna stie cineva unde pot gasi manga LDK onine nu conteaza daca nu e in romana poate sa fie si in engleza vreau doar sa fie completa :)?
Unde pot găsi knd "Operation: I.N.T.E.R.V.I.E.W.S." in romana
Heii, stie cineva unde pot vedea episoadele 4 si 5 din Love Stage ro sub? Pentru ca DAO inca nu le-a tradus.
Pute-ti sa imi da-ti niste site-uri de benzi desenate in romana?
aveti idee unde pot gasi episodul 2 din Hori-san to Miyamura-kun in engleza? Dau fundita.
Cine a vazut "soul eater not!", cealalta versiune a animeului soul eater? Eu la- am vizionat doar pana la ep 7, dupa nu am mai gasit ep 8 tradus... Deci cine mi- l poate da? dau...? (mai mult)
Tocmai am terminat animeul rwby, sezonul 1 si vreau sa il urmaresc si pe al doilea. Stie cineva cand apare sau daca a aparut? Daca a aparut, vreau link cu sit-eul.
As vrea si eu un anime gen Hamatora, adica actiunea sa fie ceva gen : cei mai buni prieteni cu unul se intampla ceva si se duce in "partea intunecata" iar celalalt vrea sa- l aduca inapoi, fara fete ...? (mai mult)
Cine a vazut "soul eater not!", cealalta versiune a animeului soul eater? Eu la-am vizionat doar pana la ep 7, dupa nu am mai gasit ep 8 tradus... Deci cine mi-l poate da?
ce anime mi- ati recomanda? Imi plac animele cu lupte ca Agame ga Kill Sau sa fie de genurile urmatoare Demoni, vampiri, super power Dar nu vr sa fie combinate, o mica descriere daca...? (mai mult)
Cine-mi da un site bun de urmarit animeuri ro sub, in afara de anime kage? Funda.
Este oficial sezonul 2 al anime- ul "Durarara" va fi lansat in luna Ianuarie 2015. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014- 08- 06/2nd- durarara- tv- series- staff- january- 2015- premiere-...? (mai mult)
mi- a povestit cineva despre un anime(cel putin asa imi amintesc) in care era vorba despre o fata si un baiat care locuiau unul langa celalalt, apartamentul unuia este inundat si ajung sa locuiasca...? (mai mult)
Hey TPU! As vrea sa va intreb din ce film e poza asta: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/s526x296/10410936_1437201153234604_2581696028800593052_n.jpg Funda!
Cine stie unde pot citi pe gratis crtea de istorie despre sirene (NU POT PUNE POZA DAR VA DAU URL LA EA) https://encrypted- tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTs8orhbqd89XjkwklrSS_IYqLo7ela8CsbWo_xEfMk6bsCNADC ...? (mai mult)
Din ce manga e imaginea asta?: http://www.mangahere.co/manga/strobe_edge/v06/c021/50.html
Stie cineva cum s-a terminat bona mea e un vampir ultimul sezon?
Din Bleach o sa mai apara sezoane? Ms TPU
Care dintre aceste trei moduri din videoclipuri de a desena capul unui personaj din Naruto vi se pare ca este cel mai bun? 1http://www.youtube.com/watch?v=7WAQHFw67qw 2http://www.youtube.com/watch?v=MnOv3bDNM_U ...? (mai mult)
:) Cine imi zice ce este RWBY? Am inteles ca este un anime foarte fain si as vrea sa- l vizionez, doar ca nu gasesc animeul ro sub. Dau funda la cine imi explica putin din povestea animeului...? (mai mult)
cine stie cand apare sezonul 3 din high school dxd? Ms de ajutor
Heii guys Stiti cumva daca noul anime Pretty guardian sailor moon:crystal va aparea si in romana? Multumesc anticipat :)
- Buna! Din nou am doua intrebari! Puteti sa raspundeti si numai la una daca numai la una stiti raspunsul. 1)Dati- mi niste seriale coreene de dragoste, cu trupe de baieti sau fete sau trupe micste,...? (mai mult)
Am doua intrebari.Nu are rost sa pun de doua ori cate o intrebare, dar vreau sa raspundeti separat pentru fiecate intrebare. 1)Spuneti- mi niste seriale coreene cu adolescenti/elevi la liceu de dragoste...? (mai mult)
Hey! M- am gandit sa fac un grup NUMAI PENTRU FETE, care urmaresc anime, (fara discriminari, baieti nu va suparati :o3 ) cine vrea sa m- i se alature sa dea cerere :). Asi dorii sa fiti active nu...? (mai mult)
Asta e o intrebare pentru cei care urmaresc animeul Mahouka Koukou no Rettousei sau au habar de el.Eu una nu inteleg ceva. Miyuki si Tatsuya sunt frati, sunt in acelasi an la liceu dar nu au precizat ...? (mai mult)
E posibil ca Nana care apare in episodul 4 din Golden Time, sa fie aceeasi din seria Nana? Stilul,parul,numele, totul mai putin caracterul.
Heii TPU! Cine a citit ``Testamentul Incasului`` de Karl May? As vrea si eu un rezumat...Nu sunt lenesa dar am ramas in urma cu cititul :D Funda :*
Cand apare urmatorul episod din Ao Haru Ride?
Hei, pentru cei care ați văzut Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World. L- ați văzut în română? Dacă da pe ce site sau unde (îmi puteți da link)? Și încă ceva, până la urmă e film...? (mai mult)
O mica intrebare: Dogs Bullets and Carnage are doar 4 OVA-uri?
Cand apare sezonul 2 din Accel World? onegai
Niata :3 Minna Medaka Box (animeul) are si sezonul 3? Onegai ajutati-ma :( Dau funda
Niste animeuri gen Hataraku Maou-sama si Strike the blood?
Imi spuneti si mie ce citate din One Piece v-au impresionat? Dau fundita :*
Îmi puteţi spune un anime romantic în care băiatul să rămână cu fata? (Să nu fie cu multe episoade) Ar fi drăguţ să nu fie un cuplu chiar pe la final. Dau fundă! :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!