Hey lume! Care a fost ultimul anime la care v-ati uitat?
As vrea sa ma uit la Freezing / Freezing Vibration, dar nu stiu cum e si daca se merita sa ma apuc. Mi-ati putea spune voi, va rog?
Doresc sa stiu daca cunoasteti vreun anime asemanator cu Naruto(nu ma refer la personale). Caut un anime sa fie ceva gen: in cautarea pacii in lume. Stiu ca suna cam ilogic ce zic, de aceea...? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea si mie o lista cu anime-urile noi aparute? Sau niste anime-uri mai vechi, dar sa nu fie foarte lungi ci mai scurte, gen Fullmetal Alchemist, Free etc :*
Hey! Cine e Toka Senju?
Https://33.media.tumblr.com/fe652c6f488ba02793c70fcf700eb06a/tumblr_n7qoev9arG1slclp6o1_500.gif ce anime este? funda :o3
As dori niste animeuri gen: Another,Sankarea, Death Note:*.
Https://31.media.tumblr.com/b7d5d729acf1d99eb09f3b4947cccb80/tumblr_n43e2l73rI1r6gopco1_500.png din ce episod este?
De ce nu mai merge Anime. kage? acolo ma uitam la naruto, full metal panic, tokyo ghoul si altele :(
De ce nu apare episodul 2 din Love Stage sau Ao Haru Ride?
Cum se numesc melodiile de la Durarara? Funda. ( DE INCEPUT SI SFIRSIT)
Spuneti-mi si mie niste Manga Romantice.
Cine ştie lucra in photoshop cât de cât şi are puţin timp liber să lase un mesaj, mulţumesc anticipat.
Aseara am vazut un episod dintr- un desen animat, nu mai stiu ce canal dar era cu subtitrare scris. Erau 4 copii care au umplut casa profesoarei lor cu hartie igienica, pe un tip il chema Luke parca,...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva animeuri romantice si de comedie?
Ce anime-uri vor incepe in 2014? Sau vor avea sezonul 2 (3)? Funda :3
Puteti sa imi spuneti cine este fata din centru, cea cu ochelari? https://www.facebook.com/308553669245512/photos/pb.308553669245512.- 2207520000.1406138173./534487329985477/?type=3&theater Sunt...? (mai mult)
Salut prieteni! Mai tineti minte un desen animat in care era un baiat care avea un fel de laborator si pleca cu o racheta in spatiu? Tin minte un episod in care el se facuse invizibil si avea parca o ...? (mai mult)
Heei! Ce anime gen ao no exorcist stiti? Dau fundita :* :*
Îmi puteţi spune un anime la fel de bun (sau mai bun) ca "Brothers conflict"? Pentru cei ce nu au văzut "Brothers conflict": un anime romatic cu puţine episoade. Să nu aud de "Diabolik lovers". ...? (mai mult)
Cum se numeste animeul care personajele principale sunt renge kai x hagino yuzuru?
Doar ce am terminat manga "Nemurihime - Yume Miru You Ni Koi Shiteru" si mi- a placut mult.Ma intrebam daca mai exista manga de genul asta cu revederi dupa multi ani. Daca mai stiti spuneti- mi si mie...? (mai mult)
Premiera filmului 7 din "Naruto", titlu oficial "The Last", va fi pe data de 6 Decembrie a.c. Oare ce vrea sa ne spuna titlul asta!? Sa fie un indiciu pentru subiectul viitorului anunt (28 luna asta)!?...? (mai mult)
Uitativa si voi peste imaginea asta si spuneti-mi si mie in ce episod a aparut chestia aia incercuita: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130328121309/fairytail/images/3/37/Weird_Exceed.PNG
Buna imi puteti da personaje care sa aduca ca asta? http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20120921091320/kuroshitsuji/images/5/5e/Drossel_Keinz.jpg Sau care sa aiba ceva tatuaj pe gat/fata, care sa arate...? (mai mult)
Care dintre voi are cont pe DeviantArt? ^_^ Poate lucram impreuna pentru o banda desenata (preferabil fan Naruto, preferabil fata)Scuze daca sunt prea multe filtre XD
Eu desenez manga, si am un sfarsit vag in mintea mea despre Naruto :>. Cum ar trebui sa se cheme cel mai puternic fiu al lui Naruto? Arashi sau Kagemaru? Vreau sa aleg din aceste 2 numai ca pe alt...? (mai mult)
Imi puteti da cateva animeuri gen Specia A si Wa Maid Sama. Va rog sa-mi dati si descrierea.
Am un var mic, se uita la disney junior, stiti unde as putea gasi episoadele Henry Dragomonstru in romana?
Se pricepe cineva la Png-uri? Adica sa fac imagini png... ce site-uri recomandati? Dau fundita la raspunsul cel mai bun.
Mai stiti si alte servicii de facut felicitari personalizate, in afara de CEWE? Da- ti si linkuri web, sau locatii! Sau in ce locatii pot gasi un "sediu" al celor de la CEWE? ...? (mai mult)
O minune sunt sanse sa apara Attack on Titan sezonul 2. Daca sunteti nelamuriti intrati aici http://www.idigitaltimes.com/articles/23893/20140719/attack- on- titan- season- 2- premiere- july.htm. EPREA...? (mai mult)
Stiti vreun anime mai sadic, ca Higurashi no naku koro ni? Poate chiar mai sadic decat asta... Subliniez: SADIC, nu orice horror sau gore... Scuzati-mi mofturile si multumesc! :D
Sall prieteni! Stiti cumva daca Inazuma Eleven Go si Go Glaxy au fost difuzate in Romania?
Care e diferenta dintre animeul PSYCHO-PASS si PSYCHO-PASS NEW EDIT VERSION? Eu nu imi dau seama.
Hei TPU,stiti ca a aparut un nou anime romance e foarte dragut, Ao Haru Ride. Aveti idee in ce zile apar episoadele?
imi puteti da niste anime-uri care sunt mai profunde, la care trebuie sa iti pui putin capu in functiune sa il intelegi, care iti dau de gandit?
Sall fani Inazuma eleven! De ce a murit mama lui Gouenji? Si daca stiti de ce, puteti sa-mi mai spuneti daca Kageiama Reijii (Rei Dark) are vreo legatura cu moartea ei?
Buna amy! Dau fundita primului raspuns corect. Cand este Inazuma Eleven la TV? Mor daca pierd vreun episod.
Eu desenez multe MANGA si m- am hotarat sa incep o MANGA serioasa. E vorba de niste frati care sunt indragostiti de aceeasi fata. Ma rog. Eu as fi vrut sa fie despre ingeri si demoni, fratii...? (mai mult)
Vreau si eu niste anime-uri interesante. Nu pentru copii, am 17 ani... Ce am vazut: -Amnesia -Diabolik lovers -Code: breaker -Kamigami no asobi -Karneval -Hiiro no kakera -Uta no prince sama
Heiii fani naruto shippuden vreau parerea tuturor celor care le place acest anime, ce credeti ca se va intampla in continuare? Va reusi naruto dupa cel invinge pe pain sa reconstruiasca satul si va reusi...? (mai mult)
Cine este mai puternic dintre Madara,Hashirama,Shisui,Itachi,Sasuke, Tobirama si Indra? Vreau argumente.Dau funda
Hei! Stie cineva unde pot găsi sezonul al III-lea din Kuroshitshuji ( Black Butler)? Am auzit ca au aparut deja 2 episoade dar eu nu am găsit nimic.
Am un pc cu windos xp si o tableta utok 700q si vreau sa stii daca merge sa folosesc internetul de calculator si vrau sa stiu cat cost un roter
Anime in care personajul principal este cunoscut ca fiind un criminal? Gen Vash The Stampede din animeul Trigun...
1)dragon GT este continuarea la dragon ball z si de ce in dragon GT personajele sunt mai mici de inaltime? 2)de ce vegeta ii zice lui goku kakarot?
Pentru cei ce s-au uitat la "Brothers conflict": Cu cine va rămâne Chi? Dau fundă! :)
Mam uitat mai demult la un anime in care era vorba despre o academie de monștri la care a fosta mutat din greșeală un om iar de el sau îndrăgostit cateva fete monstri printe care si un vampir si nimeni...? (mai mult)
Cand apare attack on titan sezonul 2? Funda. :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!