Heii TPU! Cine-mi da si mie ova-urile din naruto ro sub, ma refer la ova 5, 6, 7 si 8? Funda.
Imi dati si mie niste idei pentru o poveste cu personaje din anime? De preferat cu liceni. Dau funda pentru cel mai bun raspuns.
Va dog datimi si mie un site din romania de unde pot cumpara figurine naruto in afara de 101 jucarii si okazii Dau funda si vot
TPU asi dori si eu daca se poate nice animeuri gen "no game no life"&"highshoolDXD" si cu o scurta descriiere daca se poate. dau funda
Sunt un obsedat de anime, trebuie in fiecare zii sa ma uit la cel putin un episod dintr- un anime.Am vazut fooarte multe anime, la inceput in placeau foarte mult animele romantice, povestea...? (mai mult)
Din cauza ca o data la doua saptamani nu apare naruto m-am hotarat sa citesc manga.Acum intrebarea:Care e capitolul care corespunde cu episodul ce trebuia sa apara astazi? Dau funda
Cine stie care e difernta intre papusi si figurinele de actiune? Multumesc.
Violetta 3 incepe in 12 zile in Argentina? asa scria pe twitterul lui Tini,e adevarat? Cine stie cum va fi noul sezon? mersi,
Hey! Puteti sa- mi dati si mie ceva anime(cu personaje dragute), nu conteaza gen- ul, dar sa nu fie cu multe episoade, sa fie romance, sau comedy, sau... oricare, am ramas fara rezerve de aniume,...? (mai mult)
Sunt adevarate zvonurile legate de existenta noii serii numite Naruto Akkipuden?
Hey TPU! Care este diferenta dintre soul eater si soul eater not!? Este vreo legatura intre anime uri? Cate episoade are soul eater not 1? Cine a vazut ambele animeuri? Funda.
Salut, tocmai am intrat la liceu la stiinte sociale si as vrea sa stiu ce ore o sa am si cate pe saptamana multumesc anticipat! FUNDA
Am o prietena care ma tot bate la cap sa vad animeul Bleach. Merita sa ma uit? Despre ce e vorba?
FUNDA.A citit cineva "Instrumente Mortale -Orasul de Sticla" ultima parte? As vrea sa stiu daca Clary ramane pana la urma cu Jace (Asa zis fratele ei ). FUNDA!
Saptamana viitoare 28 iulie, cei de la Shonen Jump vor face un anunt "ultra- imortant" in legatura cu seria "Naruto". http://www.animenewsnetwork.com/daily- briefs/2014- 07- 15/shonen- jump- to-...? (mai mult)
in legatura cu filmele/seria TV Break Blade, aveti idee daca in seria TV e ceva mai deosebit fata de filme? Adica este vreo diferenta intre ele? Sper ca intelege- ti ce ma intereseaza.Dau...? (mai mult)
Buna prieteni stie careva site-uri de anime unde pot selecta dupa gen(in afara de: anime.kage.ro; deseneanime si anime nolimit le stiu pe aceste). Astept sugestii dau funda!
Buna :). Vreau am inceput sa lucrez in photoshop, dar am intalnit pe parcurs o bariera... Cand dau file- >new- >setez dimensiunile- >Ok. Chestia este ca imi apare un layer Cu numele background cu un...? (mai mult)
Imi aduc aminte cum acum 5- 6 ani(cand aveam vreo 11- 12 ani) abia se lansase(la noi in tara) Bakugan.Am fost foarte entuziasmat, la fel ca si ceilalti colegi. Primul sezon mi- a placut mult.M- am uitat...? (mai mult)
Un anime interesant, cu lupte dar sa aiba si scene comice? p.s. fara Naruto sau Bleach, le.am vazut! dau fundoi
Spuneti-mi si mie niste animeuri de dragoste foarte frumoase si care v-au placut voua foarte mult. Dau funda pentru cele mai multe si care au si niste pareri sau o mica descriere.
Cum sa imi personalizez jurnalul vreau raspuns rapid.
Cum se numeste melodia de la Hiiro no Kakera de inceput. Funda.
Spuneti-mi va rog daca kamisama hajimemashita are un 2 sezon sau macar va aparea?
Hei :D Are cineva idee cum se numeste melodia pe care o canta Joe din Rainbow nisha rokubou no shichinin in episodul 19 sau era episodul 18. - nu sunt sigura, scuze -?
De ce vreme ma uit la anime- uri, dar maxim de 50 ep(si am ales doar cateva serii). Am un prietem care ma tot bate la cap sa ma uit la Naruto, Bleach, One Piece. Problema este ca numarul de episoade...? (mai mult)
Hei! :) Stie cineva manga yaoi gen Kanjou Spectrum sau Escape ( Kyuugou )?
Unde pot vedea animeul Kyou, Koi wo Hajimemasu in romana? Funda.
Hey TPU, am si eu o intrebare, stie cineva unde pot gasi si eu Volu Tara Duncan Magicienii Sortitori volumul 1 in stoc, am cautat peste tot si nu mai este in stoc daca stiti vreo pagina de pe care o pot...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la Hakuouki, de inceput. FUNDA.
Nu stiti cum se numeste animeul de pe google.Atunci cind intri te google scrieti pur si simplu anime ci puneti la imagini, si acolo o sa va apara multe, dar este una de pe al 30 rind anime- ...? (mai mult)
erau niste desene pe Minimax cu animale intr-o curte (rate, gaini etc) ...eu stiam ca se numesc,, Ratusca cea urata " dar se pare ca nu este asa, ma puteti ajuta? Multumesc! :*
In Naruto( seria 1) era o fata cu par rosu care picta ceva si avea o spatula cu care stergea capul mainile si asa facea sa dispara persoana pe care, , a pus ochii" ca sa zic asa. Ideea e ca...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste anime-uri cu baieti ceva mai perversi asa, ca Usui sau cei din Diabolik Lovers? :D
Hei,stie careva cand va aparea sau daca va aparea sezonul 3 din Vampir Knight? :/ Am auzit zvonuri ca in 2015, dar nu sunt sigura. :-? Arigatoo!
stiti, pe timpul cand eram eu copila..si dadea Inuyasha la tv (animax) erau niste animeuri grozave, si imi aduc aminte de un anime care era cu niste masini de formula 1, dar modificate,...? (mai mult)
Cine este mai puternic dintre Lee,TenTen,Sakura, Hinata si sensei Iruka? Va rog sa-mi dati argumente
Vreau sa stiu cum se numeste melodia din kamisama hajimemashita care o cinta personajul cel cu parul rosu care este un demon care dazen dazen dazen daazen. nu mai stiu cum e acolo.
Am doua intrebari pentru voi legate de Naruto! 1. Cum credeti ca se va termina Naruto Shippuden?; 2. DACA(am zis DACA co majuscule) va exista Naruto Akkipuden(zvon, un mare zvon fiindca...? (mai mult)
Anime sau joc? Daca este anime ce anime este? https://www.google.ro/search?q=garry+ lb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=XKvBU4y5Oqen4gTGxoHoAQ&ved=0CDIQsAQ&biw=1680&bih=952#facrc=_&imgdii=_&imgrc=OGRRnIX6ABHtEM%253A%3BWR0AO7ewHbXyIM%3Bhttp%253A%252F%252Fdata.whicdn.com%252Fimages%252F34738975%252
Hey lume! Aud des de anime-ul " Death Note", eu una nu l-am vazut, as vrea si eu sa stiu despre ce e vorba in el, o mica descriere va rog. Multumesc anticipat! :) Dau funda:*
Lamuriti- ma si pe mine cu VOCALOID... Stiu ca este un soft- ware pentru a canta e.t.c... Dar dupa s- a facut un anime, tot asa se numeste "VOCALOID", personajul principal Hatsune...? (mai mult)
Lamuriti- ma si pe mine cu VOCALOID... Stiu ca este un soft- ware pentru a canta e.t.c... Dar dupa s- a facut un anime, tot asa se numeste "VOCALOID", personajul principal Hatsune Miku....? (mai mult)
Ce parere aveti de anime- ul "Shiki"? Tot ma bate cineva la cap sa ma uit.Merita? Sau e doar un festival plin de..."gore". https://www.youtube.com/watch?v=Fxtenr_qT- w Nu arata prea bine ce vad ...? (mai mult)
In Naruto un shinobi trebuie neaparat sa aiba chakra?
Ce parere aveti de Death Note? Am inceput sa ma uit si...cu siguranta este cel mai serios, matur si "cu picioarele pe pamant" anime vazut(nefiind fan "anime" ).Poate usor sa faca subiect de discutie pentru...? (mai mult)
Unde pot vedea animeuri fara subtitrare sau fara a fi dublate? Le vreau doar in japoneza;)
Hey lume! Imi poate face si mie cineva o descriere a animeului Hamatora? Dau funda:*
Imi puteti da cateva animeuri gen despre o fata care vine la o scoala noua pentru bogati si ea este saraca. DAU FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!