Am privit cu putin timp in urma un anime.Nu tin minte cum se cheama. Este despre un baiat care este nemuritor si o fata care are puterea de a controla singele ei si il transforma intr- o sabie. La sfirsit...? (mai mult)
Heei! Stiti cumva daca exista seriale/filme dupa anime-uri? Dau fundita :* :* :*
Daca in spatiu sunetul nu se aude atunci daca in star wars ar fi folosite tunuri sonice n-ar fi de folos? (Sunetul este compus din vibratii sau nu si nu ma refer la vibratii sonore?)
Hei ste cineva cateva animeuri care se incadreaza in dragost(nu harem),actieune,aventura supranatural, poate fi si mecha.Ateput raspunsuri, FUNDITA!
As vrea sa ma apuc de manga Fairy Tail, dar din ce capitol a ajuns si animeul. Ma puteti ajuta va rog?
Din ce manga fac parte fata si baietii din videoclipul :http://www.youtube.com/watch?v=rfnoRQddSSY? Funda! :3
Am vazut Inuyasha si Death Note pana acum (inuyasha l- am vazut tot intr- o saptamana:)) ) iar death note in 3- 4 zile, ma rog, nu asta conteaza, ideeea este ca am un sentiment pe care nu ...? (mai mult)
Unde as putea gasi Infernal Devices:The Manga online?
Salutare TPU as vrea niste jocuri pentru acesst calculator care e pe baza de biscuiti: Intel core duo 3, 00 GHZ 4, 00 GB Video:64 (da mi- e rusine) Total avalabile grapichs memory:1695 ...? (mai mult)
Hey guys, ma poate lamuri cineva de ce episoadele din Naruto Shippuden apar din 2 in 2 saptamani :|, pana acum apareau in fiecare joi. De ceva timp apare din joi la 2 sapatamani. Wtf :D Bye :3
imi puteti da niste anime-uri care sa aiba tema ceva gen distrugerea lumii? Ceva virusuri, creaturi care masacreaza lumea etc, intelege-ti voi cred.
Cum se numesc melodiile de la Uraboku toete de sfirsit si inceput toate 4. Funda
As vrea sa ma apuc de animatie 2D, stiti voi, clipuri simple gen "asdf movies" sau "Simon's cat" de pe YouTube si nu stiu ce programe ar fi bune pentru asa ceva. Mi- am cumparat recent o tableta...? (mai mult)
Pentru cei ce s-au uitat la 11eyes: Credeţi că Yukiko şi Takahisa vor fi împreună?
Vreau niste animeuri romantice si comedie si nimste actiune.Dar personajele sa fie la fel de frumoase ca in Uraboku, comedie ca Lovely Complex, romantism ca in Kaichou wa maid- sama. Ceva de ...? (mai mult)
As vrea sa aflu cum se numeste artistul ala de la kamisama hajimemashita care cu parul rosu care de fapt e demon.Cum as putea sa il gasesc, melodiile lui. Funda
Imi recomandati si mie niste anime- uri frumoase (romance, horror)? Ceva gen Amnesia, Diabolik lovers, Another... P.S: Nu vreau ca personajele sa fie copii sau sa aiba puteri supranaturale. :3 Funda...? (mai mult)
Cand eram mica, era la foxkid un desen animat cu un spion ce avea o masca trasa pe jumatate de fata. Alaturi de el, era si o tipa blonda. Avea si o masina blindata albastru- mov. Daca isi mai aduce cineva...? (mai mult)
Cine poate să imi zică şi mie cele mai bune manga de dragoste? Adică gen Kiou koi wo hajimemasu sau dengeki daisy? Dau fundă celui care îmi zice cele mai multe! Mulţumesc!
Cum se numeste piesa din lacrimi e iubire cand intra max asa mai smechera
Unde pot gasi niste manga cu Sekai ichi Hatsukoi, prin Bucuresti?
Hey! Cum se numesct toate cele 4 melodii ale lui Sword Art Online (adica de la inceput cele doua si de la sfirsit cele doua) (doar stiti ca la un numar de episoare e un cintec de sfirsit si inceput, ...? (mai mult)
M- am gândit la o idee de cadou dar mai întâi am nevoie de un tutorial și nu știu cum anume să caut pe YouTube. Vreau să fac ceva în genul ăsta: http://fum- de- scortisoara.tumblr.com/post/90836334981 ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Tokyo Ghoul?
Cauti un sv de samp BUN?! Hai pe HostName: QUITZONE: RPG Server. BIG UPDATE [0.3z] Address: gta.quitzone.ro:7777 Players: 82 / 200 Ping: 26 Mode: QZ:GF v3.5.0 Map: San Andreas
De ce în anime-uri mereu când cineva strigă pe altcineva la sfârşitul numelui celui strigat se pune -kun, -san, -senpai etc?
Pe ce site pot gasi yu gi oh sezonul 0 in romana?
Pentru cei ce se uita la SAO S2 cand se pune subtitrarea in romana pentru episodul 1 sezonul 2
Exista un anime sau ceva cu o fata pe nume Annie Leonhardt
Vreau si eu o serie manga unde personajul principal sa fie personaj negativ. Multumesc anticipat.
Ştiţi vreun anime romantic cu puţine episoade? :D Dau fundă! :)
Anime nu înseamnă desene? întreb din cuiozitate pentru că, chiar nu ştiu! :)
Salut in legatura cu madara el vrea sa faca tskunomy infinit ca dar citise acea piatra de era in casa uchiha si cum zetsu a modificato, si 10 cozi inseamna ca era dinainte ca eremitul celor 6 cai sa- ...? (mai mult)
Heii TPU, am nevoie de ajutorul vostru, Am nevoie de anime- uri romance ce contin kiss scene si sa fie ro sub si facute ceva mai nou! Am vazut Itazura na kiss, Sukitte ii na eu, Amnesia, Kaichou ...? (mai mult)
Bun TPU! Cum vi se pare anime-ul "Air"? Pentru cine l-au vazut pe tot: Yuka si Kakeru vor fi impreuna pana la urma?
Am o problema nustiu ce sa fac nu apare si nici nustiu daca va aparea un al 2 sezon la un anime. Cred ca o voi lua razna e un anime foarte iubit de mine va rog ajutati-ma. Funda.
Spuneti-mi un anime care v-a placut voua. Dar sa-l pot gasi si cu subtitrare in romana, ca vreau sa il vad daca imi place.
(Uhm,'kay,pentru cine citeste chestii d-astea)Lasati aici o lista cu 5-10 webcomic-uri care v-au placut in mod special.Nu conteaza genul/stilul.
Salut in legatura cu Kaguia din anime- ul Naruto Shippuden ea cine era mama lu Haguronomo sau cum l- o chema sau sora lui si acela de era pe jumatatea de fata a lui Naruto si Sasuke era zetsu si cum era...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sezonul 2 din highschool of the dead?
Vreau niste anime- uri de comedie si romantism. Sa fie ceva cu scoala, adolestenti, dar cel mai mult sa aiba romantism ca si Kaichou wa maid- sama, dar personajele sa fie frumoasa, sa nu...? (mai mult)
Buna as vrea sa stiu si eu cum as putea sa transform o poza cu mine, intr-o poza tot cu mine dar desen animat gen, ati putea sa ma ajutati cu un program ceva?
Hai! Stie cineva de unde pot lua niste "Stiati ca?" despre animeuri? Sau sa-mi dati voi niste curiozitati despre animeuri. Multumesc anticipat si dau funda pentru cele mau multe.
Buna TPU vreau sa stiu ce sa scriu chiar la inceputul unui jurnal. -Funda! :*
Heii guys, cine imi recomanda si mie niste anime- uri, nu prea conteaza genul, mai putin horror, dar sa apara si un cuplu. Poate si ceva gen:o fata care nu e populara, si un baiat popular si care nu se...? (mai mult)
Sambata, parintii mai se duc la o nunta, iar eu raman acasa, peste noapte, singura, cu un calculator. Anime- uri pe banda! Dar problema este ca am nevoie de un anime bun, lung si nu romance,...? (mai mult)
Ce faze epice din anime-uri stiti? (ca asta http://youtu.be/SE89YBGFKJE?t=3m39s )
Vreau sa ma apuc de anime-uri.Dar nu prea sunt talentat la desen si nu reusesc sa le fac parul personajelor.Cu ce sa incep?
Care ați văzut Puella Magi Madoka Magica? Ce impresie v-o lăsat? Că mie incă imi pare rău de Mami-san; _;
Tocmai am terminat de vazut Kamigami no asobi si cel mai mult mi-a placut tema mitologica (zei din mai multe culturi). Ce anime-uri mai sunt tot asa pe baza mitologica si mai amuzante?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!