Nu imi amintesc numele unui anime, am vrut mai de mult sa- l vizionez, dar am uitat de el. Tin minte ca era despre prepararea dulciurile (sau asa ceva, oricum, era ceva in genul unui magazin de dulciuri,...? (mai mult)
Hey lume! Imi poate spune si mie cineva, daca stie, daca va fi si sezonul 2 din No Game No Life? Dau funda:*
As vrea niste anime asemanatoare cu Uraboku ( adica actiune, personajele sa fie la fel de frumoase, sa aiba si putin romantism ).Cel mai bun raspuns ia funda.
Vreau si eu niste animeuri cu un personaj principal foarte destept, psihologic si mai matur. Am vazut Death Note, care a fost genial, bine gandit, matur, care defineste caracterul omenesc, sublim...? (mai mult)
Ce manga romance shoujo si cu actiune stiti? Adica ma refer la ceva cu un personaj "malefic" ca sa zic asa care sa se dea la tipa. Sau manga romance cu tipul dur si rebel si fata timida si desteapa?...? (mai mult)
Iata noul trailer al anime- ului SAO II difuzat de Aniplex. Ne prezinta o discutie intre Kirito si Seijirou pe problema aparuta in GGO, "Death Gun". Plus avem parte de noi imagini din MMO- ul Gun Gale...? (mai mult)
Poti castiga bani din desene? doar din desene nu photoshop sau gen logo-uri... Ma refer desene gen animeuri, personaje..peisaje.
Credeti ca Jetix se intarce? Vrem Jetix inapoi VESTE BUNA! In jurul datei de 15 noiembrie vom incepe testele de platforma JETIXKIDS.TV astfel vom emite 6 ore pe zi.Vom incerca sa aducem pe TV postul ...? (mai mult)
Buna TPU :P Caut niste anime- uri reverse harem (atunci cand mai multi baieti se bat pe o fata).De preferat gen Brothers conflict(regret foarte mult ca s- a terminat). Am vazut deja:Diabolik lovers, Uta...? (mai mult)
La Bleach dupa ce s-a terminat la ce capitol sa trebuie sa incep sa citesc manga?
As vrea sa citesc manga la D.Gray-Man dar nu stiu la ce cap s-a oprit animeul.Ma puteti ajuta?
Da-ti-mi si mie o lista cu anime-uri dragute...gen Special A / Kaichou wa maid-sama.
Spuneti-mi si mie niste anime gen SAO sau AoT.
Anime-ul preferat? Argumentati alegerea facuta, daca vreti.
Buna TPU :* Aceasta intrebare se adreseaza fanilor anime: Caut un anime de dragoste in care sa se intample chestii gen saruturi...intalniri...etc. E preferabil ca anime- ul sa aiba si niste comedie...? (mai mult)
Mai de ceva vreme am deschis pagina Garfield Oficial cu benenzi desenate si poze, dar nu am succes cu ea. Cum pot s-o fac mai cunoscuta fara sa platesc cu euro sau sa dau vreun leu ppe ia?
Ce episod din manga corespunde cu episodul din naruto shippuden 366... va rog?!
Iata al saselea PV si primul ceva mai lung al anime- ului SAO II. Ce ne va prezenta atat noul personaj principal Asada Shino "Sinon", cat si cateva imagini din noul joc Gun Gale Online. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-...? (mai mult)
Imi pueti spune un rezumat al fiecarui sezon din Little Pretty Liars?
Imi amintesc acum ceva timp de un anime ...Era cu un baiat cu parul lung alb si avea un kimono rosu pe el.Stiu ca in primele episoade el a fost readus la viata intr- un mod... Imi puteti ...? (mai mult)
Mai pe scurt care sunt abilitatile lui Chase Young?
Stie cineva cum se fac watermark-urile, dar nu in photoscape? Va rog am nevoie! Dau funda...
Care este continuarea serialului shaman king? Eu nu gasesc in manga urmatorul episod dupa 64?
Ce inseamna,, lolicoane"?
Heii, acest personaj apartine unui anime? Daca da as dori sa imi spuneti numele animeului si numele lui. Funda. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi46.tinypic.com%2F2ptxzzl.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.mycandylove.com%2Fforum%2Ft20954%2C1-...? (mai mult)
Heyya everyone xD revin cu vesnica intrebare... unde pot gasi pocky in Romania *Bucuresti*? variantele cu carrefour sau dragon sunt testate oare?
Cum fac sa castig bani din desene? pentru animatii,jocuri,trailere, etc. trebuie sa desenez pe foaie sau pe PC?
Funda pentru cine imi da cea mai lunga lista cu yaoi :))))))))
cine imi poate recomanda niste anime-uri ROMANCE cam de 12 episoade care sa contina si Kiss Scene? Dau fundita :D! Multumesc anticipat!
Imi puteti spune cum se numeste un anime? Personajul principal din cate imi aduc eu aminte avea parul negru si nu avea prieteni. Mereu se juca jocuri. Mai multe detalii nu stiu :(
Din ce anime e imaginea asta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=685743774794451&set=a.137761582926009.17644.133868876648613&type=1
Stiti animeuri in care personajul principal e ca Vash The Stampede din animeul Trigun? Sau animeuri gen Trigun?
cei care au antena dolce acasa,si care are canalul axen spin, nu stiti cand se rencepe naruto sau daca incepe noul sezon naruto shippuden...dau funita cine imi spune;)
Heii TPU! :3 M- am uitat mai demult la un anime, si vreau tare mult sa il gasesc dar nu mai stiu cum il cheama. :c Era vorba despre un baiat care a vrut sa se mute singur aproape de scoala, dar se...? (mai mult)
Hei lume! Imi recomandati si mie niste anime- uri bune? Ceva aventura, fantasy si un pic de romance. Cateva dintre anime- urile mele preferate ar fi Black Bullet, D- Gray Man, Air Gear, Naruto, Mekakucity...? (mai mult)
Era un desen animat cu un personaj care zambea foarte larg, imi scapa numele. Il stiti cumva?
Cum se chema acea desene animata cu un baiat ce isi dorea sa fie la fel ca supereroul sau.Intr- o zi in oras el a dat la scoala peste o fata care de fapt era o printese de nu stiu unde.Ea cauta un sot ...? (mai mult)
Este oficial, sezonul 3 al anime-ului "High School DxD" a primit green-lit. Sursa: ANN
Vreau si eu sa stiu cine canta melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=cKYYlzl-4Xs
TPU! As avea o intrebare de ce au scos unele desene animate precum galactik fotbal,samurai jack,robotboy, clanul nebunaticilor stiu ca mai ruleaza uneori dimineata dar de ce le-au scos?
Buna TPU am si eu nevoie de ajutor..este un anime cu o fata si un baiat care in copilarie au cazut de pe un pod iar baiatul a fost mintit ca a murit fata..am uitat numele animeului..va rog sa ma ajuta-...? (mai mult)
Unde pot gasi desenul animat cu the toy warrior in romana? dar sa fie intreg.
Heii TPU, la animeul Mahouka Koukou no Rettousei cate episoade sunt? Daca exista mai mult de 9 episoade as vrea va rog sa mi le dati?
Salut imi spuneti si mie cateva anime-uri faine, care sa contina : actiune, romance, ecchi si comedie plz :D :D sau macar cateva din cele mentionate...;) :) :D
Imi povesteste si mie cineva de aici desenul animat Naruto. Sau un link. Doar Naruto, nu si Naruto Shippuden.
In legaturta cu animeul tokyo Ravens.Ma poate lamuri si pe mine cineva daca Kon e fata sau baiat? Mai am 2 episoade si termin animeul si inca nu mi-am dat seama. Fundita
Hey! Nu stiti pe cineva care traduce in romana manga Kaichou wa Maid Sama?
Hey lume! Imi puteti spune ce trebuie sa stie traducatorii manga, traducatorii anime, verificatori, editori :pe site anime? As vreaa sa intru si eu intro categorie de aceasta, dar nu stiu ce trebuie...? (mai mult)
Fujioshi,help me! T^T Îmi puteți da un link unde să citesc DRAMAtical Murder (în engleză)? Vă roog mult, arigato! :3
Hey lume! In imaginea de mai jos, din fairy tail, la masa stau Lucy si Natsu, in episoadele noi care au aprut in Fairy Tail, asa se termina fiecare episod.Pare cam trist: https://www.google.md/search?q=fairy+...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!