Hey,fani Soul Eater!^^ Vreau sa va rog ceva: Gasiti va rog niste doujinsh cu Soul si Maka? Funda pentru cel mai bun raspuns!^^
Cum se numeau desenele acelea care se difuzau pe jetix cu o fata cu o suvita roz care bate monstri?
Cine vrea sa facem impreuna pe mess in fic yaoi? :X
Hey lume :3 unde pot gasi tot animeul Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! tradus in romana? (tot animeul) va rog sa ma ajutati-ma Dau funda :3 multumesc
Hey lume! Imi puteti da un anime gen:comedy, dar sa fie comedie foarte multa, si se poate si romance.Inafara de Kaichou wa maid sama sau Lovely complex. Anime gen(Fairy Tail):sa includa lupte, sau ...? (mai mult)
Am nevoie urgenta sa imi raspundeti la intrebare: Portret pictat sau in creion? Nu ma pot hotari. Multumesc!
Ochiul lui Dashi, steaua canabi si globul cu tortile au abilitatea de a genera electricitate, foc si apa nelimitata?
Mai stiti filmulete gen https://www.facebook.com/photo.php?v=901177599908653&fref=nf va garantez ca o sa plangeti.
Desene animate frumoase aparute dupa 2010?
Hey lume! Mi-ar putea face cineva o descriere la anime-ul Clannad, caci am vazut de la alte intrebari ca e un anime interesant si sentimental. Multumesc anticipat! Dau funda:*
cine vrea sa imi recomande si mie o manga in limba romana plina de actiune, comedie, drama etc, sa aiba multe capitole si sa ma captiveze total. Nu imi spuneti de Bleach, Naruto, Fairy Tail...? (mai mult)
de curand am vazut Kamigami no Asobi si as dori sa ma apuc de un alt anime, tot in genul acesta. Ce imi recomandati?
Hey fani anima, stie cineva niste animeuri perverse gen Diabolik Lovers?
imi puteti spune cateva anime- uri romantice interesante? pot sa fie si alt gen dar sa merit vazute pentru ca nu mai stiu la ce sa ma uit, am vazut foarte multe P.S. vreau si o scurta descriere...? (mai mult)
Salut fani anime! Mult as vrea sa stiu daca Uraboku are un sezon 2 sau daca nu spuneti-mi niste anime asemanatoare si personajele sa fie frumoase.
Ma intereseaza numele unui desen animat vechi, ffffffff important Era o fetita bruneta care umbla de- a busilea si avea niste carlionti rebeli, superbi in jurul urechilor Nu mai stiu daca erau romanesti...? (mai mult)
Http://ffxivmasters.com/wp-content/uploads/2013/11/FFXIV-Dragoon.png Cine e acest personaj?
Stie cineva un anime gen Uraboku, Makai Ouji: Devils and Realist sau Hakkenden:Touhou Hakken Ibun? adica numa baieti... yaoi dar nu prea :)) Dau funda
Care este diferenta dintre Yuri si Shoujo ai?
Imi puteti spune si mie niste site-uri care vand reviste manga (romantice)traduse in limba romana?
Vreau si eu melodia asta full da nu o gasesc. https://www.youtube.com/watch?v=RteKEh6XcO0
Unde pot vedea "Rolie Olie Polie" in romana? :'(
spuneti-mi niste anime-uri care sa iti ia gandu de la orice cand te uiti la ele, sa te captiveze total.
Hey lume! As vrea niste anime gen Kaichou wa maid-sama(se poate si putin diferit). Dau funda :*
Hey lume! Aceasta intrebare este adresata in special fanilor Fairy Tail: Ce credeti ca se va mai departe in episodul 187 (si continuare ), credeti ca se va intimpla ceea ce a prezis Lucy din viitor? Credeti...? (mai mult)
Acum mult timp pe minimax era un desen animat cu niste copii bogati care aveau propri cai iar caii aia vorbeau si aveau suvite.Ma puteti ajuta?
Cine imi da un link cu openingul full de la animeul Sidonia no Kishi primeste funda
Cine imi spune si mie pe ce site gasesc episoadele din spioanele din sezonul 5 (dar sa si mearga)cu subtitrare in romana? Si episoadele 102, 103, 104 unde le pot gasi, deoarece le- am cautat si nu ...? (mai mult)
Imi recomandati va rog niste anime cu baieti frumosi :)
Imi puteti recomanda si mie niste animeuri si manga gen sport sau arte martiale? (Am vazut : Kuroko no Basuke, Hajime no Ippo, Prince of Tennis, Kaeido Star, Haikyuu!, Baby Steps, Ace...? (mai mult)
As dori sa aflu cite sezone are Kaichou wa maid-sama.
Caut un joc ca SecretBuliders urgent!
Hey lume! Ati putea sa-mi faceti o descriere a animeului To Love Ru! Si ati putea sa-mi reconmandati niste anime romantic, mistery, drama, comedy, ceva de genu....Mersi anticipat :) Dau funda :*
Oy! Buna! Va uitati la Akuma no Riddle? Daca da spuneti-mi si mie cine va place si de ce va dau fundita cel mai detaliat!:)
Sall amy! Puteti sa-mi spuneti cum este sezonul 2 din inazuma eleven, adica inazuma eleven go. Vreau cat mai multe informatii va rog. Se vor schimba personajele? Si Guenji va mai aparea?
Cine ma poate ajuta cu cateva idei pentru o manga (se intampla la scoala qwq)? Funda pentru cea mai buna idee!~~~
Puteti sa-mi spuneti toate sezoanele si OVA-urile seriilor Code Geass si Fate/Zero si ordinea in care trebuie sa le vad? Funda! :)
Nu mai stiu ce sa desenez dati-mi si mie niste idei ce sa fac! Sa progresez! vreau sa ma axez: pe arhitectura, pe grafica sau animatie!
Spuneti-mi va rog cite sezone are Diabolik Lover. Multumesc. Funda.
Imi spune-ti si mie va rog povestea lui Eyeless Jack. Dar va rog sa nu imi dati link-uri de pe Creepy pasta. Doar spuneti-mi povestea lui.
Ati putea sa-mi spuneti, va rog, despre ce este anime-ul Kokoro connect? L-am gasit pe internet si sunt curioasa despre ce este vorba ca sa stiu daca ma voi uita la el.
Hey TPU! Am vazut cand eram mica un desen animat care mi- a placut enorm si nu mai stiu cum se numea. Stiu doar ca erau un grup de copii, care plecau in cautarea unor piese imprastiate in lume si un ...? (mai mult)
M-am uitat de curand la un anime super, Toradora. Imi place la nebunie! De aceea, va rog mult, ati putea sa imi spuneti daca stiti vreun site de unde pot cumpara figurine cu Aisaka si cu Ryuuji?
Vreau niste animeuri romantice si comedie.
Dar poza asta din ce anime mai este?;)) www.facebook.com/BigForceAnime/photos/a.686003074755050.1073741828.686001968088494/761711283850895/?type=1&theater
Am o poza din Kuroko no Basket si vreau sa- mi spuneti daca s- a intamplat asta si daca da, cand. Am vazut deja doua OVA- uri si nu cred ca mai sunt. Se poate sa mai fie vreun...? (mai mult)
Credeti ca Watch_Dogs poate rula pe un laptop Asus X550L Series cu urm. performante: CPU Intel Core i5- 4200U 1, 6 GHz, Memory 4 GB RAM, Windows 8 Pro, HDD 750 GB .Si daca da, pe ce setari?...? (mai mult)
Vreau sa ii arat fratelui meu episoadele din yu-gi-oh(subtritate/dublate) si nu le gasesc.Cine stie un site? Dau funda
Din ce anime este poza? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512775518823325&set=pb.308553669245512.-2207520000.1401974918.&type=3&theater
Hey! stie cineva de unde pot descarca manga in format pdf, ca sa citesc pe smartphone? de preferabil in limba romana! funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
MarianStanca întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?