Ce e un sanin legendar? Sunt la naruto ep 74 acum sarutobi îi va sigila sufletul lui orochimaru.
unde gasesc sa comand din Romania postere cu super eroi? M-ar interesa in special un poster sau doua cu "The Amazing Spider Man", seria din 2012-2014 As dori link-uri daca se poate :)
Ce inseamna weeb ( w e e b ) gen anime?
Dragi prieteni care le aveti cu desenatul si stiti ce e o manga... As dori sa ma ajutati si pe mine in a mea dorinta... Care se ofera unui proiect in care sa facem o manga, idea o am pregatita dar nu ...? (mai mult)
Neaţa TPU! Întrebare pentru cei care au văzut anime-ul tokyo ghoul: cum au apărut ghoulii?
Salut,unde pot gasi gintama de la episoadul 342-360 cel putin?
Mai exista animeuri la televizor? In afara de DBS de pe AXN?
Cine știe niște desene animate faine? Desene de astea în care personajul principal se cuplează cu cea mai tare fata?
Azi am vorbit cu un prieten despre serialul tokio ghoul, mi- a spus că au apărut 2 episoade din sezonul 4. Apoi am vorbit despre ce s- a întâmplat în primele 3 sezoane şi avem teorii...? (mai mult)
Hey! Voua vi s-a intamplat sa va indragostiti de o persoana din anime?
Aveti un grup unde participati la discutii despre anime/manga? De preferat fara Facebook :D
Buna ziua sau buna seara. In ce manga sau anime este un băiat care are tatuaje si piercinguri si nu vrea sa le arate colegilor lui si este foarte diferit cand este la scoala fata de cand este in afara...? (mai mult)
Salut, caut si eu poze de genul: https://prnt.sc/l1rqj8 ma poate ajuta cineva sa gasesc? Multumesc
Exista un site unde pot gasi carti manga in limba romana la preturi ok?
Anime uri cu romance (fără drama) în care să fie și un Kiss scene, mie îmi plac mult anime urile romance! :)
Întrebare pentru fanii Naruto: cu cine va ajunge Sakura să fie împreună? Cu Sasuke sau Naruto sau altcineva? La Lee nici nu mă gândesc:)).
Am zis sa incerc primul anime si m- am apucat de tokyo ghoul si am vazut primele 2 sezoane, doar ca nu inteleg ceva. Ce- i The Manga? Ca sa continui Tokyo Ghoul la ce trebuie sa ma uit? Sar direct la ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=th2rLSjCpc0 Sa fie pe bune?
Stie cineva de unde pot sa cumpar sau sa comand seria Batman Damned din Romania? Din seria noua, Black Label.
Hello, Erau niște desene pe Minimax, din cate imi aduc aminte, in care un copil si câinele lui vizitau diferite planete (nu mai stiu exact detaliile) care erau ciudate sau f diferite. Pleca tot...? (mai mult)
imi aduc aminte de un desen de acum 10 ani, nu mai stiu daca era de pe cartoon network, de pe disney sau de pe minimax. Incepea cu cineva care a creat un robot, acel robot a inceput sa ...? (mai mult)
Știe cineva data exactă a East European Comic Con 2019 sau când va fi anunțată?
Exista vreun anime in care: actiunea are loc asupra unei fete si a unui baiat. Baiatul e necivilizat din cauza anturajului, gen bea, fumeaza, etc, si se poarta urat in special cu fata respectiva. Ea...? (mai mult)
ce anime-uri urmariti in acest moment? ( serii care nu sunt finalizate) Eu unul ma uit la Black Clover, Asobi Asobase si Cells at Work!
Cand incepe soy luna2 in Romania cred ca luna asta dar cand s-au dat ceva reclame pe tv despre asta?
Hei, știe careva cum se numește personajul sau desenul animat? Aveți poza: https://photos.app.goo.gl/E1ex2qEkcxyEXSTTA
Stie cineva daca psycho pass va avea seeon 3?
Cum vi se par fimele de la "Naruto Shippuuden"?
Buna, Stie cineva cum se numeste un fost desen animat de pe Minimax cu o pisica si un catel care dadeau lectii rutiere? Multumesc anticipat!
In Romania mai exista studiouri sau companii care creaza desene animate tweening sau fps? Si cam de ce studii ai avea nevoie pentru a intra in domeniul asta?
Buna seara TPU, de multe ori cand ma uit la Tom & Jerry vad dupa numele episodului ca scrie ANIMATION LAYOUT MUSIC etc. si chiar jos este o iconita ca o stea ce o vedeti in acest video de la 0 : 17 e ...? (mai mult)
Salutare, cineva pasionat de Manhwa? Am citit de curand Revival Man si mi-a captat interesul acest gen de benzi desenate. Imi puteti lasa si o recomandare? Mersi.
În anime ul "Attack on titan" care e treaba cu familia Historiei? Dacă ați urmărit sezonul 3 ați putut observa câte lucruri s- au complicat și mai multe secrete și- au făcut apariția. ...? (mai mult)
Care e anime-ul/ manga cu cea mai frumoasa poveste de dragoste adolescentina?
Thor vs superman! Cine credeti ca o sa castige dintre ei doi si de ce?
A văzut cineva Howl's moving castle? Daca da, îmi puteți explica ce fel de blestem avea Howl. Ce e Calcifer? Ce legătură au cei doi?
Curiozitate :) In multe postari observ ca Death Note este recomandat de fiecare dată insa ma intreb daca il recomandati pentru ca chiar ati apreciat anime- ul/manga sau pentru ca aceasta este opinia generala?...? (mai mult)
Ceva serial gen penny dredfull careva?
caut un anime mai vechi. Din păcate nu imi amintesc atat de bine anime- ul dar voi incerca sa ofer cat mai multe detalii. L- am vazut prin 2002 2003 pe animax. Era o poveste despre un profesor(om)...? (mai mult)
Stiti câteva anime-uri asemănătoare cu Rakudai kishi no kavalry, in sensul de lupte cu sabia, dragoste, trăiri si oppai. Dau funda celei mai lungi liste
La ce ar trebui sa ma uit prima oara la Boruto (ANIME-UL) sau la Boruto the movie?
As vrea sa cumpar toata colectia de reviste W.I.T.C.H.
Caut si eu de ceva vreme un desen vechi de pe Minimax. La inceput aparea o tanara care picta pe un deal si era gonita de ploaia care se apropia. Intra in cabanuta ei si admira de la geam ...? (mai mult)
cineva pasionat de manga? Imi puteti recomanda din ce ati citit manga shounen/ fantasy/mistery? Ma intereseaza parerile din experienta nu liste de pe google, mulțumesc :D P. S Dau funda :)
am auzit ca daca traduci animeuri sau daca faci desene, poti sa faci bani. Cam cat de mult poti castiga din asta? Vreau sa-mi explicati totul despre astea!
Salut, caut să cumpăr manga- ul Veritas. Și nu găsesc nici unde. Problema e că eu nu stau în România ci în Germania. Am căutat aici acest manga dar nu o găsesc, poate cineva să mă ajute...? (mai mult)
stie cineva ce s-a intamplat cu baieti de oras? Azi nu a aparut episodul. Cand apare si la ce episod suntem?
A apărut noragami sezonul 3? Dacă dă, unde-l pot găsi?
Salut, vreau animeuri romance nu conteaza ce genuri are... sa nu aibe drama, doar atat. (Thx )
Verisoara mea este foarte fascinata de desenele animate, vreau sa ii arat un desen animat pe care l- am vazut eu la varsta ei (11 ani), problema este ca nu stiu cum se numeste, o sa incerc sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
10Bubico întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?