Hey lume! Stiti niste manga de dragoste? Ceva in gen Kyou Koi wo Hajimemasu? Adica sa aiba si ceva... "actiune" :))) =))
Am si eu nevoie de o descriere la urmatoarele animeuri, daca le- ati vazut si sa- mi spuneti daca merita vazute dupa parerea voastra: - skip beat - kuroko no basket - la corda d'oro - ...? (mai mult)
imi puteti recomanda si mie niste carti de citit ceva gen : jurnalele vampirilor, blestemul din swoon, jurnalul unui pusti...
Heii TPU stiti ca in perioada asta se completeaza pe tricourile celor de la a8a. Cine imi da si mie un 'mesaj' dragut pentru un baiat? P.S: Tin enorm la el
Unde gasesc capitolul 8 din "Kobayashi ga Kawai Sugite Tsurai" manga in engleza?
Buna TPU. Am nevoie de voi. Mai demult am vazut un anime si nu- mi amintesc cum se numeste. Era ceva gen Adolescentii joaca un joc si prind puteri de la jocul acela. e un fel de virus de pe internet sau...? (mai mult)
Unde pot vedea cum se fac jutsurile din Naruto? Adica cum trebuie miscate mainile. Macar sa fie vreo 10-15.
Stiti cumva cand va fi terminat de tradus Kuroko no basuke/basket sezonul 3? cam cat va dura?!
Stie cineva unde pot sa vad code geass: akito the exiled online? Dau funda
unde pot citi manga Vampire knight tradusa in limba romana? pentru ca vreau sa citesc continoarea anime-ului daca tot nu mai apare sezonul 3 Funda
Aici puteti cere coperte pentru Wattpad-> https://www.facebook.com/pages/Coperte-pentru-Wattpad/279687185543141?ref=tn_tnmn
Hello tuturor! Am o intrebare pentru fanii seriei Soul Eater. A aparut cumva si un al doilea sezon? Daca da, va rog dati-mi si mie site-ul. Multumesc! :*
Se gaseste anime-ul Aishiteruze baby in totalitate in romana? Daca nu, atunci macar se mai ocupa cineva de el? Am gasit in romana pana la episodul 15 dar dupa nu le mai gasesc...are 26 in total.
Cate episoade si cate sezoane are loveless?
Heei...Ati putea sa imi spuneti niste anime-uri si manga romance, comedy(nu neaparat)? Dau funda :33
Stie cineva cand o sa apara jurnalul unui pusti 8 in Romania?
S- a stabilit, pe 10 Iulie apare Kuroshitsuji 3: Book of Circus Iar in toamna apare un OVA Kuroshitsuji: Book of Murder http://www.animenewsnetwork.com/news/2014- 05- 29/black- butler- book- of-...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog cateva anime-uri dragute + o mica descriere! Funda!
Hei lume! Stiu ca n- am mai fost de mult timp pe TPU, dar acum m- am reintors. In atentia celor care au bloguri sau site- uri sau care traduc manga: as fi si eu interesata. Pana acum am cautat site-...? (mai mult)
am citit un oneshot acum cateva zile despre o fata care era surda si tocmai se transferase intr- o scoala, unde colegii erau rautaciosi cu ea, dirigintele la fel.Ei bine am auzit ca este si manga...? (mai mult)
Cine imi poate povesti cat mai pe scurt povestea frantuzeasca "un coucon dans la pendule"
Ce animeuri ati vizionat in ultima vreme
Salut lume vreau siteuri de stardoll care sa mearga!
Este oficial, sezonul 3 al anime-ului "Kuroko no Basket" a primit green-light. Sursa: ANN
Am vazut recent filmul amazing spider man, si desi recunosc ca nu sunt fan al serier, moartea lui gwen la sfarsit mi- a lasat un gust amar...si o curiozitate?!...ce se va intampla in continuare? o va...? (mai mult)
Sunt un animeiter si nu mai stiu la ce animeuri sa mai urmaresc... Vreau ceva de Drama\Romance cum ar fi: - Clannad - Kamichama Karin - Kaichow wa maid sama - kimi ni todoke - sward art online... ...? (mai mult)
Imi dati va rog frumos exemple de manga romantice care sunt si in romana? Va multumesc anticipat -Funda
Bine lume! vreau sa va intreb cind se incepe violetta3? si petru toti german nu-i cu angie cai matusa violettei! dau funda!
Stiti vreun site de pe care pot citi free comic-uri? Adica Spider-man, X-men, Avengers etc. Funda + vot!
Salut, aventurieri ai site- ului TPU! Sunt cam pretentioasa cand vine vorba de manga- uri ☺. Ati putea sa- mi dati niste manga- uri shoujo care sa fie: - desenate dragut; - interesante (bineinteles);...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un site unde sa pot transforma o poza in desene! Va rogg! Funda
Cum se numeste trupa asta? https://www.youtube.com/watch?v=jrSg3_OpR0Y
Buna TPU vreau si eu amine yaoi, dau funda pentru cel care imi da o lista cu yaoi, aaaa si as vrea sa fie in romana sau in engleza suptritrat.
De ce in Justice League pe Lanterna Verde il cheama John Stuart si nu Hal Jordan adevaratu` Green Lantern P.S. In "Once and future thing(part 1 si 2) il schimba si in Hal Jordan dar zice ca- i o decalare...? (mai mult)
Hellauu. Cel mai amuzant video primeste fundita!;)
Bună, scuzați categoria, dar este mai populată și aș vrea un răspuns rapid. Deci. Vreau să- mi spuneți niște anime`uri de dragoste, da așa calumea, să plângi la ele ca o fântână...? (mai mult)
Cum vi se pare anime-ul,, Avatar: Legend of Korra``? Mi-aţi putea da programul de pe Nikelodeon? Vreau să văd pe la ce ore se difuzează acel anime. Mi se pare interesant. :D
Hei TPU cand apare sezonul 2 din blood lad?
Naruto manga este o alta versiune decat naruto shippuden pentru ca totul este pe dos nu inteleg nimic cand citesc naruto manga totul este diferit
Wolverine sau Deadpool? Argumentaţi-vă răspunsul! Cel mai bun răspuns primeşte fundă şi celelalte vot.
Pentru cei ce au citit seria manga din Naruto Shippuden, stiti cu cine o sa ramana Naruto pana la urma?
Vreau si eu sa stiu ce manga e asta: http://a.mpcdn.net/manga/p/17771/473983/14.jpg
Spuneti-mi si mie cine canta endingul si cum se numeste. https://www.youtube.com/watch?v=jtlyb-9_eVQ Eu una zic ca e Mizuki Nana da nu sunt sigura.
am un iphone 5 si vreau sa-mi fac cont de Apple si am un card maestro bancar si pot sa-mi fac cont de Apple dau funda
aveti un personaj pozitiv si unul negativ care sa va placa? Nu trebuie sa fie din acelasi anime si o scurta descriere(care sa contina de ce va place) ar fi de ajutor.Dau fundita.
Imi puteti spune daca apare sezonul 2 din "Shingeki no Kyojin" (Attack on Titan)? Va rog! Imi puteti spune si pe cat apare?
S-a stabilit cand in luna Iulie va incepe sezonului 2 din SAO, si anume 5 Iulie. Sursa: ANN
Joi, 22 mai 2014 am un concurs de desen pe tema : zambet si culoare sau copilarie, zambet si culoare(nu mai stiu sigur care era numele concursului /tema concursului). Oricum, vreau mult...? (mai mult)
Https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsqmuLOwF-2nDkDL7odwwTTVqigdY4flNskRrJvaMyb7VHehWfMA Din ce anime sunt fetele?
Buna vreau sa va spun ca imi plac foarte mult revistele bravo girl, dar nu am mai apucat sa imi cumpar revista, unde as putea sa o citesc pe net? Stiti cateva site-uri? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
Effy35 întreabă:
Thelostlover întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!