Dati-mi si mie cate un link pentru fiecare ending la animeul Blood +
Hei erau pe Jetix ininte niste desene in cre se intreceàu ãia din desne cu niste masini din alea zburatoare in un labirint ceva de genu stie cineva cum se chemau. era si o fata acolo care parca avea...? (mai mult)
Voi cei care va uitati la bakugan bakutech imi puteti spune cum pentru sa lansez bakuganul ca acel baiat cu sapca?
Http://www.mangahere.co/manga/my_boyfriend_is_a_vampire/v03/c024/59.html Cele 2 sunt din vreo manga? Sau e doar o imagine pur si simplu?
Heii TPU, aceasta fata este un personaj al unui anime? daca da as dori numele ei si animeul din care este. Repede, va rog. Funda. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.animemay.com%2Fthumbnails%2Fdetail%2F20121102%2Fblondes%252520dress%252520long%252520hair%252520outdoors%252520
Bleach.De la ce capitol continua de unde a ramas anime-ul?
Stie cineva un site cu manga-ul Kuroshitsuji/Black Butler tradus in romana si cu mai mult de 4 capitole?
stie cineva vreun forum anime care sa fie foarte activ? Astept raspuns, dau funda d-aia.
Ce ziceti de animeul Rainbow?
Am vazut un desen animat mai de mult cu o pisica rosie care facea A cea cea cea cea. Stie cineva cum o cheama? Pot pune si un link cu video ca am filmat
Hei care stie daca ao no exorcist va mai continua vreodata?
http://i4.minus.com/iYpszdwrADft8.jpg pe ultimul rand unde prezinta anime- urile care apar (inainte de "BD/DVD/OVA/SPECIALS") sunt 2 imagini fara nume, imi puteti spune din ce anime- uri sunt?...? (mai mult)
Heei TPU! Stiti anime de dragoste in care baiatul sa fie inalt iar fata pitica si el sa fie foarte protector? Ofer fundita :*
Stie cineva de unde pot cumpara din romania comics cu deadpool sau legendary? Dau funda
Pt fanii Naruto, , , , naruto shippuden ii ultimu sezon (care este inca in desfasurare )? adica ii la zii? si daca da, naruto se va intalni cu Minato? adica va reusi Kabuto sa il aduca prin reanimation...? (mai mult)
in naruto shippuden, sasuke se intoarce inapoi cu sakura si naruto? Gai-sensei moare?
Cum vi se pare cartea Tara Duncan vreau sa stiu si eu daca e interesanta sa imi iau funda :-*
Sall! Imi spuneti va rog un site de unde pot downloada animeuri cu tot cu subtitrare? varig mult!
Spuneți- mi și mie anime- uri de genul: - Soul Eater - Hellsing ...? (mai mult)
Stie cineva cum e animeul Level E? Merita vazut? As vrea o mica descriere :D
Ce parere aveti de narusaku(sunt fana narusaku) si fara cuvinte urate va rog vreau doar parerea voastra
Hello TPU! Imi zice si mie cineva unde pot sa gasesc ficuri Shikatema in romana?
Care este super eroul vostru prefert?
No da salut, am făcut un mic studiu de caz in legătura cu ambulanța fantomă, am discutat cu niște oameni foarte calculati cu maxim 35235 de facultați... iată raspunsurile lor....? (mai mult)
Vreau si eu recomandari de carti gen Ashleys sau Fetele Gallagher cel mai bun raspuns cel mai mare fundooi :-* ^_^
La animeul 07 Ghost, povestea continua in manga sau se termina odata cu animeul. Daca continua la ce cap a ramas?
aveti idee cum se cheama anime-ul in care este un personaj cu parul saten si cu un tatuaj pe piept "XIII"? Dau funfa.
Buna TPU exista vreun anime cu tema gen: Sunt 3 prieteni 2 dintre ei sunt prieteni din copilare fata si baiat apoi se imprietenesc cu inca un tip.Cei doi prieteni din copilarie se cearta mai mereu, dar...? (mai mult)
vreau si eu niste anime-uri gen sport cum ar fi eyeshild21, kuroko no basket, daimond no ace. daca se poate DAU FUNDA!
Am on trebare despre anime- ul La corda d'oro: Primo passo este primul sezon, iar Blue sky este sezonul doi si este ongoing? Daca am gresit ceva, corectati- ma va rog. Funda pentru cine ma lamureste ...? (mai mult)
fani ai anime- urilor! Vreau si eu niste site- uri cu stiri despre anime, ce anime- uri vor aparea in viitorul apropiat, sezoane doi, trei... Stiu deja www.saiyanisland.com si www.animenewsnetwork.com,...? (mai mult)
Povesti de groaza plus18 va rog. Funda
Îmi puţeţi spune anime- uri gen : Kimi ni todoke, Kamisama Hajimemashita, Kaichou wa maid- sama, Sakurasou no pet na kanojo. Adică comedii romantice. În afară de Bokura ga ita şi Lovely...? (mai mult)
Intrebari despre Naruto Shippunden: De ce Kakasi o omoara pe Rin? si Ochiul lui KAkasi cu Sharingan, de ce il are, el nu face parte din clanul Uchiha.
Spuneți și mie niște anime gen Brothers Conflict.
De unde pot sa cumpar benzi desenate in engleza de la marvel?
In legatura cu animeul Medaka box. Spuneti- mi si mie cap care corespunde cu finalul animeului.Am vrut de mult sa citesc dar chiar nu stiu la ce cap a ramas.As fi recunoscatoare daca m- ati ajuta si dau...? (mai mult)
cum se numeste filmul HULK,nu acela the incredible hulk,celalalt, puteti sa imi dati linkul cu filmul?
vreau sa imi fac niste desene in camera cu spray. si as vrea niste modele care le pot scoate la imprimanta la decupez.
~Pentru fanii Naruto~ Recent am creat un blog despre Naruto (ma refer la anime in general) unde o sa fie concursuri dar cu premii care constau in poze sau alte chestii care se pot face pe computer....? (mai mult)
Un anime mai pentru fete? Vreau sa conving o fata sa se uite la un anime si sa aiba o impresie buna, dar nu stiu ce sa recomand :D
Stie cineva de unde imi pot cumpara inel ca al Nenei din NANA?
Cine stie in ce episod se intalnesc Naruto, Hinata si Yamato cu Kabuto dupa ce si-a transferat celulele lui Orochimaru? Multumesc.
Am citit odata descrierea unui anime, de fapt doar am aruncat o privire, dar mi- aduc aminte ca zicea ca e cu o fata care crede ca... vaginul ei arata ciudat (wtf?!) sau cam asa ceva....De curiozitate...? (mai mult)
Hei! Am si eu 3 intrebari despre Otaku Festival 2014: 1. Ati vazut sau poate ati auzit a venit si Reika. E fata sau baiat? 2. Este vreo poza cu fața lui/ei reala? 3. O sa aduca obiecte otaku si in ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor si sunt sigura ca voi puteti sa ma ajutati. Deci prin anii copilariei mele exista a+ asa zisul minimax- ul noptii cu cele mai frumoase anime printre care era si acest anime...? (mai mult)
Vreau sa va itreb despre ce este comic con si ce faci acolo.
As vrea sa imi spuneti anime- uri care apar acum sau care vor aparea la vara, in afara de Akuma no Riddle, No game no life, Gokukoku no Brynhildr, Black bullet, M3, Akame ga kill, Free sezonul...? (mai mult)
Hai fani Naruto Shippuden! Am o intrebare pentru ce- i ce uramaresc Naruto Shippuden pe Vidplay.Eu am ajuns la ep 25 dar la inceputul si sfarsitul episodului arata niste secvente din Naruto S. cu el si...? (mai mult)
In legatura cu animeul Kamisama Hajimemashita. Spuneti-mi si mie la ce cap a ramas actiunea din anime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia