Hei! Stie cineva daca a aparut sezonul 2 din Soul Eater? :o3
Stiti vreun anime a carui actiune se petrece in Anglia din sec. XIX- XX in afara de Earl and fairy si Kuroshitsuji? Si daca stiti si cu actiune in Franta acelorasi secole ar fi minunat :) Multumesc anticipat...? (mai mult)
Hey,Imi poate spune cineva cand va aparea Filmul 7 Naruto?
Am uitat numele unui anime. m`am uitat doar cateva episoade. anime`ul era gen : o aplicatie pe telefon foarte populara ghiceste viitorul mai exact cand mori si poate da nastere la "monstrii"...? (mai mult)
Stiti niste animeuri/manga psihologice, mistery(machine) supranatural etc.Asa mai ciudate cu o poveste iesita din comun si momente creepy?
Hei TPU :* mmm cei care va uitati la anime, daca ati putea sa ma ajutati niste anime dragute gen:Kaichou wa maid- sama, Kimi ni todoke, Sukitte li na eu, Nana, Kamisama Hajimashita, Tonari no kaibutsu-...? (mai mult)
Ce carti stiti asa benzi desenate gen Warcraft Izvorul Soarelui asa de aventura fantezie?
va rog sa imi ziceti si mie niste anime-uri care merita vazut. dar nu naruto,dragon ball z,fairy tail,bleach, one piece
Daca puteti sa ma ajutati, va rog frumos, sunt genul de fata care se uita anime- uri genul school, cu muzica si dragoste... in fine, am inceput sa urmaresc la corda D'oro primo passo si nu gasesc...? (mai mult)
Hey! Cine stie din ce anime sau manga este aceasta imagine? Sau este doar un fan art? https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- prn2/v/t34.0-...? (mai mult)
Un top 3 manga-uri horror? Si ca bonus, in iulie apare Tokyo Ghoul(anime-ul).Yee.In caz ca a mai citit cineva.
Cine stie unde pot gasi acele instrumente speciale pentru manga? ex.penita,cerneala speciala... Multumesc.
Am si eu o intrebare? Puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara cardfight vanguard si daca stiti un site unde pot juca? FUNDA:)
Niste benzi desenate interesante? In afara de cele de la Marvel si de manga. Funda
Mai stiti manga gen Kaikan Phrase?
Spuneti-mi niste anime-uri de dragoste, as vrea cat mai multe. Kaichou wa maid sama va avea un sezon 2? Daca da cand? Merci.astept cat mai multe raspunsuri
Stie cineva cand apare SAO sez 2!
Hey fani anime-uri, stiti un anime care sa fie de dragoste dar si aventura care sa si aiba multe episoade, de preferat minim 2 sezoane,
aveti idee daca anime-ul Kuroko no Basket urmareste intrutotul manga? Si cam pe la ce capitol s-a ajuns la sfaristul sezonului 2? Dau fundita+vot.
Am scris, acum 2 ani, nişte mici capitolaşe care pun personaje din filme şi desene animate împreună, să lupte pentru acelaşi scop. Cine vrea să le citească, le poate găsi aici: Primul capitol...? (mai mult)
Am o intrebare despre animeul Naruto(simplu). Dupa ce Sasuke i s-a alaturat lui Orochimaru nu am aparut in desene, in ce episode apare?
Cum vi se pare primul episod din soul eater not?
Care e anime-ul vostru preferat? Mie imi e cam greu sa spun exact, dar mi-a placut foarte, foarte mult Ao no exorcist :D
Buna unde gasesc testoasele ninja in romana, dar cele noi 2012
Cine imi poate da codurile secrete din revista So Hannah Montana pentru jurnalul secret? P.S in afara de numerele 1, 2, 3,4,5,11,12,13 si 28 FUNDA!+VOT!
Cine imi poate spune un site unde pot pune efecte ca si pe poza mea... cu triunghiuri transparente unde sa fiba ceva scris. aproximativ asa ceva
Vreau sa imi spuneti care este eroul vostru preferat ( dintr-un film sau desene animate sau din carti) si de ce este un erou si de ce il iubiti voi? Eu nu am un erou preferat. :)
Unde pot citi manga Fairy Tail? :3
Cat % horror e Mirai Nikki? As vrea sa ma uit dar sunt ceva mai slaba de inger :)) M- am uitat la School Days si visez si acum capul aluia... Nu conteaza daca e cu sange, numai sa nu se vada victima "mutilata"....? (mai mult)
In ce episod din One Piece apare Sanji prima oara?
Fani Naruto : De ce Sasuke a trezit rinnegan- ul (pentru a detine rinnegan trebuie sa ai cele doua puteri Senju si Uchiha ). Rikudou sennin i- a dat lui Sasuke jumatatea Uchiha si lui Naruto puterea Senju...? (mai mult)
Hei lume! Imi puteti da niste anime gen :"Fairy Tail"?
mi-am facut un cont pe site-ul anime nolimit dar trebuie sa activez contul si am primit un email dar nu stiu cum sa-l activez Funda pentru cine ma poate ajuta scuze de categorie
As vrea sa citesc manga Chaos Rings si nu am gasit decat un capitol.Am cautat si nu am gasit nici raw.Ma poate ajuta cineva? Dau funda
Hey fani anime- uri, care dintre voi s- a uitat la Kimi ni Todoke?, am vazut pana la episodul 13 dar nu l- am gasit, daca stiti unde pot vedea episodul 14 va rog sa- mi spuneti sau de preferabil sa-...? (mai mult)
Ceva poze interesante din care ma pot inspira pentru desene?
Hei TPU, la animeul Hakuouki puteti sa imi spuneti ordinea sezoanelor si ce e cu ele, am vazut ca un sezon are 5 episoade, este nou sau asa este el doar de 5? Funda :)
Dati-mi si mie idei ce sa desenez ca nu prea am imaginatie dar talent am:) in afara de peisaje..ca dureaza mult.
aveti idee din ce anime este imaginea? http://mamotte.tumblr.com/post/18250811900 Posibil sa scrie si pe acolo cert e ca nu am vazut.Dau fundita.
Buna prieteni...imi spuneti si mie niste desene animate frumoase..va rog frumos. :)
Ce parere aveti despre Masashi Kishimoto? Ce va palce la el? [va rog nu dati raspunsuri ca: imi place naruto, pentru ca a creat naruto..etc] ceva despre el :d poate stivi voi si eu nu :3 Dar despre ...? (mai mult)
imi puteti spune si mie can apare sezonul 3 din kuroko no bascket.
Am deschis o comunitate dedicata anime- ului Naruto Shippuden. Astept membii noi, puteti face cerere pentru a intrat in unul din saturile ninja, sa deveniti Kage s.a.m.d. Link forum : http://narutolife.forumz.ro ...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales categoria corecta, dar, dar vreau sa stiu cum se numeste un desen animat de cand eram copil.Stiu ca se difuza dimineata, inainte sa merg la gradinita, si era foarte simplu desenat,...? (mai mult)
Am o rugaminte pentru cei care se uita la anime- uri :D Vreau si eu cel mai bun anime de dragoste pe care il stiti. Cel care v- a placut cel mai mult si v- a impresionat + o mica descriere. ...? (mai mult)
Ce site-uri de modificat pozele in calicturi stiti?
O intrebare pentru cei care s- au uitat la anime- ul Golden Time: Am vazut primele 3 episoade si imi place ca actiunea se axeaza pe niste studenti, nu tot elevi de liceu, insa mi se pare putin cam plictisitor....? (mai mult)
:* Pana la urma Naruto cu cine va ramane impreuna? cu Hinata...sau Sakura
Buna ma puteti ajuta si pe mine cu niste idei, am de facut la romana o descriere si nu ma pricep. Faceti descriere stiintifica a felului in care traieste un urias pe o planeta imaginara.dau funda :*
vreau si eu niste anime de dragoste cum a fost Tasogare otome x amnesia mi-a placut foarte muult si as vrea sa stiu daca mai sunt altele ca el
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.