cine s-a uitat la anime-ul misekoi, cu cine ramane baiatul? cu fata blonda sau fata bruneta? ( nu mai stiu cum ii cheama ) Funda
Stiu ca suna copilaresc dar... pe Cartoon Network erau niste desene animate cu un grup se super-eroi care aveau o statie spatiala. Cum se numea desenul?
Cine imi spune si mie niste titluri de mangauri comedy si romance (dar sa nu se termine in coada de peste si sa nu fie din categoria drame)! Dau fundita! Merici!
Hei, acum cateva zile am vazut niste imagini (care bineinteles le- am pierdut) cu un anime si am uitat sa ii salvez numele.Descriu cam cu ce era imaginea poate ati vazut ceva de genu si ma puteti ajuta...? (mai mult)
Imi spune cineva cum se numeste aceasta manga https://global3.memecdn.com/hamburger-is-love_o_3074839.jpg?
Care este personajul vostru preferat din X-men? De ce vă place de acel personaj? Cel mai bun răspuns primeşte fundiţă. :D
Va exista Violetta sezonul 3? Sa raspunda cine stie va rog! Fundita!♥
Îmi puteți recomanda niște anime- uri bune care să conțină acțiune, mister și puțină comedie ( dacă se poate să- mi faceți si o scurtă descriere.). Am tot căutat și nu prea am ...? (mai mult)
Cine stie daca pot gasi HAPPY TREE FRIENDS ANIME episoade?
Buna :3 imi poate da cineva lista personajelor din X-Men:Evolution? Multumesc mult :)
Buna! Stiti vreun program,nu neaparat online,pentru desenat? Inainte foloseam Paint Tool Sai, dar nu stiu de ce nu imi mai merge. Multumesc. :3
Vreau si eu niste muzici dupstep. Funda celui mai bun comentariu!=))
As vrea sa fac o poveste Naruto ( puteti raspunde chiar daca nu stiiti ce anime este sau daca nu v- ati uitat la el ) Si am vazut ca nu prea mai sunt publicate povesti cu Naruto sau legate de acest...? (mai mult)
Imi puteti recomanda ceva anime- uri captivante in care personajul principal sa fie un baiat? Preferabil sa nu se axeze pe romance deloc sau foarte, foarte putin.Actiunea, misterul sa predomine..etc intelege-...? (mai mult)
Stiti manga cu vampiri? Daca da spuneti-mi si mie.
Salutari TPU! imi poate spune cineva daca exista in Romania un om care are album +toate stickerele pokemon 1999-2000 merlin si cu cat mil vinde
Ma uit la death note si am ajuns la episodul cand Light si Misa renunta la carnetul morti.Vor mai primi carnetele inapoi si isi vor aminti tot ce s- a intamplat inainte? Va rog doar sa nu ma luati cu ...? (mai mult)
Salutari TPU! cine stie unde gasesc figurine pokemon si albume +stickere pokemon ieftine dau funda
Cum intri sa vezi tiparele de la Minnie And You? Stiu site-ul dar nu stiu un sa intru sa la gasesc.
Cine stie unde pot gasi albumul +toate stickerele pokemon 1999-2000 merlin dau funda
Cine stie cum se numeste melodia de deschidere din Naruto Shippunden ep 359? Multumesc.
Cine stie in ce episod din Naruto Shippunden Naruto il intalneste prima oara pe Killer Bee? Multumesc.
Care e data şi anul naşterii lui Wolverine? Am căutat pe internet de multe ori, dar nu am găsit nimic...
Imi puteti spune va rog frumos cine este personajul acesta din poza si din ce anime este? Multumesc anticipat. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4yjnypNYl1qbvovho1_500.gif
Buna! Ce parerea aveti de anime- ul " Log Horizon" de curand s- a terminat primul sezon si as vrea sa- l urmaresc... ceva pareri? credeti ca e mai interesant decat SAO? are ceva scene de romance? ...? (mai mult)
Hei fani anime! De care ziceti sa ma apuc: Shuffle! sau angel beats?
In manga Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu tipu ala a murit sau atrait.Ca nu am inteles
Hey, oameni, probabil ca stiti ca se apropie comic con 2014. Eu vreau sa fac cosplay de Daenerys Targaryen din Game Of Thrones, dar nu pot gasi o peruca buna. Am tot cautat si a trecut timpul asa ...? (mai mult)
Nu am vazut nimic facut de studio ghibli si stilul lor estetic nu prea ma incanta, dar da ca ar fi sa le dau o sansa cu care film credeti ca ar trebui sa incep?
filmele Evangelion au legatura unul cu altul, sau au povesti diferite? Si merita vazute?
Buna :) As vrea sa citesc benzi desenate online. Ma ajutati?
Spuneti-mi si mie al catalea ep e ala cand Orihime e rapita de arrancari.
A vazut cineva animeul Supernatural The Animation? Ce parere aveti merita vazut?
Stiu foarte bine ca Batman s-a indragostit de femeia Pisica. Dar asta am vazut si in spiderman. Care este iubitul femeiei pisica, batman sau spiderman?
Cine imi gaseste al doilea ending de la Nobunaga the fool primeste funda
Scuze de deranj... as dori un skin de fata. Am incercat cu o groaza de pe mcskinsearch si nu am reusit. Imi arata /login (password). Deci imi creati si mie un skin, care chiar sa fie misto de...? (mai mult)
Cum se numea personajul din desenele animate cu un animalut albastru cu urechile mari si cu nasul negru, mic de statura? era prietenul unei fetite gen pocahontas cand era mica - _- . stie cineva? scuzati...? (mai mult)
Stie cineva din ce anime este? http://25.media.tumblr.com/eda01f56c3960ab4d11be6a38961448f/tumblr_n127znPjdy1sl6qnro1_500.gif
Imi ziceti si mie niste animeuri in care personajul principal are puteri speciale pe care le tine ascunse de ceilalti? Gen Bleach, Nurarihyon no mago...
Credeti ca animeul Z/X: Ignition va avea un sezon 2?:(
imi puteti spune va rog din ce anime e fata din poza? http://i.imgur.com/anWcb3A.png Funda.
Era, mai demult, un desen animat pe Minimax cu niște personaje magice, cu un astru si trebuiau sa plece pentru a gasi magia suprema sau ceva de genu'... Cine stie cum se numea desenul animat?
Cum vi s-a parut anime-ul Strike the Blood? Merita?
Cu ce program se face draw my life?
imi puteti spune din ce anime este fata asta? http://i.imgur.com/wRg7orc.gif Funda!
Nu credeti ca ar fi grozav ca si in bibliotecile din Romania sa se gaseasca manga? Daca da va rog sa semnati aceasta petitie :D http://www.yousign.org/ro/mangainbiblioteci
Cand o sa apara sezonul 3 din Kuroshitsuji (Black Butler)?
Animeul Kamigami no asobi are opening?
Ce inseamna Spoiler? Sunt eu mai proasta si u imi dau seama.Ma astept la raspunsuri serioase.
Ce impresie v-a lasat anime-ul Anohana? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!