Pe 5 aprilie incepe noul sezon din Fairy Tail nu?
daca a urmarit cineva anime- ul Galilei Donna imi poate spune daca ce era scris pe acele schite/pergamente lasate de Galileo se refereau la Hozuki? Sau un site pe care as putea afla? Dau...? (mai mult)
Cine stie un anime 2012-2014 in care personajul principal sa fie personajul negativ? Si daca se poate un link cu animeul. Multumesc anticipat :)
Buna am si eu de facut ceva la romana si nu stiu! Exercitiu: Scrie povestea unui tanar care a raspuns chemari Domnitorului Stefan Cel Mare de a se alatura ostirii menite saa apere tara de dusmani. dau...? (mai mult)
Cine imi poate da niste desene la power point 2007, cat mai repede. Fundoiiiiiiii!
Hei am si eu o intrebare...Animeul Bokura ga ita are vreo legatura cu Lovely complex? Gen e scrisa de acelasi autor? personajele mi se par foarte asemanatoare si la un momentdat prin episodul 17 Yano zice...? (mai mult)
din pura curiozitate pentru cei ce au vazut SAO si Log Horizon.Care vi s-a parut mai bun si de ce?
Dati-mi si mie un MANGA asemanatoare cu Highshool of the death adica ecchi si horror
Îmi puteti spune va rog anime-urile anului 2013-2014 dar mi-le puteti si clasifica?
Puteti sa imi dati un site unde pot gasi secretele din desenul Ciudateni?
Am o întrebare pentru cei care sau uitat la Nagi no asukara.De ce cisaki nu a coborât si ea in mare sa hiberneze? De ce a rămas pe pământ? Si vi se pare corect ca Miuna a inlocuit- o pe Chisaki?...? (mai mult)
acum ceva vreme am inceput sa vad niste OVA- uri (parca asa erau), dar am pierdut numele si.o sa descriu putin ce imi amintesc poate stie cineva despre ce vorbesc. Ei bine personajul principal ...? (mai mult)
Azi la engleza ne a dat sa facem o poveste de 300 de cuvinte si nu stiu despre ce sa fac ajutati-ma plz.Dau funda
Va rog sa nu radeti, dar sunt incepatoare... Puteti va rog sa imi spuneti cum pot sa imi schimb poza de profil? Va rog, cat mai repede! Funda
Salutare! Acum ceva timp mi- am adus aminte de un anime pe care l- am urmarit cand eram mai mic. Problema e ca nu ii mai stiu denumirea si din cauza asta nu il pot gasi. Va voi spune cateva lucruri pe...? (mai mult)
Acum cativa ani au fost niste revite de la DEAgostini cu Scooby - Doo se numea Scooby Doo World of Mystery(Scooby Doo Dezleaga misterele Lumii ), cu reviste + cartonase. Vreau sa cumpar toate...? (mai mult)
am inceput sa ma uit la anime- ul shugo chara de curand si sunt la episodul 26 din sezonul 1 ( acum se traduc din nou episoadele pentru ca au fost sterse) si am cateva intrebari sa va pun 1....? (mai mult)
Pt cine a vazut Nagi no asukara.Manaka se mai intoarce? Si daca da cand? Si cum? Meri.
Are cineva de gand sa se uite la Ping Pong: The Animation?
Heii TPU... As vrea si eu niste replici pentru colegii care comenteaza la mine, as vrea niste replici pentru a le da peste nas de fiecare data cand comenteaza la mine. Multumesc :)
Stie cineva vreo manga ..cu o scena draguta de dragoste? Mai lunga? Adica nu doar un sarut si atat happy ( sa fie ceva inainte, sau dupa ) Nu conteaza daca`i hentai. draguta sa fie laughing vreau sa fac...? (mai mult)
As putea sa imi fac propriulmeu desen animat?
Îmi spuneţi şi mie anime'uri gen : Sakurasou no pet na kanojo, Another, Amnesa, Zetsuen no tempest În afară de : sword art online, şi Angel Beats. Fundăăă. '-'
Imi puteti face va rog un Top 10 cupluri din anime :) Funda celui mai bun :)
Sper ca acest anunt sa nu mai fi fost facut inca o data.Asadar, am o veste minunata pentru toti fanii Love Stage.Animeul va fi lansat in vara mai exact in...? (mai mult)
Caut o imagine - un fel de banda desenata, despre un loc in care oamenii aveau in loc de o mare parte din corp o colivie in care e afla o pasare.Cu cat imbatranea omul, cu atat imbatranea si pasarea.Si...? (mai mult)
aveti idee de niste site- uri/blog- uri pe care sa se poseteze diferite imagini din anime- uri (yaoi/cupluri/anunturi etc)? Si cand zic yaoi nu imagini de alea prea deplasate, chestii hmm. dulci.Dau...? (mai mult)
Ce anime asemanatoare cu Tokyo Ravens stiti? Funda.
Am si eu o curiozitate.Animeul Soul Eater Not este continuarea de la Soul Eater-Secera Mortii?
Stie cinea ce inseamna CAP*?
Cine este persoana moarta din another?
Hei! Dau funda! Stiti cumva din ce anime sunt pozele? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615703891812566&set=gm.6 71655596207237&type=1 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615703181812637&set=gm.6...? (mai mult)
scuze pentru asta dar am nevoie mare de ajutor dau vot+ cate funde vreti voi mersi. Sa se calculeze greutatea unei bare din fier de lungime L=2m si sectiune S=4cm 4 adica patrati, p=7800Kg/m3 ...? (mai mult)
Hey! De curand am inceput sa vizionez anime-ul Pupa si mi se pare unul dintre cele mi proaste anime-uri pe care le-am vazut vreodata. Voi ce parere aveti?
imi puteti spune din ce anime- uri sunt urmatoarele personaje? Primul de aici: http://31.media.tumblr.com/5c89f768eb86872db00c574be25e2da8/tumblr_msel05berL1rjf4f5o2_500.gif Al doilea de aici: ...? (mai mult)
Avand in vedere ca in aprilie va aparea Mekaku City Actors...a mai citit careva Kagerou Days? Daca da, ce parere v-a lasat povestea si care sunt personajele preferate? Φ‿Φ
Pentru toti fanii animeului Uta no☆Prince- sama♪.Am o veste minunata.In anul 2015 va aparea sezonul 3 al acestei serii minunate. http://myanimelist.net/anime/21439/Uta_no☆Prince-...? (mai mult)
Unde pot vedea Kuroko no Basket,sezonul 2, episodul 2? Romana sau engleza.Am cautat peste tot,dar nu am gasit. Dau funda, mersi.
Citeste careva pe aici vreun webcomic?
Hei! Explicati-mi si mie cum sta treaba cu genurile astea de anime-uri: shoujo, yuri, ecchi, etc. Si dati-mi si un exemplu din fiecare. Multumesc! Fundita
Salut =D! Cine imi poate spune sau sa imi lase un lik cu un tutorial despre cum pot face asa ceva: http://anime-quotes.deviantart.com/art/Anime-Quote-207-429503174?
Dupa Avatar: Legend of Korra ce urmeaza, aveti vreo idee sau s-a terminat tot?
Iata ca sezonul 2 din Log Horizon va incepe in Octombrie a.c. Nu a durat prea mult pana cand a aparut o confirmare oficiala, precum alte serii! http://www.animenewsnetwork.com/news/2014- 03- 22/log-...? (mai mult)
Hey ~ Din ce anime e fata asta? Cine e ea? http://lh4.googleusercontent.com/-Vf8JD35dTag/UydPAGIg_mI/AAAAAAABid4/tgzeoZEkwuE/w500-h277-no/17.03.2014+-+1
Salut tuturor! Cate episoade are animeul Kimi ni todoke? Este tradus in intregime? Am vazut primul episod si mi s-a parut interesant si ma gandeam daca are rost sa il continui.
Buna TPU as vrea ca cineva sa ma ajutee, am nevoie foarte mult! As vrea sa aflu cum sa adaug un efect descarcat de pe devantart pe o poza in photoshop cs 5? Cum as putea adauga efectul pe poza? Va ...? (mai mult)
Hei poate nu e cea mai buna categorie pe care am ales- o dar va rog sa imi spuneti de unde pot sa iau imagini din alea in care scrie "Am racit pentru ca nu erai langa mine cand era frig ca sa ma imbratisezi"...? (mai mult)
Hey! Am anunturi de facut avand ca tema continuarea a doua serii anime. Primul. In luna Octmbrie incepe difuzarea sezonului 2 din Psycho- Pass. http://www.youtube.com/watch?v=Ob2y3e89F94#t=64 Al...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care se uita la Naruto shippuden, de ce tobi era asa de copilaros inainte si acum pare mult mai serios? nu am urmarit naruto shippuden chiar de la inceput decat de la lupta cu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!