Exista, cumva figurine cu pesonajele din Shaman King? daca da, de unde pot sa-i iau lui fratimiu. (un link ceva, va rog)
Hey... am vazut un anime mai demult, era vorba despre o fata care canta la vioara si in copilarie a avut un accident, profesorul ei de vioara era tatal ei adevarat si ii preda muzica dar ea avea un tata...? (mai mult)
Hei, stie careva un site unde pot gasi poze cu Shaman King sau Shaman King manga. Sa fie poze mai multe si mai rare, va rog. dau funda la cel care imi zice cl mai bun site.
pentru cine a citit capitolul 663 din Naruto. Cine credeti ca este persoana de langa Sasuke? Eu cred ca va aparea o persoana noua la care nu ne asteptam. Multumesc anticipat pentru parerile voastre,...? (mai mult)
Hei, am o intrebare... Stiti... m- am uitat la Kuroko no basket tot si am doua intrebari legate de anime- ul asta: 1) Cand apar episoade noi? 2) Spuneti- mi si mie animeuri asemanatoare (in afara de...? (mai mult)
Voi ce credeti ca se va intampla in naruto shippuden manga 664? eu cred ca sasuke v- a folosi izanagi sau izanami, iar sakura va face cum a facut bunicuta aia pentru gaara, isi va da viata in schimbul...? (mai mult)
Tocmai am terminat de urmarit Fairy Tail si Naruto Shippuden. As vrea sa imi recomsndati alte anime-uri de gen Fairy Tail sau Naruto (de preferat FT).Dau funda!
a aparut o lista cu anime-urile care apar in primavara? Daca da imi puteti da si mie un site unde pot vedea?
imi puteti face un top 10 al baietilor din anime?
Sall! Este adevarat ca manga "Love Stage" se va serializa? (am citit-o si mi s-a parut interesanta).
Hey! Stiti ceva pagini de facebook, gen anime, care au povesti cu sakura si sasuke?
Cum pot filma Need for Speed Carbon cu ce program? Nu fraps ca filmeaza doar 30 sec! Cand filmez cu:Hypercam, Seccren Recorder, Bandicam, Action nu se vede nimic! Doar negru! P.S:Scz categoria nu imi...? (mai mult)
: Am si eu o intrebare: Cum se numea anime- ul in care era vorba despre o fata care trbuia de 4 baieti transformata intr- o domnisoara si ei aveau chirie gratis? Va rog sa ma ajutati MultumescDau...? (mai mult)
Aceasta este o intrebare pentru cei care au vazut One Piece si inca mai vizioneaza anime- ul. Sunt pe la ep. 78 si incepe sa ma atraga tot mai mult anime- ul. Cam pe la ce ep se intalneste...? (mai mult)
Cine imi da si mie un site unde sa vad Noile aventuri ale fetei oceanului? da sa si mearga sursele.Poate sa fie si dublat in engleza nu ma intereseaza.
Cateva exemple de personaje masculine(manga sau anime) care sa fie yandere? In genul lui Kanato(Diabolik Lovers), Toma(Amnesia), Alois(Kuroshitsuji) ori Kosuke(Btooom).
Anime-uri romance si sa aiba si comedie. Niste anime-uri sa ma bine dispuna. Cum ar fi: Lovely complex, Toradora, Bokura ga ita, Tonari no kaibutsu-kun etc. Funda
Hey...Vara trecuta eu si prietenii mei am facut niste benzi desenate cu caricaturi facuta manual..Sunt cu povesti dragute si facute ca o carte.Dar am muncit la ele degeaba daca nu le poate vedea nimeni.Ce...? (mai mult)
Hey..As vrea sa fac o revista pentru prietenii mei, dar nu stiu ce articole, ce lucruri sa pun in ea....Cum sa fac coperta as vrea o idee, dar vreau idei cat mai creative.Pot desena aproape orice.Dau...? (mai mult)
Sall! Unde pot sa gasesc anime-ul "Usagi Drop" cu subtitrare in romana?
Heu TPU legat de animele Naruto, eu sunt fan Kakashi asa ca va intreb ce se afla sub masca lui si in ce episod este " demascat ". Va multumesc, fundita ceuli mai bun raspuns!
Stiti cumva cate episoade v-a avea Log Horizon, si daca v-a aparea si un sezon 2? Se lasa cu Funda.
de curand am inceput sa ma uit la un anime cu o fata care este idol si din idol ajunge luptatoare si rfaza e ca nu mai stiu cum se numeste :( va rog frumos sa ma ajutati Multumesc Dau funda
Salut, dati-mi si mie un site, cu poze rare cu desenele ciudatenii de pe Disney Channel, va rog! Dau funda; D
Hei, TPU. Îmi puteți recomanda un anime bun cu vampiri, demoni sau drama?
Hei ^^. Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu sezonul doi din Kuroshitsuji. Sa inteleg ca Sebastian nu i- a mai luat sufletul lui Ciel, si povestea continua? In episodul 3 se intalnesc...? (mai mult)
Cine stie sa faca un AMV?
Ati vizionat animeul Elfen Lied? Daca da, ce parere aveti despre el?
as dori niste poze tari adica ceva care s-a ma de-a pe spate misto nu stiu cum s-a ma pronunt dau funda Scuzati categoria dar nu stiam unde sa postez
Despre ce este vorba in animeul Mushishi?
Salut,caut niste desene vechi despre reguli din football de cand a aparut pana in ziua de azi.Naratorul seamana cu Mario un pic asa. Daca stie cineva va rog lasa-ti un raspuns,multumesc, Ofer funda!
Un anime la care să râzi mult? :d
Cine știe un anime cu aceeasi idee ca si Sword Art Online (SAO) Adică niste playeri din lumea reală se prin intru-un joc si nu mai pot să iasă? Fundăăă :D
Imi puteti spune cum pot sa imi postez ficul pe aceasta pagina? http://sasu.fairtopic.com/f58p50-fan-ficuri-sasukesakura Va rog... FUNDA
Salut, erau niste desene animate pe Pro Tv in jurul anului 2000 si nu mai imi aduc aminte cum se numeau.Era vorba despre niste rubine, diamante sau pietre nu mai stiu sigur cu ajutorul carora personajele...? (mai mult)
Un anime scurt (max 13 episoade), nu foarte vechi si care v-a placut foarte mult? :D Multumesc anticipat!
Http://imgur.com/CPCqK3k Muhahaha uite că s-a întâmplat :3
Cine imi spune si mie cateva manga sau anime cu lolita!
imi puteti povesti si mie ce se intampla in youko x boku ss dupa moartea lui miketsukami? am citit-o pana la capat dar n-am inteles prea bine. va rog!
-statistica neimportanta- In visele/vietile/fanteziile voastre... Sunteti seme sau uke? Hehhe, nu fiti timizi si raspundeti. kthxbai♥
Cine știe un anime : Supranatural ----gen 07 ghost---- Horror----gen another---- Cu zombi ---gen hight school of the dead---- Fundăăă! :D
Ce gen de anime va place?
Hei TPU cum credeti ca se va termina Naruto, avand in vedere ultimul capitol manga aparut?
Seriile Naruto sunt asa: Naruto-Naruto shippuden Va aparea Naruto Akkipuden. Insa inainte de Naruto a mai fosr un anime Naruto? Ca tot apare Naruto de cand este el Mic?( POZE SI TOATE CELE )
Cand va aparea Naruto Akkipden?
Doresc sa fac o revista si nu stiu exact ce articole sa pun in ea. Am gasit pana acum rubrica Stiati ca... dar cam atat. Ma puteti ajuta? :) Funda!
imi puteti spune si mie citate chinezesti interesante? cele mai interesante citate si cu cat mai multe intelesuri. dau funda la schimb, la cele mai bune. si scuze categoria dar mi se pare cea...? (mai mult)
Care este diferenta dintre anime si desene?
Pentru fanii anime stiti cumva daca mai apare sezonul 2 din Tenjou Tenge? Daca da cum se numeste si cand va aparea?:)
Stiti niste animeuri interesante cu samurai? (Gen Hakuouki, Peace Maker Kurogane,)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.