Cand o sa apara sezonul 2 din one punch man?
Ashura>Boruto Indra>Kawaki Ce ziceti?
Stie careva in ce episod se termina lupta dintre Ichigo si Aizen?
Un link pentru un grup pe Facebook, sau un site, o aplicatie, ORICE, de unde pot desena manga. Manga asa cum e, "impartita", stiti ca fiecare secventa e incadrata si as vrea ceva desenat deja pentru...? (mai mult)
Vreau anime-uri in genul lui Aku no Hana.
Animeuri romance/fantasy/comedy dar fara drama, cam or ice anime ii bun dar sa aide niste romance pe acolo, putin MAI MULT ( thx ).
Știe cineva un site unde pot găsi manga One Piece în limba română? Dar limba română. Nu în engleză.
am o intrebare pe care voiam sa o pun demult. Cum se numeste bara care este prin peretele casei sus chiar sub acoperis din aluminu sau otel si are o ata mare? O vedeti aici la ceea ce ma refer...? (mai mult)
Buna TPU/as dori sa stiu cum il cheama pe soricelul din tom & jerry cel albastru sau gri https://www.youtube.com/watch?v=nQJygKtWiSc cu scutec de bebe
as vrea niste animeuri de tip romance si actiune!(thx :3 )
Buna TPU. Mi- am adus aminte de un desen animat dar nu mai stiu cum se numeste, poate ma puteti ajuta voi:) Erau 4 barbati in salopete albastre, care aveau muuulte camere(aveau o camera pentru orice)...? (mai mult)
Salut, asta e dedicata doar celor ca urmaresc benzi desenate si desene animate legate de super eroi, mai exact DC. Deci recent m- am apucat sa vad cateva desene din copilarie cu super eroi, si nu inteleg...? (mai mult)
Salutare, vreau si eu un site unde sa fie traduse One Piece si One Punch Man, amandoua sa fie manga si sa fie traduse la zi. Iar site-ul sa nu fie Shinobi, ci altul
Am o intrebare : cum se numesc personajele alea cu capul rotund si putin cam grasi :) Am o poza daca vreti sa o vedeti, am insta : @_gunteer_ Pentru ca nu cred ca v- ar ajuta informatiile de mai...? (mai mult)
Care a fost prima manga creata? Si care a fost primul anime creat?
Stie cineva la ce episod din one piece se bate luffi si ceilalti cu doflamingo?
Stie careva cand/daca mai apare Code Geass sezonul 3? Si daca da, atunci cum va fi? Multumesc!
Imi puteti spune ce face fiecare piatra a infinitului de a lui Thanos. Adica ce puteri au si ce pot face folosindu- le. Acestea sunt: TIME STONE: REALITY STONE: MIND STONE: POWER STONE: ...? (mai mult)
Stiți cumva daca o aparut Diabolik Lovers:Lost Eden sezonul 3 Dans with devils sezonul 2?
Care e cel mai bun anime de max. 13 episoade, dupa parerea voastra? :)
As avea nevoie de animeuri de dragoste cu baieti frumosi gen bad boy care sa fie traduse in romana si o scurta descriere? Va rog frumos
Care-s personajele voastre preferate din anime? Ati putea face un top 10? Al meu ar fi: 10.Itachi 9.Naraku 8.Kenshin 7.Byakuya 6.Kanda 5.Feitan 4.Hiei 3.Chrollo 2.Madara 1.Sensui
Buna, TPU! Vreau anime-uri ce au legatura cu folclorul japonez, cum ar fi Mononoke.
Salutare, am mare nevoie de cantecul lui Richard din Uimitoarea lume a lui Gumball, atunci cand canta despre copiii lui. Ceva gen "micutii mei".Va rog sa ma ajutati, va multumesc.
Salut, sunt o fata inebunita dupa yaoi si mi- am dat seama ca in Romania nu sunt multe grupuri care traduc genul asta de manga (sau cel putin cele mai bune nu sunt traduse T_T). De asta m- am gandit sa...? (mai mult)
Hei all. Care sunt desene copilarieii voastre? :3 Ale mele sunt: Ben 10 Pokemon Bakugan Johny Test Scooby Doo Fetitele PowerPuff Super Spioanele Ed, Edd si Eddy Xiaolin Showdown Redakai BleyBade ...? (mai mult)
Salutare. Am o întrebare: Ce anime-uri îmi recomandați? Eu deja mă uit la New Game! și la Himouto! Umaru-chan. Vă rog să-mi spuneți că mă cam plictisesc...
Era un anime de care nu- mi aduc aminte si stiu ca intr- o scena este un baiat si o fata, dintre care baiatul fuge spre o alta fata si o ia in brate iar cealalta incepe sa planga si nu o baga nimeni in...? (mai mult)
Salutare, are cineva b daman de vânzare?
Stie careva un anime in care mc are urechi sau coada de orice tip de animal?
Care- i treaba cu ochiul lui Akashi din Kuroko no basket? Ala galben.Am vazut anime- ul anul trecut, e foarte bun, din cate imi aduc aminte in utimul meci cu Seirin, dupa un timeout, ochiul ala galben...? (mai mult)
Ce animeuri cu sabii stiti dar care au si poveste buna?
Cand apare sez 7 din "dragoni in marele necunoscut"?
Imi puteti spune un serial ANIME foarte horror,cu drama si poate putin cu scene sexuale, daca nu doar horror. P.S.Am vazut Another, Elfen Lied si Parasyte.
Hei! Știți dacă este manga boku no hero academia tradusă în română(să pot să o citesc online)?
Vreau anime- uri la care să plâng pur și simplu. Am văzut recent primul meu anime, adică Kyoukai no kanata și finalul a fost extraordinar de trist și mai vreau să trăiesc sentimentul...? (mai mult)
Vreau si eu un subiect,o poveste, un scenariu bun pentru o banda desenata pe care as dori sa o incep. Sa fie ceva actiune. Cel mai bun scenariu si cea mai buna poveste primeste funda.
Buna, TPU! Vreau cat mai multe sugestii de anime-uri bune cu final fericit. Multumesc anticipat!
Cine stie niste carti bune yaoi pe net? P.S. sunt o fana yaoi/anime/manga de toate
Stiti niste animeuri faine? Nu foarte lungi, dau funda.
Salutare lume Am si eu o intrebare, sunt singurul care crede ca animeurile noi devin tot mai de rahat? Inainte nu stiai cu ce anime sa incepi ca apareau foarte multe faine, acum daca mai apar 2- 3 ...? (mai mult)
Buna, stie cineva niste site-uri gen lootcrate de unde poti sa comanzi si sa platesti ramburs?
Bună, vreau și eu anime-uri de genul Inuyasha, Special A, Tokio mew mew, Nana, să fie și ceva romanța :D Mulțumesc
Anul acesta, cred, a apărut un anime ce are în prim- plan o serie de crime realizate pe baza unor cărți magice din care ies flăcări. Nu- mi amintesc numele animeului (pentru că am o ținere...? (mai mult)
Pentru ce care au văzut Fairy tail : NaLu sau GraLu??
Unde găsesc greutatea Yonei din Akatsuki no Yona? Nu am găsit decât înălțimea și vârsta (wikia)
Era un anime mai vechi, nu mai stiu exact cu ce era, dar stiu ca e vorba de o fata care are ceva puteri si isi aduna o echipa, si cand se enerveaza devine foarte puternica...iar la sfarsitul episoadelor...? (mai mult)
Legende și povești horror vă rog, spuneti-mi.
La comic con sunt scumpe suvenirurile?
Anime-uri din primavara 2018(si iarna 2018) care v-au placut sau care vi se par interesante.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?